Gość: Yavien IP: *.* 06.04.02, 23:50 Proponuję taki tytuł nowego forum a w środku: wszystko o dietach, kosmetykach, ciuchachi wogóle, co robić żeby być piękną a naszym panom: ...Magdalena mama Jasi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Justek Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 14:45 Całkiem niezły pomysł, popieram!JmK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavien Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 15:01 Oczywiśćie ściągnęłam sformułowanie od Siuni (a"propos: jak dieta? - trzymam kciuki! Za Magdalenę i inne przyszłe Mamy Laski również)Magdalena mama Jasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lia Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 15:03 Popieram gorąco. Idzie wiosna... Chcę być piękna... Wszystkim eMamom - zyczę dużo słońca, ładnej cery, płaskiego brzuszka.No, i oczywiście, uśmiechów naszych najmłodszych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agachod Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 16:21 suppeeerjestem za!!!!!!!! Jak sie siedzi w domu z maluszkiem to czasem człowiek nie wie że ma lustro!!!Przynajmiej na forum ktoś o tym przypomina!!!Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorsi Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 16:38 A mnie się nie podoba nazwa forum ......Laska to takie określenie piętnastolatka z petem w ręku, śliniącego sie na widok dzieweczki idącej ulicą.....Oczywiście sam by nie miał odwagi dziewcze zagadać czy gdzieś zaprosic, ale przy kolegach można mówić......ale laska !!!!!......Idea forum słuszna, ale nazwa........nie,nie......Niestety w tej chwili nie mam pomysłu na nazwe, ale jak coś wymyśle to dam znać o może "Piękną mamą być" - proste ale oddaje meritum sprawy.Dorsi mama Bianki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: Mama Laska IP: *.* 07.04.02, 21:49 Ty chyba znasz moje mysli Własnie dopisałam swoje trzy grosze na temat "3, 2, ..."i choć mam dzis mało czasu, to jeszcze zerknęłam co jest nowego na forum Wczoraj wieczorem tez wpadłam na taki sam tytuł nowego forum No ale jak widac, pewnie i tak nas więcej będzie z takim pomysłem Pozdrawiam Ciebie i naszą jednomyslność - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gooh Re: Mama Laska IP: *.* 08.04.02, 08:46 dziewczyny, jestem za a moze dodac by jeszcze coś z makijażu, wizażu itp...??moze ktos się na tym zna... warto byłoby odmienić wreszcie siebie...każdej to się przyda, tym bardziej po porodzie, kiedy chcemy wyglądac pieknie buziaczki"Gooh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleta Re: Mama Laska IP: *.* 08.04.02, 10:07 Ja mam podobne odczucia jak Dorsi ... tematyka owszem ... ale tytuł .. hmmmmmmmmm lepiej " piękna mama" albo jakoś tak - " laska " kojaży mi się z gówniarą z dyskoteki.Ale idea doskonała pozdrawiamwioleta, która po 2 dniach przerwy znów zaczyna pięknieć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Mama cud - zapraszamy na nowe forum IP: *.* 09.04.02, 11:12 Drogie piękne panie,założyłem właśnie dla was nowe forum, zapraszam zatem tam na dyskusje na temat zdrowia i urodyMarcin webredaktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacha Re: Mama cud - zapraszamy na nowe forum DO MARCINA IP: *.* 09.04.02, 11:22 MARCIN, a nie przeniósłbyś naszych odchudzających wątków na nowe forum ???????Prosimy.... kacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavien Re: Mama Laska IP: *.* 09.04.02, 21:32 Tak po prawdzie, to zgadzam się, że określenie "laska" jest natolatkowe i pobłażliwe, co nie zmienia faktu, że jak u Siuni na wątku 3, 2, 1, 0 - START... przeczytałam sformułowanie "Mama Laska" to padłam! Trzeba mieć poczucie humoru i dystansu do samego siebie, żeby tak o sobie powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś