patipomoz 14.03.06, 13:18 dziewczyny help!!!! jestem już 8 tygodni po porodzie i zaczynam walczyć z obwisłym brzuszkiem. poradźcie co robić, ćwiczenia tylko???? a może jakiś cudowny krem, masaże, pas????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 13:21 dziewczyny w 42 tc bardziej głowią się co tu zrobić żeby zgubić brzuch, no ale one są jeszcze przed kulminacją....)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 13:41 ćwiczenia ćwiczenia ćwiczenia -i to biegiem do roboty!! ja zaczełam od 30brzuszków dziennie w 10dni po porodzie, do tego ćwiczenia ogólne na pośladki.przestałam ćwiczyc po ok3tygdoniach bo zaczely sie dłuugie spracery, znoszenie wózka z 2pietra itp Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 14:04 Wszystko na raz kochana Cwiczenia,masaze najlepiej naprzemiennym prysznicem i rekawica sizalowa peeling i odpowiedni krem a oprocz tego takie smieszne majtasy sciagajace Odpowiedz Link Zgłoś
nikosia66 Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 16:32 a oprocz tego takie smieszne > majtasy sciagajace boszszsz to musi koszmarnie wygladać...jak tu się w takich majtasach komuś pokazać Odpowiedz Link Zgłoś
slodziutka23101 Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 17:10 ja w ciagu miesiaca po porodzie stracilam 16kg i nie mialam z brzuchem zadnego problemu.na twoim miejscu uzywalabym bielizny albo pasa sciagajacego podobno bardzo pomaga pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patipomoz Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 17:53 a jak krem to jaki???? taki jak na celulitis typu Vichy???? słyszałam, że specjalny na brzuch ma YSL? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusik1 Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 18:00 a jak zgubić brzuch po cesarce? kiedy ćwiczenia zacząć, kiedy zacząć nosić majtasy lub pas??? Odpowiedz Link Zgłoś
justy01 Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 21:47 ja w majtki wskoczylam od razu po wyjsci ze szpitala..choc nie wolno..ale brzuch mi wisi do dzis i do dzis mam 3kg na plusi a po porodzie cc uz 10 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: jak zgubić brzuch 14.03.06, 23:04 Żadne majtasy ani żadne pasy. Ćwiczyć można już na drugą , trzecią dobe po porodzie - nawet powinno, chociaż po cesarce może to być trudne. Ja po porodzie przez jakiś miesiąc wyglądałam jakby była w piątym miesiącu. Teraz wszystko jest jak dawniej. Pozatym karmienie piersię powoduje chudnięcie. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sabi35 uwaga na brzuszki 15.03.06, 11:26 brzuszki po porodzie można robić tylko jeżeli zeszły się mięśnie gładkie brzucha (można sprawdzić u lekarza, położnej, ew. fizjoterapeuty) tzw. rectus diastase (ma każda kobieta!). Inaczej można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc na przyszłość!!! I po ćwiczeniach mięśni miednicy. Odpowiedz Link Zgłoś