aborys 02.12.03, 14:14 Fakty są proste. Kobiety powinny powrócić do spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 14:27 Damskie spodnie są zdecydowanie passe. W spodniach chodzą jeszcze co bardziej zahukane licealistki. I Anita Błochowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 14:46 klin napisał: > I Anita Błochowiak. To Błochowiak ma na imię "Anita"? Byłem pewien, że "Posłanka". Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 15:15 aborys napisał: > To Błochowiak ma na imię "Anita"? Dzisiaj się dowiedziałem. Jeden z portali mianował ją nową lwicą lewicy. Coraz lepiej... Ale, ale! Miało być chyba o czymś przyjemnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 02.12.03, 15:27 klin napisał: > Damskie spodnie są zdecydowanie passe. W spodniach chodzą jeszcze co bardziej > zahukane licealistki. I Anita Błochowiak. Niestety, wszystkie okoliczne kobiety też. Obrzydliwe asekuranctwo, mają całkiem przyjemne nogi, ale w spodniach mają gwarancję, że nikt nie spojrzy krytycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2w1 Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.gorzow.mm.pl 02.12.03, 15:33 moze dlatego ze w spodniach nie trzeba golic? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 15:34 Gość portalu: borys napisał(a): > Obrzydliwe asekuranctwo, mają całkiem przyjemne nogi, ale w spodniach mają > gwarancję, że nikt nie spojrzy krytycznie. A co ja mam powiedzieć? przecież nie moge skrócić habitu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 02.12.03, 15:38 Habit formą sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 15:40 własnie, więc to czy będę sobie w spodniach czy w habicie -sukni jest bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 02.12.03, 15:43 W sumie to zależy w jakim jesteś przebraniu. Zakonnica w przebraniu pielęgniary może wyglądać lepiej, niz taka przebrana za wsadowego przy wielkim piecu... Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 15:46 dzisiaj jestem przebrana za czerwonego kapturka, jutro przebiore sie za - jak to pieknie ująłeś - pielęgniarę :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 02.12.03, 15:55 O! Pielęgniary mają fajne pończoszki. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 16:19 inne części stroju tez maja fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 02.12.03, 16:34 zakonnica_w_przebraniu napisał: > inne części stroju tez maja fajne Np. strzykawki. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 02.12.03, 21:04 Gość portalu: borys napisał(a): > Np. strzykawki. strzykawka to nie strój, to wyposażenie Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Experyment ze spodniami się nie udał 03.12.03, 20:55 zakonnica_w_przebraniu napisał: > Gość portalu: borys napisał(a): > > Np. strzykawki. > strzykawka to nie strój, to wyposażenie jednorazowe (mam nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Experyment ze spodniami się nie udał 03.12.03, 21:58 tezgucio napisał: > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > Gość portalu: borys napisał(a): > > > Np. strzykawki. > > strzykawka to nie strój, to wyposażenie > jednorazowe (mam nadzieję) Ale te ponoc po trzecim razie sie rozlatuja. Kiedys w telewizorni o tym problemie mowili. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:04 bardgorzowski napisał: > > > strzykawka to nie strój, to wyposażenie > > jednorazowe (mam nadzieję) > Ale te ponoc po trzecim razie sie rozlatuja. Kiedys w telewizorni o tym > problemie mowili. Co Ty, rozlatuja sie dopiero przy 6 razie. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:02 tezgucio napisał: > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > Gość portalu: borys napisał(a): > > > Np. strzykawki. > > strzykawka to nie strój, to wyposażenie > jednorazowe (mam nadzieję) nadzieja matką... niedoinformowanych ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 08:13 zakonnica_w_przebraniu napisał: > strzykawka to nie strój, to wyposażenie właśnie nie wiem. A pas do pończoch...? Trudno mi wyobrazić sobie pielęgniarę bez strzykawki i bez pasa do pończoch. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:06 aborys napisał: > Trudno mi wyobrazić sobie pielęgniarę bez strzykawki i bez pasa do pończoch. Borys, ales Ty niedzisiejszy, pielegniarki nie noszą pasa do pończoch - mają gołe, opalone nogi a pod faruchem stringi :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.12.03, 16:27 zakonnica_w_przebraniu napisał: > Borys, ales Ty niedzisiejszy, pielegniarki nie noszą pasa do pończoch - mają > gołe, opalone nogi a pod faruchem stringi :o)) A jak jest zimno na oddziale? Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:30 Gość portalu: borys napisał(a): > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > > Borys, ales Ty niedzisiejszy, pielegniarki nie noszą pasa do pończoch - ma > ją > > gołe, opalone nogi a pod fartuchem stringi :o)) > A jak jest zimno na oddziale? na oddziałach zawsze jest ciepło, a w razie czego mozna sie wsunąć pod kołderkę do jakiegoś sympatycznego pacjenta :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.12.03, 16:41 zakonnica_w_przebraniu napisał: > na oddziałach zawsze jest ciepło, a w razie czego mozna sie wsunąć pod kołderkę do jakiegoś sympatycznego pacjenta :o)) Pielęgniarce w pończochach i pasie o wiele łatwiej poznać sympatycznego angielskiego pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:43 Gość portalu: borys napisał(a): > Pielęgniarce w pończochach i pasie o wiele łatwiej poznać sympatycznego > angielskiego pacjenta. tacy pacjenci potem zmywają się po angielsku ech, Borys, marzycielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.12.03, 16:48 zakonnica_w_przebraniu napisał: > tacy pacjenci potem zmywają się po angielsku Czyli są wypisywani. Ale zaradna pielęgniarka zawsze może mu wszczepić WZW, żeby go romantycznie zatrzymać przy sobie. Albo Złocistego. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 21:09 Gość portalu: borys napisał(a): > Ale zaradna pielęgniarka zawsze może mu wszczepić WZW, żeby go romantycznie > zatrzymać przy sobie. > Albo Złocistego. Żeby romantycznie zatrzymać kogos przy sobie wcale nie trzeba zakażać go hepatitisem czy st. aureusem, są inne sposoby :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boryds Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 05.12.03, 09:10 zakonnica_w_przebraniu napisał: > Żeby romantycznie zatrzymać kogos przy sobie wcale nie trzeba zakażać go > hepatitisem czy st. aureusem, są inne sposoby :o) Niech zgadnę: spodnie zastąpić spódnicą i pończochami...? Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 05.12.03, 17:47 Gość portalu: boryds napisał(a): > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > > Żeby romantycznie zatrzymać kogos przy sobie wcale nie trzeba zakażać go > > hepatitisem czy st. aureusem, są inne sposoby :o) > Niech zgadnę: spodnie zastąpić spódnicą i pończochami...? nie, wystarczy byc miłym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Hepatitis vs spódnica IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 05.12.03, 09:11 zakonnica_w_przebraniu napisał: > Żeby romantycznie zatrzymać kogos przy sobie wcale nie trzeba zakażać go > hepatitisem czy st. aureusem, są inne sposoby :o) Niech zgadnę: spodnie zastąpić spódnicą i pończochami...? Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Hepatitis vs spódnica 05.12.03, 17:49 Gość portalu: borys napisał(a): > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > > Żeby romantycznie zatrzymać kogos przy sobie wcale nie trzeba zakażać go > > hepatitisem czy st. aureusem, są inne sposoby :o) > Niech zgadnę: spodnie zastąpić spódnicą i pończochami...? zaciąłeś się? :o) wystarczy być miłym, wtedy będąc nawet w dżinsach można co niektórych uwieść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 04.12.03, 10:42 Habit to forma spodni z jedna wielka nogawka... Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 14:40 Udał się. Uwielbiam spodnie, zwłaszcza zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:06 martha4 napisała: > Udał się. > Uwielbiam spodnie, zwłaszcza zimą. dżinsy forever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.12.03, 16:11 zakonnica_w_przebraniu napisał: > dżinsy forever Dżinsy kojarzą mi się z okupacją Iraku i inwazją na Grenandę, bo są amerykańską influencą kulturową. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:26 Gość portalu: borys napisał(a): > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > > dżinsy forever > Dżinsy kojarzą mi się z okupacją Iraku i inwazją na Grenandę, bo są amerykańską > > influencą kulturową. ciekawe co sam nosisz na codzień? pewnie spodnie od Armaniego :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.12.03, 16:32 zakonnica_w_przebraniu napisał: > ciekawe co sam nosisz na codzień? pewnie spodnie od Armaniego :o) Dres w trzy paski. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:35 Gość portalu: borys napisał(a): > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > > ciekawe co sam nosisz na codzień? pewnie spodnie od Armaniego :o) > Dres w trzy paski. rozmiar XXL za mały? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 04.12.03, 16:37 zakonnica_w_przebraniu napisał: > rozmiar XXL za mały? :o))) Krok w kolanach. I zatrzaski pod lampasami. Odpowiedz Link Zgłoś
zakonnica_w_przebraniu Re: Experyment ze spodniami się nie udał 04.12.03, 16:40 Gość portalu: borys napisał(a): > zakonnica_w_przebraniu napisał: > > > rozmiar XXL za mały? :o))) > Krok w kolanach. > I zatrzaski pod lampasami. ależ z Ciebie uwodziciel :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Experyment ze spodniami się nie udał IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 05.12.03, 02:44 Hey Martha, ja nosze spodnie...prawie codziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2w1 proponuje... IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.03, 19:34 aby noszenie spodnicy/spodniczki bylo zalezne nie od plci ale od wygladu nog. to samo dotyczy krotkich spodenek... "futrzaste" nogi wygladaja obrzydliwie u obu plci... a faceci w spodniczkach tez potrafia niezle wygladac :) Odpowiedz Link Zgłoś