Dodaj do ulubionych

Krem do baaaaaardzo suchych rąk

26.08.04, 23:37
Dziewczyny! Moja mama ma bardzo , ale to bardzo suche ręce. Polećcie jakiś
dobry krem natłuszczający, nawilżający albo jakiś inny. Albo jakieś metody
nawilzenia suchej skóry dłoni, zwłaszcza wierzchu dłoni.
Obserwuj wątek
    • juliette79 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 27.08.04, 14:30
      polecam krem firmy Yves Rochersmile) cena 10-15 zł....musisz tylko zagladnac do
      sklepu tej firmy i wybrać najbardziej potrzebny rodzaj kremu ..są super!!!noi
      warte ceny....
    • kasiap74 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 27.08.04, 15:04
      Właśnie byłam wczoraj u manikiurzystki. Ja mam też problem z sucha skórą rąk.
      Ona poleciła maseczkę z linomagu lub maści witaminowej, można dla wzmocnienia
      efektu owinąć dłonie folią i ręcznikiem. Podobnie można robić ze stopami. A
      krem swoją drogą ...
    • jonam Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 27.08.04, 21:12
      Witam.
      Z własnego doświadczenia polecam Maść z witaminą A lub maść SolcoKerasal : na
      noc grubo posmarować i założyc jakieś cienkie rękawiczki (ja używam takich ze
      sztucznego tworzywa, jakie kiedyś nosiły panie do płaszczyków). A krem to dla
      mnie zdecydowanie najlepszym okazał się Krem glicerynowy z AVONU. Taka
      intensywna kuracja przez dwa tygodnie leczy moje dłonie, które potrafią pękać
      do krwi.
      Pozdrawiam Aśka.
    • renia65 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 28.08.04, 22:01
      Ja używam po prostu wazeliny kosmetycznej. Żadne kremy nie przynoszą właściwego
      efektu w przypadku moich suchych rączek...
      Pozdrawiam,
      Renia
    • ogi1 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 28.08.04, 23:07
      Alessandro ma taki rozowy (chodzi o opakowanie) krem do b. suchych. Jest rewelacyjny naklada
      sie go na noc + zalaczone do opakowania rekawiczki i budzisz sie z mieciutkimi nawilzonymi,
      wrecz natluszczonymi dlonmi. Pomimo gestej konsytencji na dzien odrobine tez mozna nalozyc.
      Choc najczesciej nie trzeba. Kosztuje ok 50zl, ale duzy i wydajny. Do kupienia np. w Sephorach
      lub u kosmetyczki.
    • taissa1 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 30.08.04, 11:30
      Dla moich dłoni rewelacyjny jest krem "Garnier intensywna pielęgnacja suchej
      skóry'Zawiera olejek z palmy, kolendry i glicerynę.Chroni i odżywia suchą i
      bardzo suchą skórę dłoni.Polecam.taissa
    • gutekjr Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 02.09.04, 23:10
      Spróbujcie krem do rąk "Kozie mleko" Ziaja, a jeżeli będzie zamało tłusty
      to "Balsam do ciała" tej firmy. Niedrogie i bardzo dobre.
      Pozdrawiam
      Dorota
      • ms78 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 04.09.04, 12:14
        polecam neutrogena formuła norweska lub glicerynowy z Avonu. mnie pomogly juz
        nie pamietam kiedy mialam suche dlonie. nie sa drogie i bardzo wydajne.
        • fyrka Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 05.09.04, 15:00
          polecam krem i coloniali z wyciagiem z otrebow ryzowych, jest naprawde
          doskonaly, mojej mamie bardzo pomogl, wygladza skore i ja nawilza, rece sa
          miekkie, pomaga na pekniecia, jedyna wada jest cena ok 66 zlotych, sloiczek
          jest dosc duzy i wystarcza na dlugo, ja jestem nim zachwycona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka