mama_stasia 12.01.04, 15:43 ok 25 tygodnia ciazy zaczęły wypdać mi włosy. Robią się coraz słabsze, w dotyku są jak włosy dziecka. Czy można temu jakoś zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaj10 Re: wypadanie włosów 13.01.04, 09:27 Wiele juz było postów na ten temat, proponuję przejrzyj sobie forum (kilka stron) na pewno znajdziesz coś dla siebie. Pozdrawiam olaj10 Odpowiedz Link Zgłoś
milewicz1 Re: wypadanie włosów 14.01.04, 07:44 zdecydowanie ampulki Vichy - pomogly w 100%. Mozesz stosowac w polaczeniu z szamponem tej samej firmy. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
xerius Re: wypadanie włosów 16.01.04, 03:03 Ja tez polecam ampulki Vichy, juz dwa razy mi pomogly ( po porodach ). Teraz kupilam pastylki o nazwie Silica, po jakis 3,4 tyg. wlosy przestaly praktycznie wypadac, ale trzeba brac regularnie. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: wypadanie włosów 20.01.04, 14:50 Wydasz mniej niż na Vichy kupując Sktzypo Vitę w kapsułkach, mozna uzywac przy karmieniu więc w ciąży chyba też, ale zapytaj lekarza. Vichy niestety nie działa na wszystkich. Do tego niedrogo szampon z czarnej rzepy Ziaji lub Joanny. Tanio i skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś