Dodaj do ulubionych

łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa

IP: *.* 17.04.02, 16:01
Jestem straaaasznie głodna :(((((Dietkę trzymam jakiś 3 dzień i chyba mam kryzys :ouch:Najgorsze że to co przeznaczone na dzisiaj już pochłonęłam :crazy: :)A w kuchni stoją kotleciki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrPiję tę wodę piję i już mam jej dośćRatuuuuuuuuuuuuunku !!!!!Gosia - w czarnej z głodu rozpaczy :ouch:
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 17.04.02, 17:27
      Gosieńko, minie głód i będziesz z siebie dumna!!! Szkoda tych 3 dni. Jeśli się da - idź się przesapć, wyjdź na spacer, zrób cokolwiek, żeby nie myśleć o jedzeniu!Wierzę, że dasz radę :D!Magda :hello:
    • Gość: *farciara* Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 17.04.02, 17:31
      ja też trzeci dzień... :-((najgorzej że mi jest niedobrze po szpinaku błeeeePrzed oczami widzę "mroczki" i wogóle beznadzieja... ale zaraz kolacja... będzie lepsiej i chudziej, uff jeszcze trzeba wytrzymać!
      • Gość: Gosiafka Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 17.04.02, 17:43
        zjadłam ogórka :cry: :cry: :cry:Gosia :)
      • Gość: Gosiafka Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 17.04.02, 17:44
        aha i zaczęłam mantrować ;) "będę dumna,będę dumna będę dumna........." działa :)Gosia
    • Gość: nastka2001 Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa-ja też IP: *.* 17.04.02, 18:37
      To również mój trzeci dzień. Nie chcę być malkontentką, ale muszę wymienić parę spraw, które mi się nie podobają:1. Jestem głodna co prawda jeszcze jestem przed kolacją ale zanim wykąpię Nastusię i położę spać to chyba padnę z głodu.2. Nic mi się nie chce i nie mam na nic siły co prawda prawdopodobnie Nastusię wykąpie i położy spać mój ukochany mąż (jak tylko mecz się skończy), i nie muszę właściwie nic robić niemniej jednak nic mi się nie chce3. Spać mi się chce okrutnie, co prawda mogę pójść spać już za godzinkę ale jak ten post urwie się niespodziewanie tzn, że zasnęłam przed kompem, a jak się pojawi dużo liter mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm znaczy, że mam łepetynę opartą na klawiaturze.4. Trzęsie mnie z zimna tzn nie w tej chwili ale jak byłam na spacerku to mnie trzęsło5. Z rozpaczą myślę o jutrzejszym dniu, nic na obiad, nic na śniadanie, niewiele na kolację.Nastka2001P.S. Dzięki, że jesteście dzięki temu, że mogę się wyżalić publicznie jestem twarda jak stal. Może w przyszłości zrobimy rankig najgorszych i najlepszych dni. Ja dziś do obiadu myślałam, że trzeciego dnia jest najlepiej, tyle sił, energii, a po tościku prawie wcale nie byłam głodna. Pod koniec tego dnia uważam , że dziś mam kryzys. Może zmieni mi się optyka po kolacji.
      • Gość: Siunia Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa-ja też IP: *.* 18.04.02, 00:18
        DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11Wytrzymajcie, jak możecie.To wszystko minie.Wiecie jak wspaniale nagle mieścic sie w ciuchy z półki "marzenie"?Ja biadoliłam, że nie mam w czym chodzic , bo w nic sie nie mieszczę.Jestem jz po dieci i .............. nagle okazało sie, że mam mnóstwo ciuchów, bo w nie teraz poprostu wchodze :) I wszystko się da zapiąć :) I dobrze wygląda :)- SiuniaPs, Bądźcie dzielne. Ale jeżeli naprawdę cierpicie to ..... trudno. Zdrowie najwazniejsze. Potem cała reszta. I nie myślcie o głodzie. Nie zastanawiajcie sie, czy ędziecie głodne czy nie. Bo tak cały czas wasze mśli krążą wokół jedzonka.Buziaki i trzymam za was kciuki.- SiuniaPs.2. Mi się ta dieta wydawała dość łatwa, bo chyba naprawdę byłam juz zmęćzona i wkurzona własnym wyglądem :)- Siunia ( i juz więcej PS-ów niie będzie)
      • Gość: pysia22 Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa-ja też IP: *.* 18.04.02, 09:00
        Cześć Nastka. Ja już jestem co prawda w piątym dniu, ale muszę Ci sie przyznać, że trzeci jest najtrudniejszy. Kręci się w głowie, jest zimno, spać sie chce i w ogóle człowiek jest osowiały. A 4 dzień - przynajmniej dla mnie jest dużo, zużo lepszy. Mimo, że niby mało jedzenia - nie mato jednak znaczenia, jakos tam idzie ten dzień. A białym serem - zwykłym w kostce z odrobiną wody i kilkoma ziarenkami soli - tak się napchałam, że nie byłam wstanie go zjeść. Polecam właśnie taki serek, ponieważ te wiejskie są z tłusta śmietaną.Trzymaj sie jednak - da sie wytrzymać...Serdecznie pozdrawiamPysia
    • Gość: Gosiafka Re: łaaaaaaa jestem ........huraaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.* 20.04.02, 15:16
      No ja nie wiem co to jest ale .....działa :bounce: :bounce: :bounce:Do wszelkich diet -cud podchodziłam zawsze sceptycznie ,sądziłam że tylko ograniczenie jedzenia i ruch moą przynieść efekty!A tu taka "13" hehe ,ktp by pomyślał :lol:Kończę 6 dzień (raz zgrzeszyłam ogórkiem ;) :lol: )zaczęłam dietę ważąc 67,2 .. a dzisiaj .......62 ,4 :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:Siuniu -dzięki za dietę :benetton:Magdaleno mamo Gaby - dzięki za słowa wsparcia (będę dumna.....:) Już wiem że wytrzymam do końca :) Na wagę stanę dnia 14 :)Pozdrowionka Gosia (głodna ale szczęśliwa)
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: łaaaaaaa jestem ........huraaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.* 20.04.02, 19:08
        Gosiafka!Ależ się cieszę :bounce:!!! Kiedy zaczyna być widać efekty - serce rośnie. Oby tak dalej z tymi kilogramami! Teraz to chyba połowa Twoich znajomych już jest z Ciebie dumna /druga o niczym nie wie ;)/...Magda :hello:
      • Gość: Siunia Re: łaaaaaaa jestem ........huraaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.* 20.04.02, 23:08
        Bardzo się cieszę, że i Ty się cieszysz :)To naprawde daje efekty.Gosiu, wszystkie jak narazie, które dotrwały do końca są zadowolone.Ja baaaaaardzo, bo nagle mam znowu całą szafę ciuchów i jest mnie naprawde mniej :)aKacha wygląda suuuuuper, laska jak się patrzy.(widziałam ja na live)Magdalenka mam Gaby tez zadowolona i ma duzo luźniej w ciuszkach :)Teraz trzymamy kciuki za Ciebie i inne odchudzające się :)Będziemy z Was naprawde dumne jak dotrwacie do końcaTrzymaj się, bo efekt murowany :)WARTO te 13 dni poświęcić :)- Siunia
        • Gość: akacha Re: łaaaaaaa jestem ........huraaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.* 21.04.02, 00:44
          coś mi sie tu wydaje, że Siunia mi robi reklamę.....czyżby miała w tym jakiś ukryty cel :)a tak naprawde czuje sie i wyglądam o niebo lepiej :) i Siunia - prowodyrka wszystkiego jest nieprzyzwoicie nieprzytomnie cudownie CHUDA co niniejszym potwierdzam, według naocznego śledztwa :)Wytrzymaj więc bo warto warto warto!!!!!!!!!!!!z pozdrowieniami kacha
          • Gość: Siunia Re: łaaaaaaa jestem ........huraaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.* 21.04.02, 08:52
            No, no, ..... nie mam w tym żadnego interesu.Nawet mieszkamy w innych miastach, więc i konkurencji sobie nie robimy ;)A sama wiesz jak fajnie wyglądasz.Więc dziewczyny, trwajcie, trwajcie i wytrwajcie.Efekty są warte poświęcenia tych 13 dni. Potem jest dużo łatwiej nie obżerać się i zmienić nawyki żywieniowe.Jak widzicie, my jesteśmy zadowolona :)- Siunia
            • Gość: nastka2001 Re: łaaaaaaa jestem ........huraaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.* 21.04.02, 10:38
              Przede wszystkim dziękuję Wam za wsparcie w tym czwartym nienajlżejszym dniu. Dziś już nastał dzień 7 i poczucie głodu jest dużo mniejsze. Aby do jutra, aby przeżyć ten czas do obiadku i jutro znowu napiszę jakiś krótki pościk o tym jak to jestem dzielna, jaka szczupła, jaka ładna itd.Nastka2001 (7 dzień diety, 4,5 kilo mniej).P.S. Bardzo chciałabym pozbyć się jeszcze chociaż dwóch kilo - ciekawe czy przez następny tydzień to się uda?
              • Gość: Siunia Re: łaaaaaaa jestem ........huraaaaaaaaaaaaaa!!! IP: *.* 21.04.02, 23:39
                SPOKO, SPOKO...te dwa kilo napewno Ci jescze zejdzie :)TZRYMAJ SIE !- Siunia
    • Gość: Gosiafka Re: łaaaaaaa jestem .........siódmy zaliczony:) IP: *.* 21.04.02, 16:10
      Gocha, nie wiem w jakim wieku jest Twój ssacz, ale do 2 miesiąca życia mojego miałam rozmiar 80 3D, a teraz (mały ma 10 miesięcy) mam 75B. Ale jakie to piersi, pożal się Boże, to nie będę pisać, bo bym chyba się zapłakała nad tymi przekłutymi balonikami.......Pozdrawiam.jaga
    • Gość: Gosiafka Re: łaaaaaaa jestem .........ósmy,dziewiąty zaliczony:) IP: *.* 23.04.02, 18:48
    • Gość: Gosiafka Re: zwycięstwo:))))) IP: *.* 27.04.02, 14:39
      Koniec 13-tki :bounce:Jestem z siebie dumna ,nie wierzyłam ,że w maju będę biegała w krótkich bluzeczkach :crazy: a tu proszę :hap:Mąż jest ze mnie dumny straszliwie i chwali się gdzie może :love: :hap:Jest super po 13 dniach diety ,która łatwa nie była szczególnie 3 dnia :ouch: ważę mniej o 9,5 kilograma :bounce: :bounce: :bounce: szczęśliwa Gosia
      • Gość: Siunia GRATULACJE........... IP: *.* 27.04.02, 14:46
        PRZEOGROMNE GRATULACJE ! :)Wspaniale, że wytrwałaś. Czyli warto było :)I jak narazie jesteśmy "mistrzyniami" ;)- najwięcej nam ubyło tych paskudnych kilogramików Cieszę się razem z Tobą !Jestes WIELKA (już nie ciałem)smile !I jestem z Ciebie BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO DUMNA ! :)Pozdrawiam Gosiafke LASKE :)- Siunia też coś na wzór laski :)
        • Gość: Gosiafka Re: GRATULACJE........... IP: *.* 27.04.02, 16:02
          dzięki Siuniu :jap: :jap:nie sądziłam że 10kg to taka różnica ale ważyć 67 kg,a 58 to wieeeeeeeeeeelka różnica :)Pozdrowionka Gosia
          • Gość: Siunia Re: GRATULACJE........... IP: *.* 27.04.02, 17:41
            oj jest różnica, jest :)A jakie to miłe :)No i nagle , tak jak do tej pory człowiek nie miał w czym chodzić, to okazuje sie, żę teraz jest cała szafa ciuchów :)13 dni diety i jaka oszczędność w budżecie domowym - mozna nosic wsystko co przed ciążą :)- SiuniaPs. i kto by pomyslał, 10 kg na minusie a ile szcęścia i radości, a jak to nastrój poprawia, ho, ho, ...:)
            • Gość: Siunia Re: ZAPOMNIAŁAM DODAĆ..... IP: *.* 27.04.02, 17:46
              Magfdalena mama Gaby mówi, że chudnie nadal.Ja chyba tez (niestety nie mam wagi), ale po diecie miałam 97 cm w biodrach a dzis mam 95 :)No a przyznam się, że trochę juz zdążyłam "nagrzeszyc", bo musiałam spróbowac te batoniki , które weszły na rynek jako nowość w czasie stosowania przeze mnie diety :( czyli te sławne i tak często reklamowane "bisc & ..." I dla informacji wszystkich, najsmaczniejsze są "bisc & snickers"reszta jest taka sobie, no mars jeszcze jest nienajgorszy ;)- Siunia
              • Gość: flaska Re: ZAPOMNIAŁAM DODAĆ..... IP: *.* 28.04.02, 01:19
                miejże litość - nie mów o batonikach !!!!!1ewa (5/6 dzień)
      • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: zwycięstwo:))))) - i zasłużone gratulacje!!! IP: *.* 28.04.02, 07:11
        Gosiafka!!!Ogromne gratulacje :bounce:!!! Mąż też na nie zasługuje - nie każdy umie chwalić przy innych swoją żonę ;). Są tacy, którzy uważają, że te 10 kilo mniej to norma, ze tak powinno być i nic w tym niezwykłego...Jeszcze raz gratuluję!!!Magda :hello:, która po ciuchach widzi, że nadal chudnie :hap:!!!
    • Gość: Nonika Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 03.05.02, 14:11
      Jaaa teeez!!!!!!!!!!!!!!! to piaty dzien a ja ciagle mysle o jedzeniu.I ta pogoda ciagle pada wyjsc sie nie chce.Jestem bliska zalamania i zjadlam dodatkowe jablko.chociaz juz przyzwyczailam sie do glodu to i tak mam ochote na cossssssssssssssssAch czy ja dam radeteraz by sie przydalo zeby Ola (ktora zaczynala ze mna 29)nie zrezygnowala.Ale ma klopoty ze zdrowiem a ja czuje sie samotna.:cry:Czy ktos wogle czyta te posty czy wszyscy wyjechali??Pozdrawiam :hello: Monia z Julkiem
      • Gość: w Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 03.05.02, 14:24
        Czytam chociaz sie nie odchudzam tylko Was podziwiam, ze potraficie to wytrwac. I nie wyjechalam. Ja nie mam wolnego ani 1 maja ani 3 maja. Siedze w pracy.Trzymam kciuki.
      • Gość: sawlb Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 03.05.02, 15:21
        Monia,czytam i Ci wiernie kibicuje i podziwiam zarazem. Pomysl,ze to prawie pol drogi(no,pojutrze).Bedzie dobrze. Trzymaj sie szczuplaczku.B
      • Gość: Nonika Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 03.05.02, 16:26
        dzieki wam dziewczyny za slowa otuchy.Przeszlam sie troche i zjadlam obiad moze jakos zleci.Juz teraz nie widze wszystkiego w czarnych barwach.Boguniu do szczuplaczka to mi jeszcze daleko :cry: ale moze przetrzymam te 13 i uwierze ze mozna jakas diete zrobic do konca i sie nie zalamac.(pssst jak u Ciebie rozwiazanie chyba juz niedlugo??)Troche wspolczuje pracujacym,bo w Polsce pogoda podobno dopisuje i na pewno chcialoby sie wyjechac lub chociaz odpoczac.Pa dziewczyny :hello:Monia z Julkiem
      • Gość: Siunia Re: łaaaaaaa jestem głodnaaaaaaaaaaaa IP: *.* 03.05.02, 19:58
        Ja czytam wszystkie Wasze posty i śledze postepynie zawsze mam czas odpisac po przeczytaniu tak ogromnej liczby postów z wszystkich watków odschudzania :)TRZYMAJ SIĘ !Pogodsa się poprawia, więc nastrój bedzie lepszyWARYTO POŚWIĘCIĆ TE KILKA DNI I WYTRZYMAĆ !SCHUDNĄĆ TO DOPIERO COŚ ! :)Ale jeszcze większe COŚ to utrzymac nową wagę :)- SiuniaPs. tylko, że po tej diecie to o wiele łatwiejsze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka