Dodaj do ulubionych

Zaczynam dietę 1000 kal !!

IP: *.* 27.08.02, 07:00
Od poniedziałku 2 września zaczynam dietę 1000 kal !! Jak to wam powiem to trudniej mi się będzie wycofać. Jeśli ktoś ma ochotę zacząć razem ze mną to serdecznie zapraszam. W zeszłym roku przez trzy miesiące schudłam około 10 kg na tej diecie. Niestety większość wróciło, ale to nie efekt jojo tylko zwykłe obżarstwo mnie zgubiło.Polecam stronę www.grubasy.pl Po zalogowaniu się można prowadzić własny dzienniczek kalorii. No i jest bardzo duża baza produktów spożywczych z podanymi kaloriami. PozdrawiamMonika
Obserwuj wątek
    • Gość: lubka Re: Zaczynam dietę 1000 kal !! IP: *.* 27.08.02, 08:03
      Witaj MonikaDwa dni temu postanowiłam spróbować diety 13 dniowej - też od najbliższego poniedziałku. Mam nadzieję, że wytrwamy w postanowieniu, czego efektem będzie trochę kg mniej. Buziaki, Majka
    • Gość: Villi Re: Zaczynam dietę 1000 kal !! IP: *.* 27.08.02, 19:50
      Życzę powodzenia całą odchudzoną sobą :) Jestem na 1000 kcal (+niełączenie) od połowy kwietnia i z 63kg spadłam na 51...Naprawdę warto, a przy tym wcale nie jest się głodnym.PozdrawiamAniaPs: liczenie kalorii tylko na początku jest żmudne, potem jakoś tak samemu wie się ile co ma :)A teraz to jem tak około 1700 dziennie, po to by zachować wagę.
    • Gość: BLANKA Re: Zaczynam dietę 1000 kal !! IP: *.* 28.08.02, 13:09
      Witam wszystkich!Bardzo chętnię się dołącze do do tej diety,właśnie parę dni temu skończyłam 13-tkę schudłam około4kg,to troszkę zamało potrzebuję jeszcze z 5kg zrzucic,tylko ja juz zaczęłam te dietę od poniedziałku+do tego żywienie ,a grupa krwi staram się stosować do zasad tam zawartych.Pozdrawiam.Blanka
    • Gość: mamaud Re: Zaczynam dietę 1000 kal !! IP: *.* 02.09.02, 07:18
      Witam serdecznie :hello: Moim zdaniem dieta 1000 kcal to najlepszy sposób na odchudzanie (przynajmniej dla mnie), czego jestem najlepszym przykładem : od 08.08.02 zaczęłam właśnie ją stosować i do dzisiaj (02.09) pozbyłam się 7 kg :wahoo: :bounce: Kupiłam pomocną książeczkę"Kalorie-w kromce,łyżce,plasterku"jest ze mną wszędzie i liczę,liczę,liczę...Łykam Falvit i chrom organiczny-nie chce mi się wcale słodyczy . :wahoo: Do pracy wracam za 3 tyg., już mieszczę się w ubrania sprzed ciąży-do tej pory karmiłam Klarcię piersią, teraz dopiero mogę się odchudzać. Mam zamiar pożegnać jeszcze 10kg.Trzymam kciuki i powodzenia :bic:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka