Dodaj do ulubionych

OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW!!!

IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.03, 08:29
Z treścią zgadzam się w 75 procentach, ale od razu zastrzegam. Ten tekst to
głupi wygłup z którym nie mam wiele wspólnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 15:25
      Bagiński oddaj 200 zł!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Kilenka Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.04, 10:38
        Bagiński,a mi oddaj moje 350 zł.
    • Gość: magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 16.02.04, 19:19
      Robercie ja cie o zwrot kasy nie bede prosila, ale o zwrot ksiazki... tej z
      biblioteki..tej jedynej w gorzowku...wprawdzie ksiazka to nie mercedes (twoje
      zdanie), ale moja wiarygodnosc w bibliotece jest zerowa dzieki tobie..
      cholernie mnie to denerwuje wiesz? :PP nie masz chlopie za grosz honoru, ani
      poczucia odpowiedzialnosci..
      P.S. Daj znac kiedy bateria w twoim tel bedzie naladowana, zebys mogl
      odebrac.. :P
      • hiro Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 16.02.04, 19:38
        Gość portalu: magda napisał(a):

> Robercie ja cie o zwrot kasy nie bede prosila, ale o zwrot ksiazki... tej z
        > biblioteki..tej jedynej w gorzowku...wprawdzie ksiazka to nie mercedes (twoje
        > zdanie), ale moja wiarygodnosc w bibliotece jest zerowa dzieki tobie..
        > cholernie mnie to denerwuje wiesz? :PP nie masz chlopie za grosz honoru, ani
        > poczucia odpowiedzialnosci..
        > P.S. Daj znac kiedy bateria w twoim tel bedzie naladowana, zebys mogl
        > odebrac.. :P

cholernie mnie to denerwuje wiesz? :PP nie masz chlopie za grosz honoru, ani
        poczucia odpowiedzialnosci..

to ile tych dzieci macie razem?-co!
        • Gość: Kornelia Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 17.02.04, 10:03
          A kiedy mi oddasz co jesteś mi winien,co?
          • Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 17.02.04, 10:49
            Prywatne sprawy na ulicy...prosze...
            :)
            • r.baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 17.02.04, 18:52
              Nazywam się Robert Bagiński i jeden z tekstów tutaj napisanych jest
              rzeczywiście prawdziwy. Pewna Pani ma rację - pożyczyła w moim imieniu książkę
              Thomasa Mertona i miała przeze mnie problemy. Ma więc rację! Chociaż jej słowa
              są zbyt ostre i nieadekwatne do sytuacji, a co za tym dalej idzie, świadczą źle
              o jej urzędniczym stanowisku. Tak się nie robi.
              Co do baterii w telefonie... przez 3 tygodnie byłem w Syrii i Jordanii stąd
              trudności ze skontaktowaniem się ze mną Droga Magdo!
              Prywatne sprawy na prywatnym folwarku.
              Pozdrawiam Robert Bagiński

P.S.
              Reszta tekstów to komfabulacje.
              Magdę przepraszam.
              • hiro Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 17.02.04, 21:07
                r.baginski napisał:

> Nazywam się Robert Bagiński i jeden z tekstów tutaj napisanych jest
                > rzeczywiście prawdziwy. Pewna Pani ma rację - pożyczyła w moim imieniu
                książkę
                > Thomasa Mertona i miała przeze mnie problemy. Ma więc rację! Chociaż jej
                słowa
                > są zbyt ostre i nieadekwatne do sytuacji/
                przepraszam jakiej?-to jest zwykłe forum dyskusyjne -a nie jakiś wiec
                przedwyborczy!/, a co za tym dalej idzie, świadczą źle
                >
                > o jej urzędniczym stanowisku.
                tej roberto!-jak się coś pożycza to i się oddaje -nieprawdaż?
                ] Tak się nie robi.
                > Co do baterii w telefonie... przez 3 tygodnie byłem w Syrii i Jordanii stąd
                > trudności ze skontaktowaniem się ze mną Droga Magdo!
                no to teraz napiszę coś całkiem abstrakcyjnego -/jak dla ciebie nędzny -
                poniekąd polityku/-zgadnij gościu :-ile to lat musi pracować przeciętny ,żonaty
                i dzieciaty polak ,żeby zaje.........sobie wakacje w jordanii i syrii ?
                wg moich wyliczeń /biorąc pod uwagę średnią krajową i koszty utrzymania
                dorosłego dziecka -/JEDNEGO/jakieś cirka D W A D Z I E Ś C I A S I E D E M L A
                T !

> Prywatne sprawy na prywatnym folwarku.
                > Pozdrawiam Robert Bagiński
                >
                > P.S.
                > Reszta tekstów to komfabulacje.
                > Magdę przepraszam.
    • Gość: set Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 213.77.60.* 17.02.04, 23:11
      O co chodzi ? Kto Ty jestes R.Baginski ze wszyscy tacy "mili" sa dla Ciebie?
    • Gość: magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.pl / 213.25.121.* 18.02.04, 13:38
      R., wciaz czekam...
      >Chociaż jej słowa
      są zbyt ostre i nieadekwatne do sytuacji, a co za tym dalej idzie, świadczą źle
      o jej urzędniczym stanowisku. Tak się nie robi.

Przypominam ci, ze ksiazke bralam na siebie jako osoba prywatna (masz prawo nie
      pamiec...wszak to bylo ladnych kilka lat temu... :P)i takaz probuje ja
      odzyskac.. Co do slow rowniez sie nie zgodze, bo wybacz, ale przesadnej
      ostrosci to napewno nie mozna im zarzucic...rozbawiles mnie... :))
      co do jednego sie zgodze: Prywatne sprawy na prywatnym folwarku (Bernard
      pozdrawiam).. problem polega na tym, ze strasznie trudno go zlokalizowac w
      przypadku Roberta ... ;))
      Jako, ze tak sie nie robi... czekam pelna nadziei na ksiazke...
      pozdrawaim - byly bibliotekarz :)
      • zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 18.02.04, 14:50
        Czy ja Bagiński nie kupowałem u Ciebie ubezpieczenia w allianz-ie???
        • Gość: Kazimierz Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.04, 16:09
          Napożyczał,niepooddawał i jeszcze wmawia konfabulacje.A potem jeździ za granice
          za nieoddawane pieniądze.Oddawaj mi moje 2000 zł i nie wmawiaj mi konfabulacji.
          • Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 22.02.04, 06:19
            Hey Kaziu...
            Prawdopodobnie 2000.00 zlotych na oczy nie widziales...
            Wiesz jak to sie poprawnie pisze...
            Chodzi mi o to bys nie zasmiecal forum klamstwami...
            Zabawa dla ciebie - moze
            Dla innych glupota
            Pozdrawiam i rozumu zycze...
      • Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 22.02.04, 06:14
        Hey Magda,
        Zakladam ze masz racje...
        Poruszanie pewnych spraw na Forum doprowadza (jak widzisz)... kopania
        lezacego...
        Oddaj to, ukradles tamto... Pachnie klamstwem...
        Tutejsze forum pelne jest osob lubiacych bagienko... jak go nie ma to sami
        stworza...
        Co drugi watek pelen jest zarzutow typu : zlodziej, oszust itp, itd...
        Smutne.

Zastanawiam sie jedynie czy Baginski to Baginski...
        Byloby krokiem bardzo odwaznym (nie za bardzo madrym) poslugiwac sie
        prawdziwym imieniem na forum. Jesli Baginslki to robi, odslania sie na
        personalne ataki..
        Rada dla Baginskiego: Zmien "nick-name" i powiedz im co myslisz..
        Oni sa w maskach, rob to samo...
        Oczywiscie skontaktuj sie z Magda
        Pozdrawiam
        PS. Magda, masz sliczne oczy...
      • Gość: R.Bagiński Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:31
        Droga magdo! Więc wysyłam Tobie jutro tą książkę na adres: Gabinet Wojewody
        Lubuskiego A. Korskiego - z prośbą o przekazanie Tobie. Myślę, że wojewoda się
        ucieszy z Twoich (urzędnika zatrudnionego przez AWS-owskie koneksje)kontaktów
        ze mną.
        Pozfdrawiam
        ROBERT BAGIŃSKI

P.S.
        Właśnie...takich mamy urzędników. Mieliśmy???
        • Gość: kibic Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:30
          To cały Bagiński... menda....
    • Gość: kaczor Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 09:39
      "...Reszta tekstów to komfabulacje..." widzę że matury nadal nie zrobiłeś a
      jeżeli to ktoś cię przpeuścił z litości... bo teraz litość jedynie budzisz ...
      po tych .. latach w czasie których JESTEŚ MI WINIEN 200zł... za wykonana dla
      ciebie pracę...dla ciebie może to niewiele w swietle pobytu w tropikach
      (podejrzewam że na cudzu koszt...)dla mnie to sporo....
      • Gość: R.Bagiński Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:36
        Kaczor! Brodaty Palancie o inteligencji...Kaczora. Zarzuciłeś mi, że w 1998
        roku (pisała o tym "GL" i "GW" zamówiłem u Ciebie materiały wyborcze. Właśnie!
        Problem w tym, że ja w 1998 roku nigdzie nie kandydowałem. Po raz pierwszy
        gdziekolwiek kandydowałem w roku 2001!!!! Więc po co te głupoty! Po co te
        Pierdoły! Zaiste! materiały zamawiali u Ciebie ale Ci którzy kandydowali: J.
        Porwich i P. SAMOCIAK! Odwal się doe mnie Głupcze!
        Pozdrawiam
        R. Bagiński
        • Gość: kaczor Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:33
          A ty występowałeś razem z nimi i pobrałeś z partyjnej kasy pieniązde na te
          materiały... tylko że do mnie nie dotarły... A Kaczory maja to do siebie że
          lubią czystą wodę.....
    • Gość: Z. Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 213.77.60.* 20.02.04, 15:58
      Kaziu Ty masz komfabulacje a nie konfabulacje wg.Pana B.Czy to jest dla Ciebie
      obrazliwe?
      • Gość: korepetytor Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.04, 11:08
        Bagiński nie konfabuluj tylko i mi oddaj moje 500 zł.Za korepetycje,których ci
        udzieliłem przed wyjazdem w tropiki.
        • Gość: Alan Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.04, 23:16
          Dajcie człowiekowi spokój. Pojechał do Osamy Bin Ladena na konsultacje, a Wy mu
          takimi pierdołami zawracacie głowę. Przecież jest powołany do wyższych celów
          niż oddawanie długów.
          • Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 22.02.04, 06:27
            Hey alan,
            Znajac to forum przyjacielu, czy naprawde wierzysz, ze to wszystko prawda???
            Jestem pewien, ze nie.
            Pluja na czlowieka, ktorego prawdopodobnie na oczy nie widzieli...
            Tak latwo na forum...
            Ukryci za glupimi "nick-name" pisza co im chore umysly nakazuja...
            Pozdrawiam
            • Gość: Alan Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 23.02.04, 20:11
              Tak się składa Bernard że to Ty chyba nie znasz osobnika o ktorym ów tekst.
              Gdybyś znał to nie stawiałbyś tak "inteligentnych" pytań w jego obronie ,choć
              chwała Ci za to.Wierz mi że Bagiński sam ciężko "zapracował" sobie na swój
              wizerunek i opinię.Nie tylko na tym forum. I wierz mi że gdyby tylko na forum,
              to mógłby się zaliczać do w miarę przeciętnych i normalnych obywateli tego
              miasta. Najpierw robi albo wygaduje masę różnych bzdur, a potem uważa się za
              prześladowanego przez wszystkich.A już największy śmiech i i rozdrażnienie
              wywołuje sam, gdy zaczyna się nazywać politykiem ale nie wiedzącym z jakiej
              partii się wywodzącym.
              • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:42
                Alan!
                Polityką to ja się nie zajmuję 14 miesięcy! I nie zamierzam!
            • Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:11
              Nie ukrywam się... Bagiński dokladnie wie kto pisze... reszta nie musi... a
              jeżeli reszta jest zainteresowana to odsyłam do archiwum Gazery Wyborczej
              sprzed kilku lat - tam Renata Ochwat pisala artykuł na temat "Bagiński oddaj
              200 zl"...
              • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:45
                Tak kaczor! Renata Ochwat zaiste pisała! I napisała też: "Jedyny Kaczor którego
                znam to ten w zagrodzie u mojej babci!". Brudasie! Jeśli nie kazdydowałem to
                nie mogłem też drukować u Ciebie materiałów wyborczych! Tak czy nie! To dosyć
                proste w zrozumieniu!!!!
            • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:41
              WŁAŚNIE! ŁAtwo rzucać błotem na FORUM! Jeśli ktokolwiek ma coś do mnie ( a tym
              bardziej komukolwiek jestem coś dłużny... ) to proszę o telefon: 0697 101 260.
              Przestańcie pisać pierdoły!!!!!!!!!
          • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:39
            Palant!
            • Gość: kibol Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:36
              KTO?
        • Gość: R.Bagiński Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:38
          No właśnie! Widzicie! Jakieś tropiki! Jakieś korepetycje! To po prostu
          wariacje! Gdzie Borys ? Gdzie Bernard? Gdzie inni znani tu obrońcy porządku
          jeśi opowiada się pierdoły!
    • Gość: Magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.04, 23:45
      Dobry wieczor Panstwu ... :)
      Bernard... zapewniam, ze ow tekst podpisany Roberta nazwiskiem jest jego
      tesktem.. ta sama buta i pewnosc siebie.. ;)) bardzo charakterystyczne dla
      niego...
      I wybacz, z calym szacunkiem dla rodzaju ludzkiego, ciezko mi spojrzec na R jak
      na kopanego lezacego... ;)) A daleko mi do beztroskiego obmawiania..
      Reszta zarzutow pod jego adresem mnie nie interesuje, tylko bym chciala, zeby
      ksiazka wrocila do biblioteki, a ja nie musialbym unikac na ulicy kolezanek-
      bibliotekarek.. :))
      Za komplement chetnie bym podziekowala, ale jako ze chciales "sprzedac kota w
      worku", wiec sie nie liczy ;)))
      Pozdrawiam.
      M.
      • Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 24.02.04, 04:49
        Hey Magda,
        Dziekuje za odpowiedz,
        Ja nie bronie nikogo kogo nie znam...
        Nie atakuje tez nikogo kogo nie znam...
        Nie traktuje powaznie zarzutow stawianych przez osoby ktorych nie zam...
        Rozumiesz kochana moj punkt widzenia??
        Moze jest on skurwysyn a moze nie...
        Dlaczego, powiedz mi prosze, na tym forum tobie, a nie jemu mam wierzyc??/
        Caluje
        • Gość: Magda Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.gorzow.pl / 213.25.121.* 24.02.04, 15:01
          Alez Drogi Bernardzie...moim celem absolutnie nie jest uwiarygodnianie swoich
          slow za wszelka cene. Napewno nie bede Cie przekonywala, ze tylko ja mam racje!
          i ze napewno!! ;))) Az tak angazowala sie nie bede.
          Jest jak jest i tyle... tylko jednej zmiany potrzebuje... ksiazki! ;)) ale to
          juz wszyscy wiemy :))
          Pozdrawiam

• zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 24.02.04, 16:31
            Bernard przestań się wygłupiać i oddaj wreszcie Magdzie tą książkę....
            • Gość: Bernard Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 25.02.04, 02:24
              Hey zole,
              He he he
              O to mi wlasnie chodzi...
              Pozdrawiam
              • Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:17
                A Bagiński i tak wszystko ma ... głebokim poważaniu....
              • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:50
                Owa ksiązka to "Siedmiopiętrowa góra" Thomasa Mertona.
                Pozdrawiam
                R.Baginski
        • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:49
          Bernmard! Święty nie jestem! Skurwysynem możliwe iż byłem... Ale 3/4 treści to -
          niestety - konmfabulacje! Magda ma racje, ale zachowuje się nie tak, zwłaszcza
          że pracę zawdzięcza AWS-owi. Wtedy mówiła o AWS och, ach...ale wojewoda Korski
          powinien o tym wiedzieć.
          Pozdrawiam
          R.Bagiński
          • Gość: sympatyk Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:41
            Język ci się co raz bardziej plącze no i podsyfiasz jak tylko możesz a mówisz
            że byłeś skurwysynem, z tego sie tak łatwo jak z grypy nie wychodzi zostaja
            powikłania.
      • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:47
        Magdaleno!
        Jak stwierdziłem wcześniej, książkę przesyłam do gabinetu Wojewody Lubuskiego i
        liczę na to że wojewoda A. Korski Tobie ją przekaże.
        Pozdrawiam
        Butny Ba! Baerdzo butny! ROBERT BAGIŃSKI

• zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 17:48
          I bardzo fajnie. Niech Korski przekaże i sprawa książki dobiegła końca.
          • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 17:52
            Masz rację! Wojewoda Korski to porządny facet i z całą pewnością przekazę .
            Niech face6t wie że dziewczyna z AWS i może się przydać!
            Pozdrawiam
            R.Baginski
            • zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 17:55
              Wojewoda jest sumienny na pewno będzie pamiętał. Dobrze Robert że już
              oddałeś... teraz zaproś magdę na kawę w ramach przeprosin i sprawa załatwiona.
              • zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 17:56
                Magdę oczywiście pisaną wielką literą.
                • Gość: R.Baginski Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.allianz.pl 26.02.04, 18:11
                  Tylko na miły Bóg! Po co ten Kaczor, Kazik, Ja etc. brak mu odwagi przyznać
                  się! Nie kandydowałem - nie zamawiałem materiałów wyborczych! Więc po co 6 rok
                  facet gada to samo! Kiedyś rozumiem, pisali o mnie w gazetach a łątwo się
                  przyczepić do osoby publicznej. Ale dziś? Co ja mam wspólnego z wyborami z 1998
                  roku w których nie kandydowałem. Można sprawdzić na stronach PKW!!!
                  • zole Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW 26.02.04, 18:15
                    Ja też nie wiem po co...
                    • Gość: ja Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:47
                      Chyba też nie wiem po co ale czasami trzeba zmącić "zastałe wody" (uzywając
                      eufemizmu) Już nie będę... pasuję... znudziła mnie polemika z Bagińskim....
              • Gość: awas Re: OBRAŹLIWY TEKST NIE WYSZEDŁ SPOD MOICH PALCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 18:44
                Chyba ż Ty ta za kawę zapłacisz. Bagiński jest oszczędny. Dobre "Co łaska"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka