otaota 30.01.06, 11:04 co byście mi poleciły??? A to nasza Juleczka: bobasy.pl/?a=&u=1687&s=0d926e9316e3f057647827f54696e9b5& Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzibutek Re: co na czarne zaskórniki? 30.01.06, 15:04 Jesli na nosie, brodzie, to bardzo polecam plasterki- ja uzywam nivea, jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
ulala.v Re: co na czarne zaskórniki? 30.01.06, 15:18 mi plasterki nie pomagają, ani żadne kremy na zaskórniaki też nie, po prostu sa i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
roksana216 do dzibutek 09.02.06, 13:35 Pisałaś o plasterkach Nivea (też je używałam), ale od dłuższego czasu nigdzie nie mogę ich dostać. Weszłam też na str. www.nivea.pl i tam też ich nie ma. Gdzie je kupujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dzibutek Re: do dzibutek 09.02.06, 15:33 Ja nie mieszkam teraz w Polsce, w Niemczech mozna je kupic bez problemu. Przepraszam za wprowadzenie w blad, nie wiedzialam, ze juz ich nie ma w polskich sklepach, tyle ze nie rozumiem dlaczego, hmmm Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata118 Re: co na czarne zaskórniki? 30.01.06, 15:54 Czyszczenie u kosmetyczki. Żadne plasterki mi nie pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
olciac1 Re: co na czarne zaskórniki? 01.02.06, 16:00 Najlepsze są kosmetyki które można kupić w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
bubusiol Re: co na czarne zaskórniki? 02.02.06, 03:11 Wydaje mi się,że tylko wizyta u kosmetyczki pomoże. Moja córka miała takie problemy, próbowałyśmy wszystkiego i tylko czyszczenie twarzy jej pomogło. smyki.pl/domeny/smyki.pl/kubaleksynek/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka27 Re: co na czarne zaskórniki? 02.02.06, 15:16 Inna sprawa, ze jak pory są juz rozszerzone to twarz nawet po czyszczeniu wyglada jakby sie mialao zaskorniki a moze jest jakis preparta zwezający pory ? Odpowiedz Link Zgłoś
halszkabronstein Re: co na czarne zaskórniki? 02.02.06, 23:21 Mi kosmetyczka po czyszczeniu cery zawsze przeprowadzala zabieg ' zamykania porów' nie wiem czy to sie jakoś fachowo nazywa . W czasie czyszczenia jednak pory sie rozszerzają tak wiec jeśli sie ich nie zamknie to wygladałoby koszmarnie . Po takich kompleksowym zabiegu zawsze moja twarz ... powiedzmy na 2 dzien wygladala juz super . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
dzibutek Re: co na czarne zaskórniki? 02.02.06, 15:42 Jesli plasterkow uzywa sie regularnie, naprawde dzialaja! Sama w to nie wierzylam i dlugo walczylam z punkcikami na nosie. Pory sa rozszerzone jak i byly, ale w tzw. miedzyczasie(czyli codziennie, bo plasterki najwyzej 2 razy w tygodniu) mozna je czyscic taka miekka szczoteczka do twarzy, to naprawde pomaga, tyle ze nie po jednym razie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evellek Re: co na czarne zaskórniki? 03.02.06, 09:00 wrzuciałam do wyszukiwarki na forach kosmetycznych i dermatologicznych to hasło i wyczytałam że odchodzi się od metody mechanicznego oczyszczania twarzy z wągrów. Głównie dlatego że proces ich powstawania w ten sposób po prostu szybko postepuje i na dłuższą metę jest ich coraz więcej. Za to często pojawia się temat mikrodermabrazji (zwłaszcza polecana jest ta z loreala), która złuszcza wierzchnią warstwę naskórka i usówa tym samym czarne wstrętne punkciki- nie wiem co Wy na to ale ja mam zamiar wypróbować nie jest to bardzo drogie i myślę że warto zaryzykować. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: co na czarne zaskórniki? 03.02.06, 10:54 A ile taka mikrodembrazja kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
evellek Re: co na czarne zaskórniki? 03.02.06, 12:27 z loreala np. na allegro 59 zł + przesyłka, w aptece nie wiem ile bo jeszcze w żadnej nie spotkałam, erisa jakies 15 zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
anitek22 Re: co na czarne zaskórniki? 13.02.06, 18:12 Polecam SUDOCREM Smaruję nim pupcię mojego synusia i moją buźkę co dwa dni na noc i są efekty tylko trzeba uważać bo wysusza i unikać okolic oczu ale wągry stają się jaśniejsze super sprawa mam buźkę jak pupcia niemowlaka Odpowiedz Link Zgłoś