Dodaj do ulubionych

Odżywka do włosów

IP: *.* 19.02.03, 13:32
Polećcie proszę coś dobrego, bardzo dobrego. Najlepiej taką, której nie trzeba spłukiwać. Bo ja bez odżywki nie mogę rozczesać włosów po umyciu.:(Brenda
Obserwuj wątek
    • Gość: MałgośkaR Re: Odżywka do włosów IP: *.* 19.02.03, 21:10
      Bardzo dobra jest odżywka z Avonu-Advance Techniques (taka w słoiczku). Niestety jest to odżywka do spłukiwania i to po 10 min, ale naprwdę warto, gdyż efekty są bardzo dobre. Za 150 ml zapłaciłam ok.15 zł (w promocji). Baaardzo wydajna :)Pozdrawiam. Gosia :hello:
    • Gość: aronka Re: Odżywka do włosów IP: *.* 19.02.03, 21:31
      Też ostatnio szukałam czegoś takiego, bo już nie mogłam znieść tego znęcania się nad własnymi włosami... I znalazłam! Niestety, opakowanie jest malutkie, nie jest bardzo wydajne. Za to, jeśli chodzi o rozczesywanie- totalna ulga! :grin: Nazywa się to Fluid do końcówek włosów, z serii Vivality (Wella)- żółte opakowanie. I,co dla mnie ważne - bez spłukiwania! :hap: Niestety, ceny nie pamiętam. :hello:
    • Gość: beatach Re: Odżywka do włosów IP: *.* 19.02.03, 22:35
      Ja osobiscie lubie i polecam odzywki do wlosow od Schwarzkopa. Wszystkie jakie z tej seri mozna dostac, w zaleznosci od naszych wlosow. (Ja uzywam Gliss Kur i jest super). W licznej ofercie tej firmy, sa tez bez splukiwania. BeataCh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka