Dodaj do ulubionych

czerwona herbata

IP: *.* 16.09.02, 11:05
Słyszałyście o jej cudownych i jakże zróżnicowanych właściwościach? Może któraś z Was stosuje i ma jakieś doświadczenie w tej kwestii? I czy to można pić jak się karmi? Podobno pita regularnie, przez dluzszy ,czas daje rewelacyjny skutek, pomalutku, ale skutecznie raz na zawsze likwiduje tluszczyk. Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: fran Re: czerwona herbata IP: *.* 16.09.02, 19:44
      kasiu, ja piję ale od niedawna, jest dziwna w smaku, ale z cytryna spoko. Podobno bardzo wysusza skórę (nie zaobserwowałam jeszcze) a co do chudnięcia to tez nie wiem bo stosowałam trzynastkę itp. i rzeczywiście schudlam, zobaczymy na jak długopozdrawiam kasia
    • Gość: Siunia Re: czerwona herbata IP: *.* 17.09.02, 00:40
      Czy można pić karmiąc piersia, tego nie wiem.Natomiast wiem, że pita regularnie daje efekty. Jednak jest jedno małe zastrzeżenie.Jeżeli chcesz schudnąć dzieki tej herbatce, to powinnas pic tylko ja i dopuszczalna jest jeszcze woda mineralna niegazowana (najlepiej niegazowana). Chociaz podejrzewam, że jak dodatkowo będzies jeszcze piła kawę, to też chyba nic sie nie stanie? Najwyżej schudniesz, ale mniej lub poprosytu w dłuższym czasie :)- Siunia
      • Gość: Maja69 Re: czerwona herbata IP: *.* 17.09.02, 09:35
        Własnie ogladałam pudełko i ulotke. nic nie jest napisane, że nie mozna pić jak sie karmi! Ale chyba bym się nie podjęła podczas karmienia. Herbata jest obrzydliwa w pierwszych dniach, smakuje ziemią i smierdzi. trzeba sie do niej przyzwyczaić. także maluch też może xle reagować na zmiane zapachu mleka....Jesli chodzi o efekty to pije ją od paru miesięcy z przerwa podczas upałów, także nie wiele moge na ten temat powiedziec, ale babeczka ode mnie z pracy pije już ok. pół roku i to działa, ale trzeba pić conajmniej 3 szkl. dziennie i to po jedzeniu. Wtedy pomaga trawić. nie polecam na czczo, bo działa odrzucająco i można wyladować w kiblu...... Sa dostępne herbatki smakowe (sa smaczniejsze), ale podobno nie działaja tak dobrze jak czysta.pozdrawiam :hello: maja
        • Gość: olaj Re: czerwona herbata IP: *.* 18.09.02, 06:41
          W nawych ulotkach jest napisane, że nie powinno się stosować podczas karmienia piersią ( wszystko pewnie zależy od producenta)
    • Gość: sylwiastep Re: czerwona herbata IP: *.* 17.09.02, 15:06
      a ja stosuje od dawna, ostatnio znow zaczelam, mimo, ze karmie (nie chcialam jej pic w pierwszych miesiacach zycia zuzi, bo to nigdy nic nie wiadomo).nie wiem, dlaczego wam, dziewczyny, tak bardzo nie smakuje, bo ja uwielbiam jej smak. poza tym naprawde dziala. jem mniej, pomimo, ze mam problemy z zaparciami, jak ja pije, to biegam do wc codziennie (a nawet ziolka przeczyszczajace nie zawsze na mnie dzialaly!!!). no i chudne. moze nie bardzo duzo, ale po troszeczku. i nie tyje, mimo, ze duzo jem. czyli ja jestem za.
      • Gość: Elik Re: czerwona herbata IP: *.* 18.09.02, 10:31
        Przybij piątkę Sylwia. Ja też lubię smak czerwonej herbaty. Najlepasza jest według mnie taka prasowana w kostki i pakowana szczelnie w pazłotka-wygląda jak cukierki ;)Jest co prwada najdroższa bo kosztuje 23 zł za 50 "cukerków". Z drugiej strony jedna saszetka wystarcza na 3 herbaty więc można sobie ją popijać cały dzień. Kupiłam z innej firmy tańszą jest spora różnica. Pozdrawiam.
    • Gość: Mira Re: czerwona herbata IP: *.* 18.09.02, 11:49
      Też sobie popijam tę herbatkę (o smaku cytrynowym). Karmię piersią i tez się zastanawiałam czy to nie zaszkodzi mojemu małemu, ale po dłuższej obserwacji mogę stwierdzić, ze chyba nie ma ona żadnego znaczenia. Co do efektów to na pewno dobrze wpływa na przemianę materii - tak jak to już pisała któraś z dziewczyn.Popijaj sobie na zdrowie, tylko z umiarem. :) Pozdrawiam Mira mama Olka :hello:
      • Gość: annamasica Re: czerwona herbata IP: *.* 18.09.02, 12:08
        jesli nie lubicie smaku tej herbaty to proponuje wybrac sie do sklepu, gdzie kupuje sie herbate na wage. jest tam duzy wybór herbat czerwonych o róznych smakach. moze takie beda wam smakowac. mam nawet adres internetowy sklepów ale chyba nie moge go tu podac, zeby ktos nie pomyslał ze go reklamuje. ale jesli ktos chce go poznac niech napisze na moja skrzynke. pozdrawiam ania
    • Gość: MonikamamaBartka Re: czerwona herbata PU-ERH - NIE ZALECA SIĘ PICIA TEJ HERBATY KOBIETOM W CIĄŻY I KARMIĄCYM PIERSIĄ IP: *.* 20.09.02, 08:21
      Taką informację znalazłam na ulotce informacyjnej dołączonej do herbaty PU-ERH firmy BIO-ACTIVE TEA.Nie należy jej mylić z herbatą ROOIBOS, która jest zalecana kobietą w ciąży i karmiącym. Obie czerwone :)
      • Gość: sylwiastep Re: czerwona herbata PU-ERH - NIE ZALECA SIĘ PICIA TEJ HERBATY KOBIETOM W CIĄŻY I KARMIĄCYM PIERSIĄ IP: *.* 20.09.02, 09:43
        oooooops. no i co teraz, dziewczyny? pijecie, czy przestajecie? bo ja nie wiem, co robic....Misia, namieszalas nam w glowach, zamet wprowadzilas...:)S.
        • Gość: MonikamamaBartka Re: czerwona herbata PU-ERH - NIE ZALECA SIĘ PICIA TEJ HERBATY KOBIETOM W CIĄŻY I KARMIĄCYM PIERSIĄ IP: *.* 20.09.02, 11:59
          Ja tylko przepisałam to, co dystrybutor zamieścił w ulotce. :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka