sabdora 25.02.06, 22:39 czy jeśli bierze się tabletki antykoncepcyjne można stosować terazpię z ziół odchudzających? bo to jednak zwiększa przemianę materii i działa przeczyszczająco. pytałam w aptee ale nie wiedzą. proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-e-a-t-k-a Re: pytanie o system slim figura 28.02.06, 10:36 Ja uważam że można, najlepiej zapytaj gina, no i wcale one tak nie przeczyszczają - stosuję 2gi tydzień pozdr Beata Odpowiedz Link Zgłoś
mamanamedal Re: pytanie o system slim figura 05.03.06, 21:48 Ja piłam toto, stosowałam się ściśle do wskazówek, po półtora mies. nie zaobserwowałam zmian na wadze.....również nie działało na mnie przeczyszczająco. Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-k-a Re: pytanie o system slim figura 06.03.06, 09:30 A ja juz mam minus 3kg tralala w 3 tygodnie Ograniczylam jedzenie, nie jem po 18, pije systematcznie herbatki. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: pytanie o system slim figura 06.03.06, 10:32 Kiedyś to nie był system slim figura, tylko ziółka herbapolu figura 1 i 2 , piłam, miałam wyraźnie ładniejszą cerę i przy równoczesnej diecie zrzucałam wagę. Jednak na połowę pijących działało to to rozwalniająco, a rozwolnienie + pigułki może = się niewchłanianiu tabletek. Wszystko zależy jak zareagujesz na te zioła. Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: pytanie o system slim figura 07.03.06, 10:09 pytałam gina i powiedział, że herbatki typu figura - na odchudzanie nie wpływają na skuteczność tabletek. Tabletki wchłaniają się w ciągu godziny od przyjęcia i jeśliby w tym czasie wystąpiły wymioty lub biegunka to wtedy mozna mieć wątpliwości co do skuteczności tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś