Dodaj do ulubionych

Maskowanie bioder

IP: *.* 05.10.02, 11:32
Każda z nas chciałaby dobrze wyglądać mimo wagi, dużej czy małej. Ja mam problem, że tak powiem z rozmiarami. Nie mogę sobie kupić kostiumu, spódnicy, spodni, bo nic na mnie nie pasuje. Rozmiar 36-38- to coś dla mojej góry, a 42 - dla dołu. Różnica między obwoden pasa a bioder wynosi u mnie prawie 40 cm. Jak coś jest dobre w biodrach to w pasie kilometr odstaje, jeśli pasuje w pasie to na biodra nie wbiję. Okropność :-((Muszę wszystko szyć na miarę.Może ktoś mi doradzi, jak się ubierać, żeby zamaskować biodra, a jednocześnie nie wyglądać ogromniasto, bo przecież górę mam normalnąwinkEwa mama Michała
Obserwuj wątek
    • Gość: mast Re: Maskowanie bioder IP: *.* 06.10.02, 19:18
      Jest to też mój problem :-((, rozwiązuję go po części w ten sposób, że staram się ubierać następująco: dół ciemny, góra jasna, ale znacznie lepiej - góra i dół w tym samym kolorze.
      • Gość: Selina Re: Maskowanie bioder IP: *.* 07.10.02, 08:14
        Ewo, szukaj sklepów w których można zestawić spódnicę z marynarką, wtedy możesz dobrać sobie większy rozmiar spódnicy czy spodni, do mniejszej marynarki.Poza tym wystrzegaj się krótkich żakietów, wybieraj takie fasony, które mają przedłużone marynarki. No i odradzam jasne spódnice i spodnie; polecam spódnice za kolano, np. do łydki, a spodnie proste lub nawet lekko rozszerzane(żadnych zwężanych nogawek!)pozdrawiamselina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka