Dodaj do ulubionych

bol w piersi

IP: *.* 17.07.02, 11:23
hejnie wiem czy dobrze trafilam z tym postem ale potrzebuje rady...od tygodnia boli mnie piers ..nie karmie juz dziecka(prawie rok) nie uderzylam sie i w ogole nic w tym stylu..bol kumuluje sie tylko w jednym miejscu i to tylko jak dotykam, nie wyczuwam tam zadnego zgrubienia..co to jest?..wizyte u lekarza mam dopiero za miesiac a sie troszke boje..moze nie potrzebnie?...moze ktoras z was miala cos takiego..w koncu rak chyba nie boli?...pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ptaszyna Re: bol w piersi IP: *.* 19.07.02, 08:24
      Biegiem do lekarza!!!!! Niech zrobi ci USG i da skierowanie ma mammografię!!!!!!!!1
      • Gość: Kubi Re: bol w piersi IP: *.* 31.07.02, 22:36
        Wiesz, ja też czasami odczuwam taki tępy ból rozchodzący sę na pierś i pachę i ramię. Jakoś nie mam odwagi iść do lekarza, choć to głupie. Parę tyg. temu skończyłam karmić, ten ból pojawił się na parę dni przed okresem. Tylko kurcze dlaczego po jednej stronie??? Chyba naprawdę powinnam wybrać się do lekarza.Jestem tchórz!
        • Gość: lea Re: bol w piersi IP: *.* 01.08.02, 22:24
          A ja miałam podobny problem 2x !1)w czasie brania tabletek hormonalnych (lekarz mi powiedział, że tak moze być)2)po przeziebieniu miałam powiększone węzły chłonneAle wszystko minęło, oczywiście byłam u ginekologa!pa lea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka