jagodzia24.09 12.01.06, 23:47 Witajcie, witajcie i pomóżcie. Jestem mamą czteromiesięczniaka. Od miesiąca tragicznie wychodzą mi włosy. Czy można brać np skrzyp polny w tabletkach jeśli karmi się piersią? Pozdrawiam i dzięki za pomoc - Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatamazur Re: wypadające włosy 13.01.06, 00:14 to normalne bo pewno nie zauważyłąś ale w ciąży wypada mało włosów a teraz się wyrównuje, sprawa hormonów Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagli Re: wypadające włosy 13.01.06, 01:07 bosz, mam ten sam problem i córeczkę 3 miesięczną włosy wychodzą mi po prostu garściami i też nie za bardzo wiem co z tym zrobić. oprócz witamin dla matek karmiących nie jem żadnych specyfików. może ktos zna jakiś sposób, zeby nie być łysą matką? Odpowiedz Link Zgłoś
sledziowa Re: wypadające włosy 14.01.06, 19:21 Mi pomogła woda brzozowa, polecona przez moją mamę. Włosy po porodzie wychodziły mi kępami... Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: wypadające włosy 14.01.06, 22:39 możesz łykać skrzyp polny, do tego używać szmaponu z czarnej rzepy i używać wyszukiwarki bo były już miliony postów na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś