19maj 11.11.06, 22:40 ja zaczynam w poniedziałek może ktos sie przyłączy , powspieramy sie wzajemnie. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florydka Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.11.06, 03:40 no tak przegladalam to forum ze az sie wkoncu chyba zmobilizuje no to od poniedzialku...juz kiedys bylam na 13 rezultat byl super ale to bylo jakies 3 lata temu to sie troche cialka nabralo ... to Iza zaczynamy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.11.06, 18:08 A co się je podczas tych 13 dni?? Może też się przyłącze... Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.11.06, 19:32 je to za duzo powiedziane, ja mam taki przepis: DZIEŃ 1 I 8 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 2 jajka na twardo 200 g gotowanego szpinaku , pomidor PO POŁUDNIU Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek DZIEŃ 2 I 9 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek świeży owoc PO POŁUDNIU 10 dag szynki 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 I 10 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 200g gotowanego szpinaku , pomidor, świeży owoc PO POŁUDNIU 2 jajka na twardo, 10 dag szynki, sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek DZIEŃ 4 I 11 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 2 jajka na twardo , małe opakowanie serka (np. wiejskiego),duża starta marchew PO POŁUDNIU Filiżanka sałatki owocowej z puszki , 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 I 12 RANO Duża utarta marchew z sokiem z cytryny W POŁUDNIE Porcja chudej ryby 200g z sokiem z cytryny PO POŁUDNIU Befsztyk wołowy 200g , sałata bez dodatków brokuł DZIEŃ6 I 13 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru , grzanka W POŁUDNIE Pierś kurczaka , sałata z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek PO POŁUDNIU 2 jajka na twardo ,duża utarta marchew DZIEŃ 7 RANO 2/3 szklanki lub filiżanka gorzkiej herbaty W POŁUDNIE Gotowane chude mięso wołowe200g ,1 świeży owoc Odpowiedz Link Zgłoś
mata811 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.11.06, 19:36 Haha, to chyba rezygnuje Nie lubie takich głodówek. Od jutra poprostu będe jadła zrowiej,mniej i zero słodyczy, ktore uwielbiam, więc będzie trudno. Dlatego wspierajmy się dziewczyny, to będzie nam łatwiejObym wytrwała. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.11.06, 19:49 ja tez niewiem czy wytrwam ale mam sporo do zrzucenia i tak chcę zacząć a potem tak jak Ty postaram sie jeść zdrowiej. A słodycze to mój nałóg Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.11.06, 20:01 Cześć. Zajrzałam tu i znalazłam coś dla siebie. Chyba 19maj napisałaś swój post właśnie do mnie. Mam trochę kg. do zgubienia, od jakiegoś czasu przybieram się do zrobienia małej rewolucji w swoim życiu, dotyczy to oczywiście diety. Tak więc ja chętnie zacznę od jutra dietkę. Tylko tak sobie myślę czy koniecznie trzeba pić kawę? Kiedyś nie mogłam żyć bez minimum dwóch kawek dziennie, teraz nie piję jej prawie wcale. Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
florydka Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 13.11.06, 01:29 Oj Iza jak sobie pomysle ze to juz jutro to normalnie piwko otworzylam na to okazje jak ja wytrzymam w tym tropiku bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 13.11.06, 09:26 dziś rano tylko kawa, ale ja wieczorkiem zjadłam sobie na pożegnanie pół czekolady. Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 13.11.06, 14:51 U mnie rano herbatka z cytrynką. Teraz wróciłam z pracy nakarmiłam dzieci i gotuję dwa jajka na twardo. Nie znoszę szpinaku więc zjem dwa pomidory. Przyznam się że gdyby nie to że wczoraj pubicznie tu na forum oznajmiłam chęć przystąpienia do diety dziś zjadłabym obiadek i już rozglądałabym się za czymś słodkim. A odchudzanie odłozyłabym do nastepnego poniedziałku. A tak nie ma odwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 13.11.06, 14:51 U mnie rano herbatka z cytrynką. Teraz wróciłam z pracy nakarmiłam dzieci i gotuję dwa jajka na twardo. Nie znoszę szpinaku więc zjem dwa pomidory. Przyznam się że gdyby nie to że wczoraj pubicznie tu na forum oznajmiłam chęć przystąpienia do diety dziś zjadłabym obiadek i już rozglądałabym się za czymś słodkim. A odchudzanie odłozyłabym do nastepnego poniedziałku. A tak nie ma odwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 13.11.06, 22:57 ja też nie znosze szpinaku więc zjadłam sobie za to sałatę. Pierwszy dzień nie był taki zły jakoś wytrzymałam, u mnie najgorsza bedzie sobota i niedziela Odpowiedz Link Zgłoś
florydka Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 14.11.06, 04:12 Dziewczyny ale mnie ssie w zoladku! Zaraz ide spac bo jak nie to zaraz sie chwyce za jakies slodkosci.A tu moj mezus jescze jakas kielbaske sobie piecze!!!Ja w sumie lubie szpinak ale narazie tu nie jemy bo pare zatruc po nim bylo wiec zjadlam salate.Najgorzej bylo w pracy w czasie lunchu tylko te jajka i pomidor o malo nie zjadlam calego worka salaty byle sie czyms zapchac ale wiecie co nie jest tak zle ...damy rade... Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 14.11.06, 22:29 No właśnie najlepiej iść spać jak się chce jeść , wtedy pokusy nie czychają)) Florydka, jak Twój nick mieszkasz w Stanach? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba ssanie w żoładku 14.11.06, 09:50 Na ssanie w żołądku najlepsze jest ciągłe popijanie wody lub herbatek bez cukru, wtedy w żołądku zawsze coś ciąży i rozcieńcza soki żołądkowe. Minus jest taki, że się często sika. No i trzeba dużo pić, bo takie drastyczne diety odwadniają i po kilku dniach zaniedbania picia chorowito wygląda się na twarzy i czasem występują bóle głowy - wcale nie żartuję. Powodzenia, trzymam kciuki. Będę śledzić Wasze poczynania. Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 14.11.06, 20:09 Ja dziś miałam zwariowany dzień ale dałam radę i wytrzymuję. Kryzys miałam jakąś godzinę temu ale zapchałam się ..... wodą. Przynajmniej na razie. Mam nadzieję że wytrwam i nie złapię nic "zakazanego". Obiecałam sobie że jak położę dzieci spać to użądzę kąpiel z książką. Bardzo lubię takie mokre lenistwo ale nie zawsze mogę sobie na to pozwolić. 19maj jak rozumieć ilość jogurtu w dzisiejszym dniu 2/3 szklanki czy też dwie lub trzy szklanki? Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 14.11.06, 22:26 niestety 2/3 szklanki. Właśnie spojrzałam na rozpiskę i jutro jest głodowy obiad (. U mnie dzis nie było źle do południa to mi sie prawie jeść nie chciało a wieczorkiem miałam straszną pokuse , bo sąsiadka przyniosła własnej roboty , jeszcze cieplutkie bułeczki drożdżowe. Pokusie sie oparłam z trudem i zastosowałam małe kłamstewko powiedziałam ,że przed chwilką jadłam i później spróbuję. DZiewczyny ważyłyście sie przed dietą ,bo ja nie ;nie mam wagi ,wymierzyłam sie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
florydka Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 15.11.06, 03:25 Iza no tak na florydzie a dokladnie w Miami. Kurcze dzis bylo trudno jak nie wiem ,tez woda mi pomogla,ja jeszcze do wody cytryne dodaje to podobno tez przyspiesza spalanie, nagorsze ze ja mam na jutro jakis inny jadlospis: sniadanie: kawa i grzanka lunch:szpinak ,1 owoc i 1 pomidor obiad:szynka,2jaja no i salata tez gdzies go z tego forum wygrzebalam,najbardziej mi sie podoba to grzanka na sniadanie.Wiecie ja tez nnie wiem ile waze ale mysle ze nie tak duzo moze kolo 55 kg moj problem to wystajacy brzuszek ,ciagle wygladam na kobitke w ciazy dlatego chce troche spuscic z sadelka a pamietam ze ta dietka no to do mi pomogla. Kurcze ale mi sie chce jesc,no ale nic znowu woda blleeee. Wiecie tak sobie pomyslalam ze musimy tez pilnowac balsamkow do ciala bo jak juz z chudniemy to zeby nam skora nie sflaczala no to do jutra kochane Odpowiedz Link Zgłoś
misia_2000 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 15.11.06, 09:19 CZesc dziewczynki dziekuje za zaproszenie do waszego forum ja tez na diecie dzis 1 dzien mam mieisac zeby schudnac 10 kg i uda mi sie to heh do sylwestra musze byc laska 3 mam za was ksiuki powodzenia aa i zawsze mozecie na mnie liczyc buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 15.11.06, 17:38 a planujesz coś po 13? Trzymam kciuki uda nam się Odpowiedz Link Zgłoś
agamuza Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 15.11.06, 10:11 Jestem od poniedzialku... Trzymaj się )) Pije tyle wody, ze czoraj w kinie 3 razy latalam na siusiu... Dwie butle po 1,5 l... Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 15.11.06, 17:36 no i kolejny dzień zakończony najgorsze chwile mam kiedy muszę ugotować obiad córce i mężowi to aż mnie korci ,żeby zjeść. Na szczęście aż tak strasznie nie chce mi się jeść. Pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
malikowna Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 15.11.06, 20:57 ja sie przyłącze ale od poniedziałku bo w weekend jadę na szkolenie i będzie imprezka, wiec alkohol itd. Odezwę się waga 71 kg, 168 cm wzrostu potrzeba mi 5 kg w dół Odpowiedz Link Zgłoś
florydka Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 16.11.06, 01:30 Umnie tez juz za soba ale jakas oslabnieta jestem i jeszcze moja Iza wciska mi do buzi ciastka , normalnie sie wsciekla ze nie chce wziasc od niej...co za dzien..nie wiem jak wy ale mnie najbardziej ssie do lunchu potem jako tako ale rano wcielabym jakas pachnaca buleczke. ale jak widze trzymamy sie kobitki calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 16.11.06, 12:15 hej dziewczyny dziś mam kryzys w diecie niewiem czy wytrwam do wieczora. Staram się jak mogę. Dam znać czy na nic sie nie skusiłam Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 18.11.06, 16:41 hej daj znac co z twoja dietą? ja planuje zaczać od poniedziałku.....W sumie to juz któres plany dot dietki. Moze tym razem mi się uda..?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj :-((( odpadłam 18.11.06, 17:05 ta dieta chyba nie dla mnie właśnie dziś zjadłam kanapkę bo mi było niedobrze. Dziewczyny trzymam za Was kciuki. Piszcie co u Was. Ja nadal będę walczyła z kilogramami i nie poddam się. Z 13 zostawie sobie śniadaniową kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
toja48 Re: :-((( odpadłam 19.11.06, 19:57 Hej ja też mam pecha. Zachorowałam dostałam antybiotyk i musialam zacząć jeść obiedki. Na szczęście 13 już troszkę zdążyła mnie "zacieśnić" i jem zdecydowanie mniej. Postaram się to utrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: :-((( odpadłam 19.11.06, 20:34 a ja chyba zaczne znowu za tydzień bo w niedziele mam urodzinki , bedą goście więc napewno bym znowu odpadła. Po tych paru dniach niewiem czy cos schudłam ale spodnie są ciut luźniejsze w udach i tez mniej jem . Zdrówka Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Ja też nie zaczynam.:( 19.11.06, 22:46 Haha ja tez sobie przypomniałam, ze mam urodzinki koleżnki córki w sobote czyli tez odpadam. Ale zgadajmy sie za tydzień czy będziemy sie odchudzać .Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
meszkasloneczko Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 26.11.06, 13:42 hmmm a niektore rzeczy mozna czyms zastapic?????czy trzeba tak jak w przepisie???? Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 02.01.07, 23:07 Dziewczyny, noi co, wszystkie odpadlyscie? Ja zaczynam jutro. Wydrukowalam sobie rozpiske, zakupilam produkty na pierwszych pare dni - i do dziela! Ostatni raz stosowalam 13 - stke 3 lata temu i pozniej NICZEGO sobie nie odmawialam (przy kazdej wizycie w Pl zajadalam sie sernikami, kielbasami i majonezem Kieleckim) - i "laska" zostalam ) Troszke po tym 3 - letnim obzarstwie mialam oponke - wiec zrobilam post ow. - warz. w lecie - schudlam super (chociaz nie zamierzalam, chcialam sie tylko oczyscic), a pozniej oczywiscie wrocilam do starych nawykow i teraz jakos moja figura mi sie nie podoba. Po 13 - stce bylo o wiele lepiej. Tak wiec wracam do niej. To tylko 2 tyg., wytrzymam z palcem w.. nosie ) Jest jeszcze ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 03.01.07, 15:45 No, widze, ze sie popisalam wiedza )) Przeciez Wasze posty sa z listopada! Pewnie juz dawno skonczylyscie i jestescie laski Nic to, ja w kazdym razie kontynuuje. Dzisiaj 1 dzien i wlasnie zajadam ostatni posilek - wolowinka z salata. Nawet ujdzie. (Mam nadzieje, ze sie zapcham tym do wieczora) Nawet dzisiejszy szpinak nie byl taki zly. Pomierzylam sie wczoraj (nie mam wagi) wiec ew. rezultaty wpisze po zakonczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 13:59 No czesc,ja tez dopiero zaczełam,dzis mój trzeci dzień i jest ok.Pozdrawiam i zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 15:50 Witaj aneczka, moj 3 - ci dzien dopiero jutro (Ale ja na to patrze: JUZ 3 - ci dzien ) Idzie mi spoko, jak tylko mi sie szyneczka rozmrozi - zjem "obiad". Wiem, ze sie nie najem, bo jogurtu nat. (samego) nie cierpie. Tak wiec pojde chyba spac dzisiaj ok 8 ) Rowniez pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 15:56 wiecie co ja chyba tez zaczne od jutra znowu 13 bo poprzednio po tygodniu odpadłam i jak teraz sobie pomysle ,że jeszcze troche mi brakowało do końca ta mi szkoda ,że nie wytrwałam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 18:46 Ja na dzisiaj juz zakończyłam jedzenieciesze sie,bo jutro jest na lunch twarożek,a bardzo lubie.Dziewczyny pijecie cos oprócz wody w cišgu dnia,np.jakas herbatke? Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 19:14 Cześć laski. też zamierzam przejść na tą dietę. Teraz staram sie ograniczyć ilość jedzenia i nie jeść kolacji. jak tylko kupie potrzebne produkty, to od razu przejde na diete. Ale wtedy definitywnie muszę odstawić dziecko od piersi - karmie tylko wieczorem, po kapaniu malej. trzeba bedzie z tego zrezygnowac, prawda? A czy zamiast tej kawy może byc np. herbata albo kawa zbożowa? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 20:34 Witam,z tego co czytałam to własnie głównie o ta kawe chodzi,bo pita na czczo pobudza tarczyce i szybciej sie spala tłuszczykJa mam juz dwuletnie dziecko i okres karmienia za soba,ale Ty najpierw odstaw dzidzie.U mnie juz koniec 3go dnia i narazie wcale nie czuje głodu.Zanim sie zdecydowałam na tš dieta troche byłam na diecie niełaczenia,może dlatego mi sie nie chce jesc,bo moj organizm przyzwyczaił sie do mniejszych porcjiTrzymam za was kciuki,piszcie jak wam idzie.Pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 22:33 ja wlasnie skonczylam 3 dzien diety,ale troche ja modyfikuje,zastapie wolowine kurczakiem bo po dwoch dniach nie moge na nia aptrzec,jem salate z sosem winegret,pije kawe z mlekiem,i to by bylo na tyle zmian,ja na razie 1,5 w dol Odpowiedz Link Zgłoś
ecomarta Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 04.01.07, 23:44 Ja już sie zbieram od pół roku do tej diety. Ale teraz do roboty....zmobilizowałyście mnie....jutro pierwszy dzień Do zrzucenia ok.5kg. mam nadzieje że to naprawde działa Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 05.01.07, 06:38 Czesc kobiety.Dzis moj 4 dzien,jeszcze sie nie wazyłam i nie wiem ile schudłam,ale cos napewnoDzis jest we planie twarozek,tylko,ze ja mieszkam w Anglii( brak polskich sklepow w okolicy ) i kupilam jakis tutejszy,pewnie zadna rewelacjaMnie potrzeba 10kg mniej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 05.01.07, 06:41 W PLANIE oczywiscie,napisałam we planie omyłkowo Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 05.01.07, 07:38 hej ja zaczynam 4ty dzien,rano stanelam na wadze i z 59,6 spadlam do 57,3 (mam 158cm),ale nie ludze sie ze to wszystko to tluszcz,pewnie polowa to woda. ja zamienilam 4ty dzien z piatym bo wieczorem przychodzi moja przyjaciolka gotowac swieze malze,wiec zastapie rybe na recz kilku malzy Odpowiedz Link Zgłoś
aishka2307 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 05.01.07, 09:04 Wiecie co? Przemyślałam to. A jakie miałam sny!!! Że brzuch mi zwisa niemalże do ud. Dosyć, przechodzę na diete ale półki co na własną (czyli jedz mało nie tłusto, bez słodyczy), na 13dniową na razie nie mam siły, wiem, że nie dam rady. Po wstepnym "odtruciu", czyli odzwyczajeniu sie od słodyczy, podjadania i skurczeniu żołądka przejdę na 13dniówkę. Trzymam za Was kciuki - dacie radę Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 05.01.07, 13:45 Ja własnie zjadłam jajko,tarta marchew i serek,ale nie cały.Najbardziej odpychaja mnie jajka na twardo,troche ich za duzo jak dla mnieAishka2307 masz racje,ja byłam wczesniej na niełaczeniu i naprawde nie czuje głodu na 13tce.No,ale to dopiero 4dzien,wiem,ze sie nie poddam. Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 05.01.07, 14:18 Witam Was! Dzis moj 3 dzien i wlasnie zjadlam szpinak z pomidorkiem. (Jabluszko wczesniej) I niestety jestem glodniejsza po tym "posilku" niz przed nim ) Chociaz jestem mile zaskoczona, bo nawet mi ten szpinak smakuje. Brzuszek oczywiscie robi sie plasciutki, az milo Bylam dzisiaj u kolezanki i sie zwazylam, ale nie bede pisac ile waze, bo mi sie tu tylko dostaje, ze tyle wazac sie odchudzam. A ja tam wiem swoje )) (Uparta jestem i tyle) Z tego wszystkiego kupilam sobie nowa pare jeansow. Nie wygladam rewelacyjnie, ale ujdzie. (Tzn. tyleczek moze byc (moze juz na zawsze taki pozostac), brzuszek tez ok, najgorsze uda! Grr..!!!) aneczka9935, ja tez mieszkam w Anglii, ale w mojej rozpisce stoi: "serek wiejski" wiec po prostu kupuje cottage cheese. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 05.01.07, 14:36 U mnie tez w rospisce wiejski,ale ja na to mówie twarozekTez kupiłam cottage cheese i nawet dobry był,wczesniej nie kupowałam.Vase Ty masz problem z udami i z tego co piszesz wnioskuje,ze mało wazysz,a mnie znowu brzuch przeszkadza.Kazdy ma problem z czym innym,my kobiety juz tak mamypozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 06.01.07, 12:58 Dzien dobry.Gdzie sie wszyscy podziali?U mnie 5ty dzien i jest fajnie,zero głodu i czuje sie o wiele lzejsza.Z wazeniem poczekam do konca diety.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 06.01.07, 15:05 Cześć Aneczka. Ja siędołączam - dzisiaj pierwszy dzień:_) Oj ciężko będzie,ale mam MEGA motywację)). Ty jużprawie na półmetku, zazdroszczę) Ja wdusiłam w siebie tylko dwie łyżki szpinaku. Nie mogę. Mam pytanko - befsztyk -robisz z wołowiny? Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 06.01.07, 18:03 Witam! Podziwiam i dołączam się do Was. Nigdy jeszcze nie stosowałam zadnej diety ( choć przydałoby się przyznam, że troche przerażająca jest. Ale muszę.Zaczynam od poniedziałku. Zobaczymy. ula Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 06.01.07, 19:47 ja juz koniec piatego dnia,nie stosuje diety do konca dogamtzcynie tyn.pije ok 3 kaw dziennie z mlekim,dzis zjadlam tez kawalek sera zamiast jajka,aha i zamiast salaty jem np.ogorka z papryka,ale i tak widac spadek wagi z 59,6 na 57,1 wiec mam nadzieje wytrwac Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 09:08 hej to znowu ja,wczoraj troche zgrzeszylam ale nie tak strasznie,bo rano waga wskazywala 56,9 wiec idzie do przodu,dzis 6ty dzien i obiecuje ze bede sie trzymala dzielnie,jedyne odstepstwo to kawa z mlekiem Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 09:59 Dzień drugi. Glodu - brak, chociażrano mnie skręcało jak gotowałam rodzince paróweczki). Ale już, po jednym dniu czuję się lżejsza Poljanaw - to jest dobry pomysł - ja sobie sałatę zastąpię połową ogórka zielonego, przynajmniej w dni pracujace,bo tak głupio przyjścdo pracy z główką sałaty, szczególnie, że w pokoju mam samych facetów, którzy nie rozumieją co to jest trzynastka))) Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 10:27 dla mie najgorsze sa ranki,zwlaszcza w dni wolne,strasznie mnie ssie po kawie i jak na zbawienie czekam do pierwszej,dzis kurczak,ja upieke sobie piers z kurczaka i zjem z papryka,polowa ogorka i pomidorem,do tego sos wlaski knorra z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 11:40 Witam! Dzisiaj moj 5-ty dzien. Idzie mi ok tylko, ze jestem non-stop glodna. Nie jakos przerazliwie (do wytrzymania), ale jednak. Chodze spac glodna, budze sie glodna.. Nic to, czasem lepiej trochu sie poglodzic i dac zoladkowi wytchnac, niz sie obzerac jak swinia, ot co ) Ja w kazdym razie nie robie absolutnie zadnych odstepow, niczego niczym nie zastepuje. Stosuje diete niewolniczo (tak zreszta, jak poprzednie 2 razy, i naprawde po niej nie musialam sie pilnowac i NIE tylam). Trzeciego dnia sie wazylam u kolezanki i wazylam o 3kg mniej niz myslalam, ze waze. Wiec nie wiem czy jest to rezultat diety, czy po prostu przed rozpoczeciem wazylam mniej. Mierze sie za to, ale nie widze jakichs spektakularnych rezultatow. Chociaz spodnie wyraznie luzniejsze i brzuszek super plaski. (Wydaje mi sie, ze ja podswiadomie porownuje wszystko z postem owocowo-warzywnym, na ktorym tak rewelacyjnie schudlam (a wcale nie chcialam), i teraz np. 0.5 cm mniej w udzie - to mi malo Ale spoko, ogolnie jestem zadowolona i ciagne dalej) Wlasnie jestem po marcheweczce, nawet jakos to zjadlam. Oczywiscie dalej jestem glodna. Zaraz bede sobie piec rybke w folii. Mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 13:08 Witajcie dziewczyny.U mnie 6ty dzien.Własnie zjadłam piers kurczaka z sałata i zasiadam do komputeraWczoraj sie wzayłam i jest całe 5kg mniej!!!!Ciesze sie jak nie wiemJa mam w planach po tej diecie przejsc na diete plaz południowych,zeby mi jeszcze ubyło nastepne 5kg.Fajnie,ze jestescie.A befsztyk robie z wołowiny,smaze na grillu bez tłuszczu.Tylko mam dosc jajek na twardo Pozdrawiam,trzymajcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 15:44 Moje drogie!! Dajecie mi wiare, że można pozbyć się tych nadwyżek. Tym bardziej, że ja zaczynam od 78 kg. Jak nie schudne to nie będę miała w co się do pracy ubrać. I choć zaczynam jutro już dziś odówiłam ciastek i bułki na śniadanie. Tyle na dobry początek pozdrawiam- ula Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 19:21 kolacja dnia ego:zamienilam jedno z jajek na mango,jeszcze zostala mi tylko marchew,a dzis popludniu snilo mi sie ze jem na dyzurze bigos i maz mnie obudzil!!!! glod jest okropny ale mysle ze wytrzymam,jutro 7dmy dzien czyli bez jenego posilku,chyba zrezygnuje z tego lunchu na rzecz popludniwego obiadu,bo w pracy jakos latwiej mi wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_asia Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 20:19 Ja chcę zacząć od jutra - zmobilizowałyście mnie . Mam tylko jedno pytanie: czy szpinak można zastąpić czym innym? Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 07.01.07, 22:02 Ja się jeszcze zastanawiam, ale chyba zacznę od jutra Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 08.01.07, 07:08 ja dzis zaczynam 7dmy dzien,oczywiscie jedyna przyjemnascia jaka mi zostala jest waga,rano bylo 56,4 czyli minus 3,1 jak dla mnie to bomba! weekend byl kiepski bo za dlugo bylam w domu i caly czas mnie kusilo,wynajdowalam sobie robote zeby nie myslec o glodzie,za to dzis tylko mieso z grilla,mam nadzieje ze wytrzymam! Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 08.01.07, 09:48 Cześć dziewczyny zaczynam dziś choć nie wiem czy mi się uda, bo troszkę już siebie za dobrze znam. Mam pytanie czy mozna pić więcej niż jedną kawę i czy można bez cukru, bo z cukrem nie cierpię? Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 08.01.07, 14:05 ja tam pije 2-3 i to z mlekiem zamiast cukru Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 08.01.07, 14:52 Dzień 3 na półmetku. W spodniach luźniej. Głodna jestem, że obgryzłabym to biurko , ale motywacja nei spada, o dziwo. Chociaż jak patrzę teraz jak mój kierownik zjada batonika, to bym mu go chętnei wydarła. Dizisja owoc - kupiłam sobie na obiad wielkie jabłko) Od braku kawy boli mnie głowa, potwornie, ale odstawienie kofeiny ( poza tą poranną) dobrze mi zrobi. Czyli byle do wieczora Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 08.01.07, 15:30 Czesc dziewczyny ,miło widziec,ze nas przybywa.Ja dzis 7my dzien,dzis nie mam obiaduteraz zjadłan sobie lunch -gillowana piers kurczaka i do wieczora zostaje mi tylko woda,ale dam rade.Mobilizuje mnie luz w spodniach i te 5kg mniej.Trzymam sie dokładnie rozpiski i walcze z pokusami.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 08.01.07, 19:12 witam! perwszy dzień i już wymiękam....ale 5kg!!!!Nie ma lepszej motywacji.DziEki i do jutra. pozdrawiam- ula Ps.: gratuluje tym co już po półmetku Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 09.01.07, 09:43 5 kg mniej po pierwszym dniu????????????????????????? To niemożliwe. ja dzień 4, kilo mniej Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: kubara1 09.01.07, 10:04 Wydaje mi się że kolezance powyżej chodziło o to ,że ma 5kg do zrzucenia Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: kubara1 09.01.07, 12:21 A mnie sie wydaje, ze uli chodzi o to, ze aneczka stracila juz 5kg i to ja (ule) motywuje. A u mnie 7-my dzien. Polmetek! Wlasnie palaszuje kurczaka z wczoraj - ostatni posilek dzisiaj. Ale mam nadzieje, ze sie tak najem (jak wczoraj), ze juz do wieczora nie bede glodna. W ogole chyba z dnia na dzien jestem coraz mniej glodna. Portki z tylka leca, brzuszek plasciutki.. Dzisiaj jak nie zapomne zwaze sie u kolezanki. Tez myslalam nad South Beach po kopenh., ale juz mi sie nie chce dietowac. Poza tym na SB nie mozna alkoholu, a ja mam pare wyjsc i co, znowu bede wode tylko pic? Jestem juz peeelna! Oby mi "styklo" do wieczora. No to spadam na zajecia. Trzymajcie sie dzielnie Najedzona vase Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: kubara1 09.01.07, 16:43 Witam! Chodziło mi rzeczywiście o aneczkę, która schudła 5 kg. Dziękuję za motywacje. Rzeczywiscie łatwiej razem, sama w zyciu bym dwóch dni nawet nie wytrzymała (haha) Za to zaczynam uwielbiać szpinak. Gratuluje półmetka, ja jutro się zważe. pozdrawiam- ula Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: dieta 13 dniowa :) 09.01.07, 19:48 Czesc dziewczyny.Prawie koniec 8 dnia.Dzis jak zobaczyłam te jajka w południe, to mi sie jesc odechciało,nie moge na nie juz patrzec.Oprócz tego wszystko fajnie,nastepne wazenie dopiero po diecie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: dieta 13 dniowa :) 10.01.07, 08:55 Dziś mój trzeci dzień prawie 2 kg mniej, jeszcze za bardzo się nie cieszę bo u mnie wahania wagi to norma pojutrze może być dwa do przodu, choć mam nadzieję, że przy tej diecie to niemożliwe, żeby przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka1210 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 10.01.07, 09:04 dolanczam się do Was ale prosze napiszcie mi co mam jeść zamiast chleba.Ja uwielbiam chleb i nie wiem jak można bez niego żyć.I co wogóle można jesc przez te trzynascie dni?a czego nie mozna ? Proszę odpiszcie mi. Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 10.01.07, 13:36 Wejdź na forum fitness, tam specjalista jogger opisuje dokladnie tę dietę, udziela też rad co można, a czego nie?Post nazywa się DIETA OPRACOWANA PRZEZ SZPITAL....łatwo znaleść bo napisany jest drukowanymi literami. Z tego co się orientuję chleba wogóle się w tej diecie nie je. Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 10.01.07, 19:23 DZIEŃ 1 I 8 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 2 jajka na twardo 200 g gotowanego szpinaku , pomidor PO POŁUDNIU Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek DZIEŃ 2 I 9 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE Befsztyk wołowy 200g, Sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek świeży owoc PO POŁUDNIU 10 dag szynki 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3 I 10 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 200g gotowanego szpinaku , pomidor, świeży owoc PO POŁUDNIU 2 jajka na twardo, 10 dag szynki, sałata z sokiem cytryny i oliwą z oliwek DZIEŃ 4 I 11 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru W POŁUDNIE 2 jajka na twardo , małe opakowanie serka (np. wiejskiego),duża starta marchew PO POŁUDNIU Filiżanka sałatki owocowej z puszki , 2/3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5 I 12 RANO Duża utarta marchew z sokiem z cytryny W POŁUDNIE Porcja chudej ryby 200g z sokiem z cytryny PO POŁUDNIU Befsztyk wołowy 200g , sałata bez dodatków brokuł DZIEŃ6 I 13 RANO Filiżanka czarnej kawy z kostką cukru , grzanka W POŁUDNIE Pierś kurczaka , sałata z sokiem z cytryny i oliwą z oliwek PO POŁUDNIU 2 jajka na twardo ,duża utarta marchew DZIEŃ 7 RANO 2/3 szklanki lub filiżanka gorzkiej herbaty W POŁUDNIE Gotowane chude mięso wołowe200g ,1 świeży owoc Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 10.01.07, 14:08 wiesci z frontu: rano dnia nr.9 55,4 kg czyli 4 mniej,a czasmai grzesze i cos podgryze np paluszka od meza albo lyzeczka deserku synka mam nadzieje spac do 55-54 i bedzie pocztatek sukcesu,reszta to utrzymac taki rezultat Odpowiedz Link Zgłoś
mika234 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 10.01.07, 15:01 To ja też się dopiszę ale zacznę od pn 15 bo jestem przed m. Troszkę ją zmodyfikuję, zamiast szpinaku- brokuły, wołowiny- pierś drobiowa.Mam do zrzucenia 10 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 10.01.07, 18:08 Witam,u mnie koniec 9 dnia.Koniec,bo juz zjadłam ostatni przewidziany posiłek - plaster szynki i 2/3 szklanki jogurtu naturalnego.Mika234 powodzenia,zaczynasz w dzien, kiedy ja juz bede po diecie.Co do tego chleba, o ktory ktos pytał, to w tej diecie sie go wcale nie je!W poczatkowych postach z tego watku jest rozpiska co jesc przez te 13 dni,albo wpisz w wyszukiwarke dieta 13 dniowa i znajdziesz mase informacji.Zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 10.01.07, 19:29 Witam! Mój trzeci dzień a ja jestem strasznie głodna i dalej gruba. Nie mam gdzie sie zważyc bo waga zepsuta ale wyjełam spodnie w które wchodziłam... niegdyś hahaha. Mąż, który nigdy nie lubił słodyczy teraz mnie sernikami straszy. Ale bardzo mi zależy bo gruba jestem. pozdrawiam- urszula Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 11.01.07, 09:03 Wczoraj minął trzeci dzień, dziś czwarty zważyłam się i jest 3kg mniej. Bardzo się cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mika234 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 11.01.07, 09:32 Witam A ja jednak zacznę od dzisiaj. Mam nadzieję, że dam radę, bardzo mnie zmotywowałyście, nie czekam do poniedziałku.Właśnie jestem w trakcie kawki, a później wyciągnę dzieci na spacer i kupię produkty potrzebne do diety. Uda się- m u s i!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 11.01.07, 15:18 Czesc wszystkim.U mnie 10 dzien i czuje sie naprawde dobrze,chyba trzeba mi było takiej diety.W niedziele koniec,moze mi cos jeszcze spadnie,przynajmniej bardzo bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
gorzatka.a1 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 11.01.07, 17:17 po 17 to prawie jak koniec 3 dnia, byle przetrwać weekend i juz z górki Stosowałam ta diete 4 lata temu i wtedy przyznam szczerze troche inaczej ten jadłospis wyglądał. Dzień 6 to np był cały gotowany kurczak a nie pierś z kurczaka a 3/4 szklanki herbaty to juz uwazam za nadużycie trudno mi sobie wyobrazic że jakię 25 ml herbaty moze zmienić działanie czegokolwiek Byle do nastepnej niedzieli. Pozdrawiam wszystkich ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 11.01.07, 19:18 To chyba nie to, ze dieta sie zmienila tylko po prostu sa rozne tlumaczenia. Ja np. wzielam rozpiske z i.netu i jest ona identyczna z ta, ktora stosowalam 3 i 4 lata temu. Wlasnie caly kurczak (a nie piers) (oczywiscie calego nie jestem w stanie zjesc ), w dniu 1 + 8 jest kawa bez cukru, w 5 + 12 sa brokuly LUB salata (a nie razem).. itd. Ja sie tego stosuje bo z poprzednich rezultatow bylam bardzo zadowolona. A dzisiaj moj 9 dzien. Zjadlam maly plasterek szynki i pare lyzek jogurtu - w ogole nie jestem glodna. Bylam dzisiaj na uczelni w nowych (obcislych) jeansach - suuuper! Jutro bedzie ciezko, bo mam caly dzien b. zajety, ale za to w weekend spoko (mnie zawsze diety lepiej wychodza w domu) - noi tylko pon! Ostatni dzien! Ale sie ciesze! Trzymajcie sie dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 11.01.07, 19:44 Witam! Dziś czwarty dzień i wreszcie ruszyło!! Czuje luzy w spodniach choć chciałabym zjeśc wszystko. Ale ten luz ....bardzo pomaga. Gratuluje wszystkim, które kończą pozdrawiam- urszula ps:. mam nadzieję, że dziewczyny wciąż będą się dołączać bo ja potrzebuje 26 a nie 13dni. Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.01.07, 17:46 Hej! Hej! Wlasnie zajadam jeden z najsmaczniejszych posilkow w diecie - jajeczka, szyneczke i salate mm...! Jeszcze 3 dni i zastanawiam sie na co sie rzuce ) Dzisiaj kolezanka wspominala cos o serniku.. ) Pomierzylam sie wczoraj i po pare cm mniej tu i tam! Super! Kobitki badzcie dzielne w weekend! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 12.01.07, 22:24 Czesc dziewczyny.Koniec 11 dnia,jeszcze tylko dwaDo mojego dietowania dołaczyłam cwiczenia 150 brzuszkow dziennie,nie od razu,tylko 50 rano,50 w południe i 50 przed spaniem i smaruje sie codziennie,a zwłaszcza brzuch i uda balsamem.Dzis rano moj brzuch super wygladał,mam nadzieje,ze cos jeszcze zleciało.Na wage wejde dopiero w niedziele,albo w poniedziałek juz po diecie i napisze Wam co i jakSpokojnej nocki i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
polajnaw Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 13.01.07, 07:58 u mnie 11 dzien ,wahga sie zatrzymala ale moze juz wiecej nie jest mi dane schudnac,55kg to i tak super Odpowiedz Link Zgłoś
karolah2 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 13.01.07, 08:10 Dziewczyny,a ostatni posiłek ten niby po południowy to ,o której jecie? Odpowiedz Link Zgłoś
karolah2 pytanie nr 2 13.01.07, 08:15 Czy mozna tę dietę podwójnie stosować? chodzi mi to czy przez 26 dni nic nam nie zaszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: pytanie nr 2 13.01.07, 19:11 Podobno można ją stosować dłużej, ja na pewno będę bo mi bardzo ta dietka odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Re: pytanie nr 2 13.01.07, 19:11 Czesc u mnie 12 dzienjuz na dzis jedzenie nie przewidziane.Karolah2 tej diety nie wolno przedłuzac nawet o 1 dzien, tak jest wszedzie napisane, a ostatni posiłek ja jem o 17, ten wczesniejszy o 12, a rano kawka o 9tej ale Ty dopasuj sobie godziny takie jak Tobie pasuja.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
ula27121 Re: Kobitki która chetna na diete 13-dniową?? 14.01.07, 07:33 7 dzień!!! Trochę się wczoraj złamałam ale już wracam mimo wszystko bo efekty zaczynaja byc zadowalajace- przestałam wygladac jak w szóstym miesiącu ciąży. Dobrze, ż napisałyście , że tej diety nie można przedłużać bo ja planowałam 26 dni. Zatem zrobie sabie przerwę Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re:Odnośnie dłuższego stosowania diety 14.01.07, 09:39 Pytałam na forum fitness specjalistę joggera(na 100% nie wiem czy to specjalista więc nie chcę wprowadzać nikogo w błąd), czy można stosowac tę dietę dłużej, on zasięgał porady lekarskiej i lekarka stwierdzila, że ona całe życie tak się odżywia (nie wiem wierzyc czy nie?). polecam Wam ten wątek na forum fitness tam są pytania i odp. dot. tej diety można się konsultowac na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 ostatni dzien 14.01.07, 18:59 Witam Was w ostatnim dniu mojej diety.Zwaze sie dopiero jutro, ale powiem Wam,ze jestem zadowolona z efektow i dumna z siebie,ze wytrzymałamPo diecie pozostanie mi uraz do wołowiny i jajek na twardo,juz nie mogłam na to patrzec Jutro sobie odpoczne od dietowania,a we wtorek zaczne South Beach,zeby jeszcze cos zgubic.Pozdrawiam,do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: ostatni dzien 15.01.07, 12:28 A dzisiaj z kolei moj ostatni dzien. Wlasnie zajadam lunch - napycham sie kurczakiem ) Strasznie sie ciesze, ze juz koniec, ale nie mam pojecia co (i jak) jesc, zeby to utrzymac. Mam nadzieje, ze utrzyma sie samo (jak poprzednio ). Zwaze sie za pare dni (przy okazji wizyty u kolezanki) natomiast cm podam jutro. W spodniach luzno, brzuszek plasciutki (pomimo @), tyleczek.. w sam raz )))) Mam zamiar dac sobie spokoj od dietowania na jakis czas dlatego musze przestac (tak czesto) odwiedzac to forum. Bo tylko mi pomysly dajecie ) Acha, co do przedluzania diety, to ja bym nie ryzykowala. Przeciez wyraznie jest napisane, ze nie wolno. A takie "ktos powiedzial, ze ktos przedluzal.." do mnie nie przemawia. Cos mi sie nie chce wierzyc, ze jakas p. doktor stosuje ja cale zycie (???). Nigdy nie je chleba z maslem?, serem? czy nawet chociaz pomidorkiem? Zawsze suchy tost? Jak robi salate to tez nigdy nie doda chocby pom, ogorka? cebulki..? czy co tam lubi? Cos mi to sie wydaje "podejrzane". W kazdym razie ja koncze, a Wam zycze powodzenia i sukcesow!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzatka.a1 Re: ostatni dzien 15.01.07, 13:21 U mnie 7dzień,ale zaczynam wyglądać jak czlowiek efekt naprawde jest ażtrudno uwierzyć że w tak krótkim czasie tyle udaje sie zgubić ale dziewczyny musimy pomyśleć co będzie 14 dnia diety żeby cholerne jojo nie dopadło, myślę, ze gdyby jojo miało jakoś wyglądać to wyglądałoby jak ten głód z reklamy danio takie wredne tylko czeka zeby zniweczyć nasz trud Dziewczyny, które juz kończycie moze podpowiedzcie jak wygladają wasze posiłki po diecie i czy to nie powoduje tycia Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka9935 Ja juz po 13tce:) 15.01.07, 14:37 Czesc dziewczyny.Wczoraj miałam ostatni czien diety i dzis sie wazyłam,prawie 6,5 kg mniej!Nie mierzyłam sie przed dieta i nie wiem ile mi ubyło w cm, ale ubyło napewno,bo widze po ubraniach.Czuje sie duzo lzej i mam zamiar zgubic jeszcze z 4 kg, dlatego od jutra zaczynam South Beach no i te moje codzienne serie brzuszkow 3 razy po 50.Dziekuje za wspolne dietowanie,opuszczam juz to forum i zycze Wam sukcesow w odchudzaniu.Trzymajcie sie,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
vase Re: Ja juz po 13tce:) 16.01.07, 19:42 Obiecalam podac wymiary - oto one: po pare cm mniej tu i tam: talia -- Odpowiedz Link Zgłoś
vase poprawka 16.01.07, 19:45 Udo 49cm - mialo byc. Sorry, ale mnie tu moi faceci caly czas rozpraszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek87 Re: 13tka od jutra???? 18.01.07, 16:34 ja zchecia bym zaczeła ta diete od jutra czy jest ktos chetny zeby sie wspierac??zazdroszcze wam dziewczyny tej silnej woli. zobaczymy czy ja wytrwam a jak nie to jak dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
ula1977 Re: 13tka od jutra???? 19.01.07, 09:07 Ja zaczęłam wczoraj. Dziś mój drugi dzień i nie jest tak źle, jak się obawiałam. Piję duuużo wody z plastrem cytryny. To wspierajmy się do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
19maj Znowu zaczynam od początu 22.01.07, 09:39 i tym razem MUSI mi sie udać nie poddam się Odpowiedz Link Zgłoś
markac28 Re: Znowu zaczynam od początu 22.01.07, 10:46 Ja zaczynam od jutra, niestety w połowie musiałam przerwać (wyjazd na tydzień- pogrzeb)myślałam, że juz po moich efektach bo ja z nerwów to niestety jem dużo i byle co, ale dziś po powrocie zważyłam się i szok 77,5 przed wyjazdem 78,5. Cieszę się bardzo, od jutra zaczynam od nowa. Jeden ze specjalistów od tej diety napisał, że po powrocie mogę zacząć od dnia w którym przerwałam dietę, oczywiście jeśli podczas przerwy nie przytyłam, ale choć nic nie przybyło wolę zacząć od początku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
arszczal Re: Zaczynam!!!! 22.01.07, 11:43 Hej dziewczyny a ja dzisiaj zaczynam,mam nadzieje że dam rade chociaż zaczynałam już kilka razy i...... pojadłam Ale dzisiaj [powiedziałam sobie że muszę wytrzymać. Dwa lata temu na tej diecie schudłam 4,5 kg.Mam nadzieje że teraz też dam radę Trzymajmy się razem , przecież to tylko 13 dnie-lub aż 13 dni. Pozdrawiam papa. Odpowiedz Link Zgłoś
kama6 ja też:-) 22.01.07, 12:28 Witajcie, ja też zaczynam. Zabieram się i zabieram od jakiegoś czasu do tej diety ale jakoś marnie mi idzie. Czas mnie goni bo mam 2 miesiące na pozbycie się 10 kg. Już po kawce. Start dziś. Chcę by 13-tka była dobrym początkiem. Raz ją już przechodziłam i ubyło 5,5-6kg. Jutro zrobię wszystkie pomiary i dam znać. Serdecznie pozdrawiam i życzę silnej woli (ja też będę jej potrzebować) Kama Odpowiedz Link Zgłoś
marta_nie_martka I je też, i ja też 22.01.07, 12:28 Zaczęłam dzisiaj, jestem juz po kawie i obiedzie, bo ja zawsze jadłam bardzo wcześnie śniadanie, o 7-dmej. I teraz ciężko mi było wytrzymać bez posiłku. Kolację planuję zjeść ok 17-tej. Ważę 86,5 kg. Baaardzo chciałabym zejść poniżej 80kg. Myślicie, że to realne? Nie zamierzam sie mierzyć i ważyć w trakcie diety, dopiero po. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: I ja też, i ja też 22.01.07, 13:58 Koniec z jedzeniem zaczynam!!!!raz juz odpadlam w 10 dniu podjadlam sobie teraz dam rade.Az strach pomyslec jak takie babsko wilkie jak ja ma isc do szkoly w lutym Obecnie waze 72 kg przy 165 cm musze zjechac chociaz 10 kg. DAMY RADE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arszczal Re: I ja też, i ja też 22.01.07, 14:45 Fajnie że nie jestem sama bo zawsze bedziemy cierpieć tak samoNapiszcie o swoich wymiarach(chociaż wzrost i wagę).Ja też dzisiaj się zważę a jutro napiszę.Buziaki papa Aha jak będziemi się chciało jeść wieczorem a napewno będzie się chciało , to pomyślę o Was i o tym że nie jestem sama. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
marta_nie_martka Re: A czy można pić herbatę? 23.01.07, 09:34 Można pić zieloną i czerwoną, czarnej nie można, ale ja piję. U mnie w domu jest zimno i z niechęcią myślę o wodzie, a ile można wypić zielonej herbaty, dwa kubki to już bohaterstwo. Niestety zrobiłam jeszcze inne odstępstwa od diety - kawę piję z mlekiem, i dzisiaj rano zjadłam grzankę bez dodatków. Tak będzie mi łatwiej wytrzymać, a jeśli po diecie skurczy mi się żołądek, to i tak będę zadowolona, nawet jeśli nie stracę 20 kg Odpowiedz Link Zgłoś