Dodaj do ulubionych

krem pullanna - jak używać?

IP: *.* 22.07.02, 08:18
Wiem wiem,że było o tym już wiele razy. Ale podbudowana waszymi postami o rewelacyjnych skutkach używania kremu pullanna (nie wiem czy dobrze piszę jego nazwę) postanowiłam i ja rozpocząć kurację przywracania moim piersiom rozmiaru choć częściowo zbliżonego do tego z przed ciąży ;)Podobnie jak i wiele z was zostałam po prostu wyssana przez moją Zosię do granic możliwości. Z biustu pozostały raczej jakieś marne wyrostki, które gubią się w każdym staniku :lol:Kupiłam krem (w Sadyba Best Mall) i zaczęłam stosować. Zgodnie z instrukcją powinnam stosować 2 razy dziennie wcierając okrężnymi ruchami od spodu piersi aż do podbródka :what:Nie mam pojęcia jak to robić? Gdyby było napisane "aż do pępka" byłoby mi łatwiej (wyobrażam sobie biust obwisły), ale do podbródka?Proszę o rady mamy, które stosowały ww. krem z pozytywnym efektem.PozdrawiamJoanna
Obserwuj wątek
    • Gość: ZosiaN Re: krem pullanna - jak używać? IP: *.* 22.07.02, 08:50
      Joannaz, wiesz czemu aż do podbródka? Stań przed lustrem i napnij mocno mięśnie szyji - zobaczysz jak biust przy tym napięciu się podnosi. Nie tylko same piersi trzeba masować, ale i dekolt i szyjkę.Ja jeszcze karmię, ale już zapisałam sobie w notesie tą pullannę na czas po karmieniu, bo mnie też posty na mamie -cud natchnęły otuchąsmile)) Pozdrawiamsmile))Zosia
      • Gość: joannaz Re: krem pullanna - jak używać? IP: *.* 22.07.02, 09:50
        Zosiu- dzięki za odpowiedź. Moja córeczka ma na imię Zosia. Zosie duuużżżżoooo wiedzą ;)Joanna
    • Gość: Siunia Re: krem pullanna - jak używać? IP: *.* 23.07.02, 00:24
      Jesteś cudowna :) Uśmiałam sie jak juz dawno się nie zdarzyło :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Ja smarowałam dekol do dekoltu - włącznie. Nie wiem jak w twoim kartoniku, ale na moim były jeszcze rysunki :)No i jeszcze od siebie dodałam troche, co by polepszyć ;)- Siunia (ciężarówka, dlatego odstawiłam kremik na wysoka półkę)Ps. szkoda, ze mnój biust nie mógłby po karmieniu kolejnego ssaka wyglądac jak dzis :) Mam takie fajne piersi , ale to hormony .... szkoda, że na tak krótko :(
      • Gość: joannaz Re: krem pullanna - jak używać? IP: *.* 23.07.02, 08:17
        Siunia- biednemu znowu wiatr w oczy ;) Nie dośc, że biust malutki to jeszcze mam krem bez kartonika i instrukcji rysunkowej :( . Mam nadzieję, że to nie jakaś podróbka - kupiłam go w drogerii Gabriel za coś około 34 zł. Pozdrawiam Mamę i groszka.
    • Gość: Gooh Re: a co na biust w trakcie karmienia???? IP: *.* 23.07.02, 08:58
      kochane,no dobra, Pullanna po kramieniu, inne po karmienieu...a co zrobić w trakcie karmienia? przyglądac się jak powoli piekny biust staje się... (ech... lepiej nie mówić ;))moze jednak są specyfiki, które można stosowac podczas karmienia...pozdrawiamGooh:hello:
    • Gość: joannaz Re: krem pullanna - jak używać? - i jak długo? IP: *.* 26.07.02, 08:18
      Skoro już wiem jak wsmarowywać w swoje krostki to cudo to pytam dalej. Jak długo to robić? Po jakim czasie coś drgnie?Powoli tracę nadzieję. Mam wrażeniem, że zostanę wyjątkiem, który potwierdzi refgułe, że po pulannie biust pieknieje buuuuu.joanna
      • Gość: Siunia Re: krem pullanna - jak używać? - i jak długo? IP: *.* 07.08.02, 01:25
        mi kiedys kosmetyczka powiedziała, ze żeby stwierdzic czy kosmetyk tak naprawde jest skuteczny czy tez nie, to trzeba zużyć napewno 2 opakowania :)PowodzeniaI przepraszam, ze nie odpisywalam tak długo, dawno nie zaglądałam na forum :)BuziaczkiZazdroszczę Wam, ze będziecie piekniecJa jak narazie będę "robić wszystko" buy potem jak Wy teraz, dbac o siebie i piekniec na nowo ;)- Siunia i fasolka
    • Gość: joannaz Re: krem pullanna - jak używać? IP: *.* 07.08.02, 10:02
      Hej Siunia - jak narazie wielkośc biustu pozostała bez zmian. Choc humor mi sie poprawił jak oststnio mój mąż powiedział: "takie malutkie, ale jaki ładny kształt". :hap:Joannaps. Siunia czy już wiadomo czy to Fasolka czy Groszek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka