Dodaj do ulubionych

Problem szybki - puder sypki

IP: *.* 27.08.02, 15:18
Poszukiwany. Wspominam dobrze Bourjois, ale już go nie produkują. Teraz mają taki w pędzelku, co się sam dozuje - próbowałyście?A może innych firm?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aluc Re: Problem szybki - puder sypki IP: *.* 27.08.02, 19:08
      Clarinsdrogi, ale starcza na wieki :D poza tym jedyny, od ktorego nie dostaję wysypki
    • Gość: Maciejka Re: Problem szybki - puder sypki IP: *.* 27.08.02, 20:18
      A ja używam transparentnego pudru Max Factor. A wcześniej miałam Lumen. Te z kolei nie są specjalnie drogie, ale naprawdę byłam z nich zadowolona. Nie uzywam podkładów, a mimo to twarz mam ładnie wygładzoną, trochę przyciemnioną, ale generalnie bardzo naturalnie to wyglada.Bye!Maciejka
    • Gość: Kryszka Re: Problem szybki - puder sypki IP: *.* 28.08.02, 15:12
      Miesiąc temu kupiłam Bourjois w nowym wydaniu, tym z pędzelkiem. Uważam, że poprzednia wersja była lepsza, bo ten niby się sypie (przez pędzelek), ale się nie sypie ...Nie lubię eksperymentować na twarzy, mimo to (jak mówi moja dwuletnia córcia) chyba poszukam innej marki ...Pozdrawiam
    • Gość: akacha Re: Problem szybki - puder sypki IP: *.* 28.08.02, 18:08
      Chanel, rozświetlający, bardzo dobry, wyajny i delikatny. Momo, że prawie niewidoczny, nadaje cerze delikatną poświatę i matuje.zużywam już drugie opakowane. zużycie pierwszego zajęło mi ponad rok - przy b. częstym, prawie codziennym z wyjątkami ;) stosowaniu.akacha
    • Gość: Ufcio Re: Problem szybki - puder sypki IP: *.* 30.08.02, 10:52
      Clinique jest super kosztuje ok. 135zł (o ile się nie mylę)i jest wydajny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka