ariana1 26.08.04, 23:37 Dziewczyny! Moja mama ma bardzo , ale to bardzo suche ręce. Polećcie jakiś dobry krem natłuszczający, nawilżający albo jakiś inny. Albo jakieś metody nawilzenia suchej skóry dłoni, zwłaszcza wierzchu dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliette79 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 27.08.04, 14:30 polecam krem firmy Yves Rocher) cena 10-15 zł....musisz tylko zagladnac do sklepu tej firmy i wybrać najbardziej potrzebny rodzaj kremu ..są super!!!noi warte ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap74 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 27.08.04, 15:04 Właśnie byłam wczoraj u manikiurzystki. Ja mam też problem z sucha skórą rąk. Ona poleciła maseczkę z linomagu lub maści witaminowej, można dla wzmocnienia efektu owinąć dłonie folią i ręcznikiem. Podobnie można robić ze stopami. A krem swoją drogą ... Odpowiedz Link Zgłoś
jonam Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 27.08.04, 21:12 Witam. Z własnego doświadczenia polecam Maść z witaminą A lub maść SolcoKerasal : na noc grubo posmarować i założyc jakieś cienkie rękawiczki (ja używam takich ze sztucznego tworzywa, jakie kiedyś nosiły panie do płaszczyków). A krem to dla mnie zdecydowanie najlepszym okazał się Krem glicerynowy z AVONU. Taka intensywna kuracja przez dwa tygodnie leczy moje dłonie, które potrafią pękać do krwi. Pozdrawiam Aśka. Odpowiedz Link Zgłoś
renia65 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 28.08.04, 22:01 Ja używam po prostu wazeliny kosmetycznej. Żadne kremy nie przynoszą właściwego efektu w przypadku moich suchych rączek... Pozdrawiam, Renia Odpowiedz Link Zgłoś
ogi1 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 28.08.04, 23:07 Alessandro ma taki rozowy (chodzi o opakowanie) krem do b. suchych. Jest rewelacyjny naklada sie go na noc + zalaczone do opakowania rekawiczki i budzisz sie z mieciutkimi nawilzonymi, wrecz natluszczonymi dlonmi. Pomimo gestej konsytencji na dzien odrobine tez mozna nalozyc. Choc najczesciej nie trzeba. Kosztuje ok 50zl, ale duzy i wydajny. Do kupienia np. w Sephorach lub u kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
taissa1 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 30.08.04, 11:30 Dla moich dłoni rewelacyjny jest krem "Garnier intensywna pielęgnacja suchej skóry'Zawiera olejek z palmy, kolendry i glicerynę.Chroni i odżywia suchą i bardzo suchą skórę dłoni.Polecam.taissa Odpowiedz Link Zgłoś
gutekjr Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 02.09.04, 23:10 Spróbujcie krem do rąk "Kozie mleko" Ziaja, a jeżeli będzie zamało tłusty to "Balsam do ciała" tej firmy. Niedrogie i bardzo dobre. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
ms78 Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 04.09.04, 12:14 polecam neutrogena formuła norweska lub glicerynowy z Avonu. mnie pomogly juz nie pamietam kiedy mialam suche dlonie. nie sa drogie i bardzo wydajne. Odpowiedz Link Zgłoś
fyrka Re: Krem do baaaaaardzo suchych rąk 05.09.04, 15:00 polecam krem i coloniali z wyciagiem z otrebow ryzowych, jest naprawde doskonaly, mojej mamie bardzo pomogl, wygladza skore i ja nawilza, rece sa miekkie, pomaga na pekniecia, jedyna wada jest cena ok 66 zlotych, sloiczek jest dosc duzy i wystarcza na dlugo, ja jestem nim zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś