magda1104 19.09.04, 22:46 Dziewczyny, poradźcie. Ma super wygodne butki, niestety kazde użycie kończy się dziurami w rajstopach na duzych palcach 9a paznokcie mam króciutkie). jest na to jakaś rada? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_lunia Re: Dziury na palcach 20.09.04, 21:08 mialam kiedys ten sam poroblem ale juz sobie z tym poradzilam po prostu kupuje rajstopki o rozmiar wieksze nie sa wtedy tak napiete i dziurka sie nie robi Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: Dziury na palcach 22.09.04, 00:57 By rajstopy nie mialy tak szybko oczek, to pnoc powinno sie je po kupnie umyc w zim. wodzie, a przed wyjsciem wlozyc na godzine do zamrazalnika Odpowiedz Link Zgłoś
wio_sna Re: Dziury na palcach 22.09.04, 12:42 JA mam to samo w każdych butach. U mnie to kwestia dużego palucha. Jest spory i po prostu paznokcie ocierają o but. Najgorzej jest dwa-trzy dni po obcinaniu, więc teraz trochę społowuję by krawędź nie była ostra. I kupuję więcej rajstop. Mój syn ma to samo. Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś