ewcia1980 Goodlife - Davidoffa 20.05.07, 21:52 uwielbiam te perfumy. zakochałam sie w nich jakies 8 (chyba!!) lat temu. uzywam ich od jesieni do wiosny, bo sa dosc "ciezkie" a latem pryskam sie delikatnymi, kwiatowymi wodami do ciała. latem perfum nie uzywam wcale. pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Goodlife - Davidoffa 22.05.07, 11:47 ja lubie perfumy owocowe, lekkie, odświeżające. Nie znoszę mdłych zapachów. I tak oto moimi ulubieńcami są: Gurlain, Aqua Allegoria Tutti Kiwi - cudo Elisabeth Arden, 5th Avenue - też cudo Elisabeth Arden, Green Tea - również lubie tż celebre Avonu, kocham Contradiction Calvin Klein....i już nie pamiętam jakie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta4 Cerutti 1881 22.05.07, 18:19 Te pierwsze jasnorozowe. Inne juz mi nie podeszly,chociaz niezle sa te ostatnie(seria limitowana na to lato)tylko bardzo delikatne Odpowiedz Link Zgłoś
mlynarka Re: W jakich perfum się zakochałyście? 26.05.07, 00:44 w sumie nie zakochałam sie w żadnym zapachu i zmieniam je dość często, jednak najczęściej powracam do perceive avon, lacoste..., Odpowiedz Link Zgłoś