kmiszka 08.08.06, 08:31 Witam, od wczoraj mam tipsy (żelowe) - niestety trochę przesadziłam z długością i chyba się do nich nie przyzwyczaję. chciałabym je skrócić o 2 mm. Czy mogę je teraz sama spiłować? Czy się uszkodzą? pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzia22l1 Re: Tpsy - czy można je samemu skracać 08.08.06, 14:56 uszkodzić nie uszkodzisz ale chyba szkoda zachodu i czasu na piłowanie, nie lepiej iść aby je skrócić? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichasia1 Re: Tpsy - czy można je samemu skracać 09.08.06, 00:00 Oczywiście,że możesz je sama spiłować. Tylko potrzebny jest specjalny pilnik, bo zwykły nie nadaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: Tpsy - czy można je samemu skracać 10.08.06, 09:46 ja ci powiem tak przyzwyczajałam się do długości ok 4 dni potem było oki a piłować możesz tylko PAPIEROWYM pilnikiem, bo metalowym je pocharatasz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kmiszka Re: Tpsy - czy można je samemu skracać 10.08.06, 23:44 Rzeczywiście, minęły 3 dni i uznałam, że szkoda skracać. Trochę je ponoszę - przynajmniej do wesela, z myślą o którym sobie je sprawiłam. Fajna to rzecz, wreszczie mam mocne, niełamiące się przy byle puknięciu i niezadzierające paznokcie. Szkoda tylko że nie własne... Odpowiedz Link Zgłoś