Dodaj do ulubionych

Effaclar K LRP

IP: *.* 24.09.02, 19:12
Dziewczyny, z powątpiewaniem czytałam na furum Uroda GW zachwyty nad tym kremem.Ale-stosuję go tydzień i rewelacja-miałam ostatnio cerę z problemami, tj.trochę zanieczyszczoną, jakąś szorstkąi z jakby trądzikiem.I TYDZIEŃ -i wyglądam-no super. Buzia gładka, żadnych wyprysków, naprawdę ładna cera.Polecam.Na pewno najbardziej spektakularnie działający krem jaki miałam.Acha, cena w aptece 46.Pa.
Obserwuj wątek
    • Gość: fran Re: Effaclar K LRP IP: *.* 24.09.02, 19:42
      poprosze o dokladna nazwe kremu, sama chce miec ladną buziez gory dziekujefran
      • Gość: trolka Re: Effaclar K LRP IP: *.* 25.09.02, 10:14
        Tak się ten krem nazywa jak w tytule postu, Effaclar K, firmy La Roche Posay, do kupienia w aptece. jeśli wczoraj go polecałam, to dziś polecam jeszcze goręcej-po prostu działa z dnia na dzień.Ale inne kobitki skarżyły się, że u nich przez 5-12 dni było pogorszenie, ale potem ewidentna poprawa, ponoć to normalne. Nie wiem czy czytujesz wnikliwe tekściki basi kwiat o składzie i działaniu kremów-poczytaj sobie więcej na wizażu(wizaz.pl)i leć do apteki!Hania
    • Gość: olaart Re: Effaclar K LRP IP: *.* 01.10.02, 07:33
      Ja też zaczęlam uzywać ten krem właśnie pod wpływem forum, jeżeli chodzi o mnie to jest naprawdę super, najbardziej cieszę się ze ściągniętych porów na nosie ( do tej pory mojej zmory)
    • Gość: niki1 Re: Effaclar K LRP IP: *.* 04.10.02, 08:23
      A ja poszłam do apteki i pani nie miała tego kremu w wykazie, tylko emulsję i żel. Jedno do stosowania na zwilżoną twarz, drugie na suchą. A kremu nie było nawet w wykazach. Możecie mi dokładnie napisać czy był to rzeczywiscie krem czy może własnie ta emulsja albo żel? Chciałam kupić, ale nie mają nawet w wykazach, więc poprosze dokładnie mi tu napisać, żel krem czy emulsja??? Bo muszę kupić!Niki
      • Gość: trolka Re: Effaclar K LRP IP: *.* 06.10.02, 06:54
        Wyrzuciłam opakowanie(. Ale na tubce pod nazwą pisze:soin renovation peaux grassesfluide quotidien.Nie znam fr, ale może to znaczy, że emulsja/Bo żel to na pewno nie jest.Trolka
        • Gość: olaart Re: Effaclar K LRP IP: *.* 06.10.02, 07:35
          Żel jest do mycia twarzy (spłukiwany wodą) a emulsja (chyba) w 30ml tubce.
    • Gość: kadyga Re: Effaclar K LRP IP: *.* 14.10.02, 11:27
      hej, witamsmile)Przeczytawszy Wasze zdania na temat powyższego kremu(emulsji) czym prędzej zakupiłam ten cudowny krem i... buuuu...:( mnie niestety nie służy. Zbyt bardzo wysusza mi skórę. Leży sobie więc w konciku, a ja nadal poszukuję cudownego kremu. Moja wina bo nie przeczytałam wcześniej ulotki, a tam wyraźnie jest napisane, że "... został stworzony w odpowiedzi na potrzeby dermatologów związane z pielęgnacja skóry tłustej, o zgrubiałej i niejednolitej powierzchni z niewieklimi zmianami trądzikowymi (...)" - buuu, a to nie dla mnie. Jeśli cera raczej sucha to nie polecam.PozdrawiamKatarzyna mama Franka
      • Gość: kadyga Re: kąciku- oczywiście:))) -sorki IP: *.* 14.10.02, 11:38
        hej, witamsmile)Przeczytawszy Wasze zdania na temat powyższego kremu(emulsji) czym prędzej zakupiłam ten cudowny krem i... buuuu...:( mnie niestety nie służy. Zbyt bardzo wysusza mi skórę. Leży sobie więc w konciku, a ja nadal poszukuję cudownego kremu. Moja wina bo nie przeczytałam wcześniej ulotki, a tam wyraźnie jest napisane, że "... został stworzony w odpowiedzi na potrzeby dermatologów związane z pielęgnacja skóry tłustej, o zgrubiałej i niejednolitej powierzchni z niewieklimi zmianami trądzikowymi (...)" - buuu, a to nie dla mnie. Jeśli cera raczej sucha to nie polecam.PozdrawiamKatarzyna mama Franka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka