Dodaj do ulubionych

flak udajacy brzuch:(((

IP: *.* 02.06.02, 19:06
czescsmile)niedokladnie flak bo juz troszke czasu od porodu minelo(11 miesiecy!!!)ale dopiero teraz wyszlo szydlo(tzn brzuchsmile) z worka (tzn spodnicy),co zrobic???wiem ze cwiczyc ale ja bym chciala jak najszybciej go zgubic bo przeciez lato i w kazdej spodnicy czy spodniach wygladam okropnie jak w 5 miesiacu ciazy!!!nie jestem gruba waze 63 kilo przy wzroscie 168 wiec nie chodzi o zgubienie kilogramow..poradzccie cossad((
Obserwuj wątek
    • Gość: mysia Re: flak udajacy brzuch:((( IP: *.* 02.06.02, 22:05
      Hej też taki miałam ale prawie zniknąl odkąd zaczęłam chodzic na aerobic i dużo ćwiczyłam mięsnie brzucha,cwiczyc możesz tez w domu ,byle regularnie np. rowerek,nożyce pionowe, poziome itd.To pomaga.Ja przeraziłam się gdy matkę wówczas 3 latka wzięto za kobietę w ciązy.Troche późno otworzyły mi się oczy ale regularne ćwiczenia zrobiły swoje!Dorota
    • Gość: ZosiaN Re: flak udajacy brzuch:((( IP: *.* 03.06.02, 15:57
      Juliiaa, a do ćwiczeń dołóż jeszcze jakiś balsamik ujędrniający skórę. I jeszcze majteczki korygujące brzuszek. Ja sobie kupiłam takie zupełnie ładniutkie i niedrogie (18 zł) firmy Mitex.
    • Gość: annmary Re: flak udajacy brzuch:((( IP: *.* 06.06.02, 16:32
      Też taki mam... i 11-miesięcznego bobasa... Co robisz i z jakim efektem?A te majteczki to gdzie można kupić?Ania
      • Gość: Sylusia Re: flak udajacy brzuch:((( IP: *.* 06.06.02, 19:13
        Obawiam się, że bez ćwiczeń się nie obejdzie.Do wakacji jeszcze miesiąc to sporo czasu.Musisz jednak być systematyczna.Polecam nieśmiertelne brzuszki, a także wciąganie brzucha w każdej sytuacji(wtedy też pracują mięśnie brzucha).Ja też mam trochę za dużo w tych okolicach i próbuję coś z tym robić.Ale pochwalę się, że po porodzie schudłam 32 kg. Jest to mozliwe. Pozdrawiam
    • Gość: ZosiaN Re: flak udajacy brzuch:((( IP: *.* 07.06.02, 15:05
      Ja kupiłam te majteczki po prostu w budce z bielizną na bazarku. Po prostu pytaj o majtki korygujące brzuszek. I podobno dobrze jest kupić nawet ciutkę mniejsze, żeby mocniej brzuszek trzymały - ale przy tym trzeba uważać, żeby na pewno w bodrach się w nie wbić, bo niektóre (akurat moje) na dole są bawełniane, a potem mają szew wcale nie rozciągliwy i dopiero potem to ściskająace.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka