Gość: R.BAGIŃSKI IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.03, 08:29 Z treścią zgadzam się w 75 procentach, ale od razu zastrzegam. Ten tekst to głupi wygłup z którym nie mam wiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 15:25 Bagiński oddaj 200 zł!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilenka Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.04, 10:38 Bagiński,a mi oddaj moje 350 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.04, 19:19 Robercie ja cie o zwrot kasy nie bede prosila, ale o zwrot ksiazki... tej z biblioteki..tej jedynej w gorzowku...wprawdzie ksiazka to nie mercedes (twoje zdanie), ale moja wiarygodnosc w bibliotece jest zerowa dzieki tobie.. cholernie mnie to denerwuje wiesz? :PP nie masz chlopie za grosz honoru, ani poczucia odpowiedzialnosci.. P.S. Daj znac kiedy bateria w twoim tel bedzie naladowana, zebys mogl odebrac.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 16.02.04, 19:38 Gość portalu: magda napisał(a): > Robercie ja cie o zwrot kasy nie bede prosila, ale o zwrot ksiazki... tej z > biblioteki..tej jedynej w gorzowku...wprawdzie ksiazka to nie mercedes (twoje > zdanie), ale moja wiarygodnosc w bibliotece jest zerowa dzieki tobie.. > cholernie mnie to denerwuje wiesz? :PP nie masz chlopie za grosz honoru, ani > poczucia odpowiedzialnosci.. > P.S. Daj znac kiedy bateria w twoim tel bedzie naladowana, zebys mogl > odebrac.. :P cholernie mnie to denerwuje wiesz? :PP nie masz chlopie za grosz honoru, ani poczucia odpowiedzialnosci.. to ile tych dzieci macie razem?-co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kornelia Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.04, 10:03 A kiedy mi oddasz co jesteś mi winien,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 17.02.04, 10:49 Prywatne sprawy na ulicy...prosze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
r.baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 17.02.04, 18:52 Nazywam się Robert Bagiński i jeden z tekstów tutaj napisanych jest rzeczywiście prawdziwy. Pewna Pani ma rację - pożyczyła w moim imieniu książkę Thomasa Mertona i miała przeze mnie problemy. Ma więc rację! Chociaż jej słowa są zbyt ostre i nieadekwatne do sytuacji, a co za tym dalej idzie, świadczą źle o jej urzędniczym stanowisku. Tak się nie robi. Co do baterii w telefonie... przez 3 tygodnie byłem w Syrii i Jordanii stąd trudności ze skontaktowaniem się ze mną Droga Magdo! Prywatne sprawy na prywatnym folwarku. Pozdrawiam Robert Bagiński P.S. Reszta tekstów to komfabulacje. Magdę przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 17.02.04, 21:07 r.baginski napisał: > Nazywam się Robert Bagiński i jeden z tekstów tutaj napisanych jest > rzeczywiście prawdziwy. Pewna Pani ma rację - pożyczyła w moim imieniu książkę > Thomasa Mertona i miała przeze mnie problemy. Ma więc rację! Chociaż jej słowa > są zbyt ostre i nieadekwatne do sytuacji/ przepraszam jakiej?-to jest zwykłe forum dyskusyjne -a nie jakiś wiec przedwyborczy!/, a co za tym dalej idzie, świadczą źle > > o jej urzędniczym stanowisku. tej roberto!-jak się coś pożycza to i się oddaje -nieprawdaż? ] Tak się nie robi. > Co do baterii w telefonie... przez 3 tygodnie byłem w Syrii i Jordanii stąd > trudności ze skontaktowaniem się ze mną Droga Magdo! no to teraz napiszę coś całkiem abstrakcyjnego -/jak dla ciebie nędzny - poniekąd polityku/-zgadnij gościu :-ile to lat musi pracować przeciętny ,żonaty i dzieciaty polak ,żeby zaje.........sobie wakacje w jordanii i syrii ? wg moich wyliczeń /biorąc pod uwagę średnią krajową i koszty utrzymania dorosłego dziecka -/JEDNEGO/jakieś cirka D W A D Z I E Ś C I A S I E D E M L A T ! > Prywatne sprawy na prywatnym folwarku. > Pozdrawiam Robert Bagiński > > P.S. > Reszta tekstów to komfabulacje. > Magdę przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 213.77.60.* 17.02.04, 23:11 O co chodzi ? Kto Ty jestes R.Baginski ze wszyscy tacy "mili" sa dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.pl / 213.25.121.* 18.02.04, 13:38 R., wciaz czekam... >Chociaż jej słowa są zbyt ostre i nieadekwatne do sytuacji, a co za tym dalej idzie, świadczą źle o jej urzędniczym stanowisku. Tak się nie robi. Przypominam ci, ze ksiazke bralam na siebie jako osoba prywatna (masz prawo nie pamiec...wszak to bylo ladnych kilka lat temu... :P)i takaz probuje ja odzyskac.. Co do slow rowniez sie nie zgodze, bo wybacz, ale przesadnej ostrosci to napewno nie mozna im zarzucic...rozbawiles mnie... :)) co do jednego sie zgodze: Prywatne sprawy na prywatnym folwarku (Bernard pozdrawiam).. problem polega na tym, ze strasznie trudno go zlokalizowac w przypadku Roberta ... ;)) Jako, ze tak sie nie robi... czekam pelna nadziei na ksiazke... pozdrawaim - byly bibliotekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 18.02.04, 14:50 Czy ja Bagiński nie kupowałem u Ciebie ubezpieczenia w allianz-ie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazimierz Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.04, 16:09 Napożyczał,niepooddawał i jeszcze wmawia konfabulacje.A potem jeździ za granice za nieoddawane pieniądze.Oddawaj mi moje 2000 zł i nie wmawiaj mi konfabulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 22.02.04, 06:19 Hey Kaziu... Prawdopodobnie 2000.00 zlotych na oczy nie widziales... Wiesz jak to sie poprawnie pisze... Chodzi mi o to bys nie zasmiecal forum klamstwami... Zabawa dla ciebie - moze Dla innych glupota Pozdrawiam i rozumu zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 22.02.04, 06:14 Hey Magda, Zakladam ze masz racje... Poruszanie pewnych spraw na Forum doprowadza (jak widzisz)... kopania lezacego... Oddaj to, ukradles tamto... Pachnie klamstwem... Tutejsze forum pelne jest osob lubiacych bagienko... jak go nie ma to sami stworza... Co drugi watek pelen jest zarzutow typu : zlodziej, oszust itp, itd... Smutne. Zastanawiam sie jedynie czy Baginski to Baginski... Byloby krokiem bardzo odwaznym (nie za bardzo madrym) poslugiwac sie prawdziwym imieniem na forum. Jesli Baginslki to robi, odslania sie na personalne ataki.. Rada dla Baginskiego: Zmien "nick-name" i powiedz im co myslisz.. Oni sa w maskach, rob to samo... Oczywiscie skontaktuj sie z Magda Pozdrawiam PS. Magda, masz sliczne oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Bagiński Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:31 Droga magdo! Więc wysyłam Tobie jutro tą książkę na adres: Gabinet Wojewody Lubuskiego A. Korskiego - z prośbą o przekazanie Tobie. Myślę, że wojewoda się ucieszy z Twoich (urzędnika zatrudnionego przez AWS-owskie koneksje)kontaktów ze mną. Pozfdrawiam ROBERT BAGIŃSKI P.S. Właśnie...takich mamy urzędników. Mieliśmy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:30 To cały Bagiński... menda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 09:39 "...Reszta tekstów to komfabulacje..." widzę że matury nadal nie zrobiłeś a jeżeli to ktoś cię przpeuścił z litości... bo teraz litość jedynie budzisz ... po tych .. latach w czasie których JESTEŚ MI WINIEN 200zł... za wykonana dla ciebie pracę...dla ciebie może to niewiele w swietle pobytu w tropikach (podejrzewam że na cudzu koszt...)dla mnie to sporo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Bagiński Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:36 Kaczor! Brodaty Palancie o inteligencji...Kaczora. Zarzuciłeś mi, że w 1998 roku (pisała o tym "GL" i "GW" zamówiłem u Ciebie materiały wyborcze. Właśnie! Problem w tym, że ja w 1998 roku nigdzie nie kandydowałem. Po raz pierwszy gdziekolwiek kandydowałem w roku 2001!!!! Więc po co te głupoty! Po co te Pierdoły! Zaiste! materiały zamawiali u Ciebie ale Ci którzy kandydowali: J. Porwich i P. SAMOCIAK! Odwal się doe mnie Głupcze! Pozdrawiam R. Bagiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:33 A ty występowałeś razem z nimi i pobrałeś z partyjnej kasy pieniązde na te materiały... tylko że do mnie nie dotarły... A Kaczory maja to do siebie że lubią czystą wodę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 213.77.60.* 20.02.04, 15:58 Kaziu Ty masz komfabulacje a nie konfabulacje wg.Pana B.Czy to jest dla Ciebie obrazliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korepetytor Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.04, 11:08 Bagiński nie konfabuluj tylko i mi oddaj moje 500 zł.Za korepetycje,których ci udzieliłem przed wyjazdem w tropiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.04, 23:16 Dajcie człowiekowi spokój. Pojechał do Osamy Bin Ladena na konsultacje, a Wy mu takimi pierdołami zawracacie głowę. Przecież jest powołany do wyższych celów niż oddawanie długów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 22.02.04, 06:27 Hey alan, Znajac to forum przyjacielu, czy naprawde wierzysz, ze to wszystko prawda??? Jestem pewien, ze nie. Pluja na czlowieka, ktorego prawdopodobnie na oczy nie widzieli... Tak latwo na forum... Ukryci za glupimi "nick-name" pisza co im chore umysly nakazuja... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.04, 20:11 Tak się składa Bernard że to Ty chyba nie znasz osobnika o ktorym ów tekst. Gdybyś znał to nie stawiałbyś tak "inteligentnych" pytań w jego obronie ,choć chwała Ci za to.Wierz mi że Bagiński sam ciężko "zapracował" sobie na swój wizerunek i opinię.Nie tylko na tym forum. I wierz mi że gdyby tylko na forum, to mógłby się zaliczać do w miarę przeciętnych i normalnych obywateli tego miasta. Najpierw robi albo wygaduje masę różnych bzdur, a potem uważa się za prześladowanego przez wszystkich.A już największy śmiech i i rozdrażnienie wywołuje sam, gdy zaczyna się nazywać politykiem ale nie wiedzącym z jakiej partii się wywodzącym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:42 Alan! Polityką to ja się nie zajmuję 14 miesięcy! I nie zamierzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:11 Nie ukrywam się... Bagiński dokladnie wie kto pisze... reszta nie musi... a jeżeli reszta jest zainteresowana to odsyłam do archiwum Gazery Wyborczej sprzed kilku lat - tam Renata Ochwat pisala artykuł na temat "Bagiński oddaj 200 zl"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:45 Tak kaczor! Renata Ochwat zaiste pisała! I napisała też: "Jedyny Kaczor którego znam to ten w zagrodzie u mojej babci!". Brudasie! Jeśli nie kazdydowałem to nie mogłem też drukować u Ciebie materiałów wyborczych! Tak czy nie! To dosyć proste w zrozumieniu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:41 WŁAŚNIE! ŁAtwo rzucać błotem na FORUM! Jeśli ktokolwiek ma coś do mnie ( a tym bardziej komukolwiek jestem coś dłużny... ) to proszę o telefon: 0697 101 260. Przestańcie pisać pierdoły!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:39 Palant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:36 KTO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Bagiński Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:38 No właśnie! Widzicie! Jakieś tropiki! Jakieś korepetycje! To po prostu wariacje! Gdzie Borys ? Gdzie Bernard? Gdzie inni znani tu obrońcy porządku jeśi opowiada się pierdoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.04, 23:45 Dobry wieczor Panstwu ... :) Bernard... zapewniam, ze ow tekst podpisany Roberta nazwiskiem jest jego tesktem.. ta sama buta i pewnosc siebie.. ;)) bardzo charakterystyczne dla niego... I wybacz, z calym szacunkiem dla rodzaju ludzkiego, ciezko mi spojrzec na R jak na kopanego lezacego... ;)) A daleko mi do beztroskiego obmawiania.. Reszta zarzutow pod jego adresem mnie nie interesuje, tylko bym chciala, zeby ksiazka wrocila do biblioteki, a ja nie musialbym unikac na ulicy kolezanek- bibliotekarek.. :)) Za komplement chetnie bym podziekowala, ale jako ze chciales "sprzedac kota w worku", wiec sie nie liczy ;))) Pozdrawiam. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 24.02.04, 04:49 Hey Magda, Dziekuje za odpowiedz, Ja nie bronie nikogo kogo nie znam... Nie atakuje tez nikogo kogo nie znam... Nie traktuje powaznie zarzutow stawianych przez osoby ktorych nie zam... Rozumiesz kochana moj punkt widzenia?? Moze jest on skurwysyn a moze nie... Dlaczego, powiedz mi prosze, na tym forum tobie, a nie jemu mam wierzyc??/ Caluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.pl / 213.25.121.* 24.02.04, 15:01 Alez Drogi Bernardzie...moim celem absolutnie nie jest uwiarygodnianie swoich slow za wszelka cene. Napewno nie bede Cie przekonywala, ze tylko ja mam racje! i ze napewno!! ;))) Az tak angazowala sie nie bede. Jest jak jest i tyle... tylko jednej zmiany potrzebuje... ksiazki! ;)) ale to juz wszyscy wiemy :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 24.02.04, 16:31 Bernard przestań się wygłupiać i oddaj wreszcie Magdzie tą książkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 25.02.04, 02:24 Hey zole, He he he O to mi wlasnie chodzi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:17 A Bagiński i tak wszystko ma ... głebokim poważaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:50 Owa ksiązka to "Siedmiopiętrowa góra" Thomasa Mertona. Pozdrawiam R.Baginski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:49 Bernmard! Święty nie jestem! Skurwysynem możliwe iż byłem... Ale 3/4 treści to - niestety - konmfabulacje! Magda ma racje, ale zachowuje się nie tak, zwłaszcza że pracę zawdzięcza AWS-owi. Wtedy mówiła o AWS och, ach...ale wojewoda Korski powinien o tym wiedzieć. Pozdrawiam R.Bagiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:41 Język ci się co raz bardziej plącze no i podsyfiasz jak tylko możesz a mówisz że byłeś skurwysynem, z tego sie tak łatwo jak z grypy nie wychodzi zostaja powikłania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:47 Magdaleno! Jak stwierdziłem wcześniej, książkę przesyłam do gabinetu Wojewody Lubuskiego i liczę na to że wojewoda A. Korski Tobie ją przekaże. Pozdrawiam Butny Ba! Baerdzo butny! ROBERT BAGIŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 17:48 I bardzo fajnie. Niech Korski przekaże i sprawa książki dobiegła końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:52 Masz rację! Wojewoda Korski to porządny facet i z całą pewnością przekazę . Niech face6t wie że dziewczyna z AWS i może się przydać! Pozdrawiam R.Baginski Odpowiedz Link Zgłoś
zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 17:55 Wojewoda jest sumienny na pewno będzie pamiętał. Dobrze Robert że już oddałeś... teraz zaproś magdę na kawę w ramach przeprosin i sprawa załatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 17:56 Magdę oczywiście pisaną wielką literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 18:11 Tylko na miły Bóg! Po co ten Kaczor, Kazik, Ja etc. brak mu odwagi przyznać się! Nie kandydowałem - nie zamawiałem materiałów wyborczych! Więc po co 6 rok facet gada to samo! Kiedyś rozumiem, pisali o mnie w gazetach a łątwo się przyczepić do osoby publicznej. Ale dziś? Co ja mam wspólnego z wyborami z 1998 roku w których nie kandydowałem. Można sprawdzić na stronach PKW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 18:15 Ja też nie wiem po co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:47 Chyba też nie wiem po co ale czasami trzeba zmącić "zastałe wody" (uzywając eufemizmu) Już nie będę... pasuję... znudziła mnie polemika z Bagińskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awas Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:44 Chyba ż Ty ta za kawę zapłacisz. Bagiński jest oszczędny. Dobre "Co łaska"... Odpowiedz Link Zgłoś