Dodaj do ulubionych

Poporodowy pas brzuszny

IP: *.* 31.05.02, 17:32
Cześć!Czy któraś z Was stosowała może poporodowy pas brzuszny?Czy warto go stosować? Jak szybko są efekty?W internecie znalazłam informację o czymś takowym : "Zastosowanie: po porodach fizjologicznych - wzmacnia nadmiernie rozciągnięte powłoki brzuszneSystematyczne noszenie pasa i wykonywanie odpowiedniego zestawu ćwiczeń gimnastycznych przyspiesza powrót do sylwetki sprzed ciąży".Podobno jest dostępny a aptekach, ale niestety we wszystkich , w których byłam, nie mieli takiego asortymentu.PozdrowionkaEdia
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Poporodowy pas brzuszny IP: *.* 01.06.02, 09:28
      ja tz nie stosowałam, bo nie mogłam dostacw Trójmieście jest tylko jedna apteka gdzie to sprzedajaSzkoda tylko, że tak późno sie o tym dowiedziałamJednak po drugim napewno to sobie kupię i będę używała.Tym bardziej, że cena jest całkiem, całkiem..... do 40 złPozdrawiam- SiuniaPs. czekam z niecierpliwością na odpowiedź mam, które to cudeńko używały.Aha, jeszcze jedno. Wiem, że takie pasy mozna nawet w ciąży nosić. Zapobiega to nadmiernemu naciąganiu wiązadeł i innych tam.... :) Co tez pozwala na szybszy powrót do wyglądu sprzed ciąży. Planuję drugiego bobaska, więc kupię to sobie na 100%. I wtedy też Wam napisze jakie są moje wrażenia
    • Gość: justysiak Re: Poporodowy pas brzuszny IP: *.* 01.06.02, 18:43
      A czy mogłabyś zdradzić, gdzie w trójmieście jest ta cudowna apteka, bo też szukałam i bez skutku!
      • Gość: flaska Re: Poporodowy pas brzuszny IP: *.* 02.06.02, 15:21
        ja jestem co prawda z Krakowa , ale kupowałam w sklepie `firmowym CEZALU , widziałam też w sklepach "rehabilitacyjnych"ewa
    • gienio88 Re: Poporodowy pas brzuszny 02.08.15, 09:46
      Żona miała coś takiego www.smykoland.pl/pasy-poporodowe.html i sobie chwaliła. Przynam, że faktycznie brzuszek jej dzięki temu zmalał smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka