thebird1 22.06.09, 21:29 >>przenieś do Zielonej Góry . Tam znają tego faceta ,artystę światowej sławy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SzanownyPan Re: Koncert rapera na stadionie przełożony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 21:43 Jak ja się smucę, do prawdy jak ja się smucę. Chyba aż z tego smutku zacznę walić głową o podłogę... Nie rozumiem tylko dlaczego miasto miałoby obejmować patronat nad "czymś" co jest z założenia antypaństwowe, itp. Tego nie mogę pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Idiotyzm organizatorow... IP: 139.142.19.* 23.06.09, 06:13 Hey, Gorzow kopcha rege...GForzow kocha jazz... Do jasnej choelry!!! Jqaki idioita chce wmusic idiotyczny i upelnie ju zapomiany styl "rap"??? Kto im placi za wciskanie tej tandedy w gardla gorzowiuakow!!! Rap smierdzial i smierdzi nicoscia... I do Gorzowa toto sciagaja???? Gorzowianie kochaja dobra muzyke..Nie jakis " rap"... Do diabla z rapem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mekek Koncert rapera na stadionie przełożony 23.06.09, 11:11 a nie lepiej zaprośic kogoś z polski? np. HG Molesta O.S.T.R itp ? Organizator robiąc koncert 50 centa w Gorzowie wygłupił się na maxa! normalnie z motyką na księżyc! zaproście polskich wykonawców a nie jakiś słabych murzynów którym tylko trzeba duże siano płacić! za tyle siana co chcieli dać 50€ to można było taki koncert zorganizować z polskimi hiphopowcami ze masakra! i napewno było by większe zainteresowanie ! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blic Koncert rapera na stadionie przełożony 23.06.09, 17:57 "Merygold rozważa przeniesienie koncertu do Zielonej Góry." Bez przesady. Zielona to jednak nie jest miasto idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Koncert rapera na stadionie przełożony 24.06.09, 00:18 Zielona to jednak nie jest miasto idiotów. Nie mają MediaMarktu? Odpowiedz Link Zgłoś