Gość: EmA IP: *.* 19.04.02, 07:25 Może macie blade pojęcie gdzie w Wawie można kupić kosmetyki z tej serii??? Bo ja jakoś nie mogę nigdzie trafić.Będę wdzięczna za podpowiedzi.Edyta mama Alexa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siunia Re: Kosmetyki - "LIERAC" IP: *.* 20.04.02, 23:55 Co widze, że ktos szuka kosmetyków, to zawsze z Warszawy To co u Was tak skromnie, kolezanki ze stolicy? Zapraszam do Trójmiasta, u nas chyba lepsze zaopatrzenie Swoja droga, jak będziesz u rodzinki w Gdyni, to proponuję wspólna kawke i spacerek z dziecmi - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmA Re: Kosmetyki - "LIERAC" IP: *.* 21.04.02, 06:29 Heyka,Dzięki wielkie Siuniu, na pewno dam znać jak tylko będę w Twoich okolicach. A LIERAC`a znalazłam choć musiałam przewędrować pół Ursynowa. Teraz tylko musi się okazać czy było warto wydać tę kupę forsy, czy po raz kolejny dałam się nabrać na reklamę.Pozdrówka Edyta mama Alexa - co prawda na "wspomagaczu" ale też lżejsza o 8 kilosów (do dzisiaj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: Kosmetyki - "LIERAC" IP: *.* 21.04.02, 08:56 mam nadzieję, że dasz znać Obiecałas mi to jeszcze przy okazji wątku o telezakupach MANGO Trzymam za słowo.Po drugie, miałabym do Ciebie kilka ważnych pyta, jako do speca od ćwiczeń - Siunia schudnięta, ale niezgrabus Ps. Gratulacje ogromne co do tych 8 kilogramików. Ja dziś będę miałą okazję się zważyć też, więc dam znac ile mi ta dieta 13-dniowa "zabrała" Odpowiedz Link Zgłoś