iza232 08.07.17, 14:27 Ma któraś doświadczenia z takim kosmetykiem? Warto kupić? Bo cena śmieszna, ciekawe jaka jakość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagaa Re: Puder ryżowy 08.07.17, 14:55 Ja go uwielbiam, ale podejrzewam, że nie każdemu przypadnie do gustu. Po pierwsze mam b. jasną skórę i nie lubię jej przyciemniać pudrami, wcześniej używałam zawsze transparentnych pudrów sypkich. Ryżowy trochę rozbiela skórę, trzeba nauczyć się go nakładać, cieniutko i będzie ok. Po drugie mam dość błyszczącą skórę, dobre pudry dawały radę max 2 godziny, ryżowy wystarcza na 6-10 godzin, bez poprawiania. Po trzecie tani jak barszcz i ekologiczny. Mam sypki (trzeba uważać, bo jest lekki i fruwa) i w kamieniu do torebki. Oba są super. Spróbuj, co ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Puder ryżowy 08.07.17, 15:14 Mam jeden i jak na razie leży nieużywany. Jakos nie widzę żadnego efektu na twarzy - wręcz jakbym się posypała talkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Puder ryżowy 08.07.17, 16:01 jagaa napisała: > Mam sypki (trzeba uważać, bo jest lekki i fruwa) i w kamieniu do torebki. Oba s > ą super. To jest też w kamieniu? Bo widziałam tylko sypki (wibo). A jaki masz ten w kamieniu? Firma znaczy się. Na pewno byłby wygodniejszy do torebki niż ten sypki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Puder ryżowy 08.07.17, 15:00 Mam. Używałam, nie daje koloru, ładnie, delikatnie matowi. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Puder ryżowy 08.07.17, 16:04 Ja mam, uzywam od dawna, do innych nie wroce. Jest swietny, nie bieli, nie wysusza, matuje. Cera sucha. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Puder ryżowy 08.07.17, 16:30 ja używam paese ryżowego i powiem szczerze ze jest chyba najlepszy. Uzywalam tez z inglota, ale nieporównywalna jakość. Polecam paese. ryzowe pudry są najlepsze na swiecie i pięknie matują Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Puder ryżowy 08.07.17, 21:59 Mam z Ecocera sypki i jestem zadowolona. Nie używam na co dzień, bo używam na zmianę z innymi pudrami np w kamieniu. Lubię testować nowe kosmetyki w tym pudry. Na początku może straszyć, bo jest bardzo jasny ale jak wblendujesz (wklepiesz puszkiem) w skórę to się w nią wtapia. Super matuje i pochłania sebum, czyli nie świecimy się na dłużej. Jak dla mnie super produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: Puder ryżowy 08.07.17, 23:35 Zarowno mi jak i kolezankom nie sluzyl. Mam cere mieszana, ale on mnie wysuszal nawet w tych miejscach tlustych. I zgadzam sie z opinia, ze na twarzy wyglada tak jakbys maka ziemniaczana ja potraktowala. Odpowiedz Link Zgłoś