madix1 05.12.04, 09:37 witam w niedzielny poranek i mam pytanko: czy któraś z Was stosowała Bio CLA? z jakimi efektami? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ineiz Re: Bio CLA 01.03.05, 15:12 Właśnie zamierzam to kupić, czy ktoś to stosował? Odpowiedz Link Zgłoś
milena72 Re: Bio CLA 01.03.05, 21:31 Ja uzywalam.Efekty bardzo widzoczne ale....przy chodzeniu na cwiczenia 2 razy w tyg.Niesamowicie plaski brzuszek sie robi a tluszcze spala sie o wiele szybciej..Ja generalnie len jestem i wybralam pilates wiec niezbyt forsujace cwiczenia a efekty zachecajace.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: Bio CLA 01.03.05, 22:34 witam, wlasnie zaczelam stosowac po dlugim zastanowieniu i po konsultacjach z trenerem na silowni..) CLA(sprzezony kwas linolowy) jest zwiazkiem ktory nazywany jest blokerem tluszczu- zapobiega przyswajaniu tluszczu z pozywienia i przyspiesza wchlanianie juz istniejacego. podobno pomaga takze zmniejszyc cellulit. oczywiscie najlepsze efekty uzyskuje sie wraz z dieta niskotluszczowa i cwiczeniami fizycznymi. z tego co sie zorientowalam to duzo osob chodzacych na fitness czy na silownie tego uzywa. generalnie jest polecany. ja kupilam sobie CLA MAX firmy NATUR KAPS, jest tanszy niz ten BIO CLA. popytaj tez w sklepach z odzywkami dla sportowcow. pozdrawiam serdecznie i zycze "owocnego" zazywania) Odpowiedz Link Zgłoś