anatemka 21.07.05, 20:00 czego uzywacie do pielęgnacji włosów? jakich szamponów, odzywek, żeli. Które wg was sa najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julitaole Re: pielęgnacja włosów 24.07.05, 11:54 W aptece jest dostępna fajna odżywka - wosk leczniczy "WAX". Polecam!!!! Instrukcja jest na pudełku, ale robi się okłady na włosy przed kąpielą, nakłada folie i ręcznik (żeby zachować odp.temperaturę). Po 20 minutach- zmyc.Wosk wzmacnia włosy, powoduje zgęstnienie ich. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: pielęgnacja włosów 24.07.05, 15:55 kiedys go uzywałam, faktycznie jest super! dzięki za przypomnienie Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: pielęgnacja włosów 24.07.05, 18:07 Jak zaczłęy mi wypadać po porodzie poznałam Joanny z czarna rzepą i jest rewelacyjna, do tego doustnie skrzypo vita. Odpowiedz Link Zgłoś
anatemka Re: pielęgnacja włosów 24.07.05, 18:49 a ja dzisiaj kupiłam Silica, ma w składzie: wapń, fosfor, żelazo, krzem, witaminy, aminokwasy, skrzyp, workoliść i pokrzywę. Ma wzmacniać włosy, paznokcie i poprawiać wygląd skóry. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: pielęgnacja włosów 26.07.05, 09:07 Ja uzywam kosmetykow firmy Kadus (do pielegnacji seria Imunal, do ukladania seria Slalom). Odpowiedz Link Zgłoś
wio_sna Re: pielęgnacja włosów 26.07.05, 15:32 PO wielu eksperymentach wróciłam do dawno wypróbowanego szamponu pokrzywowego. Kiedyś używałam jeszcze tatarako-chmielowego Polleny , ale taraz nigdzie takiego nie widziałam. Jak znajdę to wypróbuję, czy tak samo dobry jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś