Dodaj do ulubionych

Mama Laska

IP: *.* 06.04.02, 23:50
Proponuję taki tytuł nowego forum :)a w środku: wszystko o dietach, kosmetykach, ciuchachi wogóle, co robić żeby być piękną a naszym panom: :eek: ...Magdalena mama Jasi
Obserwuj wątek
    • Gość: Justek Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 14:45
      Całkiem niezły pomysł, popieram!JmK :)
    • Gość: Yavien Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 15:01
      Oczywiśćie ściągnęłam sformułowanie od Siuni (a"propos: jak dieta? - trzymam kciuki! Za Magdalenę i inne przyszłe Mamy Laski również):hello:Magdalena mama Jasi
    • Gość: Lia Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 15:03
      Popieram gorąco. Idzie wiosna... Chcę być piękna... Wszystkim eMamom - zyczę dużo słońca, ładnej cery, płaskiego brzuszka.No, i oczywiście, uśmiechów naszych najmłodszych. Pozdrawiam.
    • Gość: Agachod Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 16:21
      suppeeerjestem za!!!!!!!! :bounce:Jak sie siedzi w domu z maluszkiem to czasem człowiek nie wie że ma lustro!!!Przynajmiej na forum ktoś o tym przypomina!!!Aga
    • Gość: dorsi Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 16:38
      A mnie się nie podoba nazwa forum :-(......Laska to takie określenie piętnastolatka z petem w ręku, śliniącego sie na widok dzieweczki idącej ulicą.....Oczywiście sam by nie miał odwagi dziewcze zagadać czy gdzieś zaprosic, ale przy kolegach można mówić......ale laska !!!!!......Idea forum słuszna, ale nazwa........nie,nie......Niestety w tej chwili nie mam pomysłu na nazwe, ale jak coś wymyśle to dam znać :-) o może "Piękną mamą być" - proste ale oddaje meritum sprawy.Dorsi mama Bianki
    • Gość: Siunia Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 21:49
      Ty chyba znasz moje mysli :)Własnie dopisałam swoje trzy grosze na temat "3, 2, ..."i choć mam dzis mało czasu, to jeszcze zerknęłam co jest nowego na forum :)Wczoraj wieczorem tez wpadłam na taki sam tytuł nowego forum :)No ale jak widac, pewnie i tak nas więcej będzie z takim pomysłem :)Pozdrawiam Ciebie i naszą jednomyslność :)- Siunia
    • Gość: Gooh Re: Mama Laska IP: *.* 08.04.02, 08:46
      dziewczyny, jestem za :-) :-) :-)a moze dodac by jeszcze coś z makijażu, wizażu itp...??moze ktos się na tym zna... warto byłoby odmienić wreszcie siebie...każdej to się przyda, tym bardziej po porodzie, kiedy chcemy wyglądac pieknie :-)buziaczki"Gooh:-)
    • Gość: wioleta Re: Mama Laska IP: *.* 08.04.02, 10:07
      Ja mam podobne odczucia jak Dorsi ... tematyka owszem ... ale tytuł .. hmmmmmmmmm lepiej " piękna mama" albo jakoś tak - " laska " kojaży mi się z gówniarą z dyskoteki.Ale idea doskonała :-)pozdrawiamwioleta, która po 2 dniach przerwy znów zaczyna pięknieć ... :-)
      • Gość: admin Re: Mama cud - zapraszamy na nowe forum IP: *.* 09.04.02, 11:12
        Drogie piękne panie,założyłem właśnie dla was nowe forum, zapraszam zatem tam na dyskusje na temat zdrowia i urody:hello:Marcin webredaktor
        • Gość: akacha Re: Mama cud - zapraszamy na nowe forum DO MARCINA IP: *.* 09.04.02, 11:22
          MARCIN, a nie przeniósłbyś naszych odchudzających wątków na nowe forum ???????Prosimy.... :) kacha
    • Gość: Yavien Re: Mama Laska IP: *.* 09.04.02, 21:32
      Tak po prawdzie, to zgadzam się, że określenie "laska" jest natolatkowe i pobłażliwe, co nie zmienia faktu, że jak u Siuni na wątku 3, 2, 1, 0 - START... przeczytałam sformułowanie "Mama Laska" to padłam! Trzeba mieć poczucie humoru i dystansu do samego siebie, żeby tak o sobie powiedzieć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka