morgen_stern 27.04.11, 17:07 Zastanawiam się nad tym zabiegiem, któraś z was go robiła? Jakie efekty i wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baltycki Re: Fotodepilacja - była któraś? 27.04.11, 17:19 Znaczy.. najpierw foto a potem depilacja?? Kurcze, o foto nie pomyslalem (nie wiem, czy by pozwolila na foto) Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Fotodepilacja - była któraś? 27.04.11, 17:56 Koleżanka sobie łydki zrobiła. Wiem, że potrzebowała ładnych paru zabiegów i kosztowało to sporo kasy. Ale z efektu zadowolona, choć podobno nie jest tak, że wyeliminowało to wyrastanie włosów do zera. (jakbym zapłaciła tyle co ona, też bym mówiła, że jestem zadowolona ) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Fotodepilacja - była któraś? 27.04.11, 18:00 Ja szukam jakiegokolwiek sposobu pozbycia sie włosów na nogach. Po depilatorze wrastają mi włoski tak bardzo, że musze przestać, potem leczę to u dermatologa. Po piance Veet miałam nogi jak wrzątkiem poparzone, po goleniu okropne czerwone krostki i uczulenie chyba na metal. Koszmar, a idzie lato...Może więc fotodepilacja? Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Fotodepilacja - była któraś? 27.04.11, 18:13 O, to ta moja koleżanka też miała podobnie. Dochodziło do tego, że całe lato chodziła w długich spodniach i spódnicach. Fotodepilację zniosła dobrze, chociaż - jak pisałam - całkowicie kwestii włosów na nogach to nie wyeliminowało. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Fotodepilacja - była któraś? 27.04.11, 18:28 Ja już z tego wszystkiego i tak najlepiej znosze golenie, ale nie moge golic nóg codziennie i tylko odpowiednią maszynką, do tego potem dobrze nakremować. Tylko, że to golenie co drugi dzień rano jest strasznie upierdliwe i zajmuje mi z 40 minut. Latem, na wyjeździe to jest lekko wkurzające. Mam bardzo wrażliwą skórę, a do tego od roku straszną alergię, na słońce na przykład, bo na metal mam od zawsze. Czy ta fotodepilacja pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Fotodepilacja - była któraś? 27.04.11, 19:47 zuzanna56 napisała: golenie co drugi dzień rano jest strasznie upierdliwe i zajmuje mi z > 40 minut. przepraszam, ile????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pamela788 Re: Fotodepilacja - była któraś? 27.04.11, 22:08 Zabieg jest fajny nie musisz sie potem martwic o zbedne owlosienie. Trzeba tak trzy dni przed zabiegiem ogolic nogi. U mnie zlikwidowal owlosienie do zera. Nic nie boli,laserowe sie bardziej czuje od tego. I nie jest to tak strasznie drogie. W warszawie w centrum 279zl. Mialam tez fotoodmladzanie i to polecam wszystkim paniom cuda dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Fotodepilacja - była któraś? 28.04.11, 08:55 Długo? No może 35 minut. Mam wrażliwą skóre, golę powoli, inaczej mam czerwone kropki i skóra mnie piecze. Dlatego szukam innego pomysłu, ale obawiam sie, że nie będzie łatwo bo wiele rzeczy mnie uczula np teraz mam wysypke albo po słońcu albo cos zjadłam, koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: Fotodepilacja - była któraś? 28.04.11, 08:57 Pamela, ile zabiegów potrzeba, bo jeden to chyba za mało? Odpowiedz Link Zgłoś
pamela788 Re: Fotodepilacja - była któraś? 28.04.11, 13:04 zuzanna56 napisała: > Pamela, ile zabiegów potrzeba, bo jeden to chyba za mało? Ja mialam dwa i wystarczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
julek_i_ja Re: Fotodepilacja - była któraś? 11.05.11, 12:23 A ja przestrzegam przed zbytnim entuzjazmem. Zaczęłam moją przygodę kilka miesięcy temu i chodziłam regularnie. Byłam wniebowzięta,efekty fantastyczne, wypadło mi większość włosów, sama polecałam na forum. Miałam w końcu gładkie kończyny. Nie goliłam nóg przez miesiąc (gdy wcześniej musiałam co drugi dzień by nie były widoczne z daleka), po czym ogoliłam przed świętami i co? Klapa. Praktycznie wszystko odrosło, może włoski są słabsze i jaśniejsze, ale mam wrażenie, że wróciłam do punktu wyjścia. Po prostu mieszki się zregenerowały. Niestety nie mam kasy, by w nieskończoność co miesiąc wydawać 200 zł na depilację nóg. Zrezygnowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: Fotodepilacja - była któraś? 07.05.11, 19:55 A ciepły wosk? U mnie skuteczny, na łydkach nie mam włosów wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaz1 Re: Fotodepilacja - była któraś? 23.05.11, 22:15 Wosk- musze powtarzac co 2-3 tygodnie, Fotodepilacji nie ćwiczyłam ,ale skoro jednak też odrastają .. Odpowiedz Link Zgłoś