Dodaj do ulubionych

Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!!

IP: *.* 03.03.03, 14:59
Cześć Dziewczyny :-)))Od soboty stosuję dietę Cambridge i poprostu umieram z głodu. Siostra mojego męża schudła na tej diecie 13 kg, więc ja też się na nią porwałam. I teraz mam za swoje - jak nie umrę albo nie oszaleję z głodu to będzie dobrze :crazy:Proszę Was o wsparcie, będzie mi łatwiej wytrwać :love:PozdrawiamAga :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 03.03.03, 15:01
      Nie wiem czy zamieściłam swój post na odpowiednim forum.Z góry przepraszam.Aga
      • Gość: asia_t Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 03.03.03, 15:59
        z calego serca Ci wspolczuje... moge Cie tylko pocieszyc, ze moj szef stosowal te diete, katujac nas smrodliwymi zupkami ponad ROK. Schudl w pol roku ponad 10 kg. Ale poza tymi zupkami rzeczywiscie NIC nie jadl... trzymam kciuki i zycze wytrwalosci!asiaT
        • Gość: _Tosiaa_ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 03.03.03, 16:06
          aha dodam ,że przeniosą nas na "mamę cud" także tam szukaj postu :)Gosiap.s Asiu jak na dietę Cambridge stosowana tylko z zupkami 10 kilogramów w pół roku to niewiele i .... podziwiam pół roku łłooo matko :crazy:
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 03.03.03, 16:02
      Hej Aga !Jak ja cie rozumiem :crazy: od soboty stosuje dietkę Herbalife :hap:Przez ostatni miesiąc karnawału ( 3 imprezy , 2 wesela :crazy: )przybyło mi 4 kilo :cry: , a że nauczyłam sie juz że łatwiej zgubić 5 niż 10 :grin: to zaczęłam stosować Herbalife.W zasadzie smaczniejsza od produktów Cambridga i przyjemniejsza :lol: można jeść skromny obiadek.Też głodnam okrutnie , ale te diety są naprawdę skuteczne ,cieżko bardzo będzie przez pierwszy tydzień i do momentu aż zobaczysz wyrażne ubytki wagi. ja stosuje Herbalife ponieważ słyszałam że po tym nie ma takiego efektu jojo :)To do wieczorka ,mi został już tylko koktail na dzisiaj :grin: :hap: Trzymam kciuki ,nie daj się ,a jaka będziesz laska :grin:Gosia p.s aha i jutro proszę mi tu napisać że kolejny dzień wytrwałaś :) :hello:
      • Gość: Rosa* Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 03.03.03, 16:14
        Hejstosowałam to paskudztwo, ale efekty takie, ze ho ho! Schudłam ok. 15 kg. Pierwszy tydzien kiepski, ale potem z górki. Pij colę light- dobrze zapełnia żołądek. Ja walczyłam z glodem i rozpaczą paląc papierosy- ale tego nie polecam ;)Wytrwasz, tylko pamiętaj o "okresie przejściowym"- po trzech tygodniach zupek stosuj te wszystkie zalecenia z dieta 1000 kcl włącznie. Ja nie stosowalam i mam jo jo. ale Cambridge jest naprawdę skuteczna jesli tylko się przestrzega rygorystycznie przykazań.Schudniesz, zobaczysz.Rosa, która na wiosnę tez się będzie katować i prosić o wsparcie :lol:ps. ale na razie jeszcze kawałek napoleoneczki....
      • Gość: beatach Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 05.03.03, 12:17
        Moja mama takze stosowala te diete i powiem, ze warto !!!!W ciagu pol roku stracila na wadze prawie 20 kg !!!Zycze wytrwalosci i podziwiam Twoje checi, ktorych ja niestety nie posiadam.Z pozdrowieniamiBeataCh mama Maximiliana
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 03.03.03, 19:28
      Hej :-)))Właśnie "zjadłam" ostatnia na dziś zupkę o smaku kurczaka z grzybami (nie wiem co ma wspólnego z tą nazwą, bo napewno nie smak). Mąż zjadł kurczaczka z ryżykiem i sosikiem chińskim, to sobie chociaż powąchałam.Dziękuję Wam za wsparcie, jest mi o wiele łatwiej :-)))Aga :crazy: :cry:
      • Gość: Awetom Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 03.03.03, 23:08
        Hej! Ja byłam na tej diecie 3 tygodnie i schudłam 8 kilo , później jeszcze długo stosowałam dietę 1000 kalorii (ale to łatwe bo po Cambridge ma się skurczony żołądek) i w sumie spadło 15 kilo!!I kiedy już osiągnęłam wymarzony wygląd i zrobiłam się laska- to mój mąż tak się zachwycił,że...okazało się że jestem w ciąży, no i strzałka ruszyła w drugą stronę;-( ale przyznaję ,że przytyłam w granicach ( wprawdzie górnych) normy bo 14 kilo, teraz zostało mi 5 (2,5 miesiąca po porodzie-10 kilo mniej niż przed dietą) więc można powiedzieć że obyło się bez jo-jo. Schudniesz i będziesz piękna!! ale to ciężkie wyzwanie-ja przez pierwsze dni miałam takiego doła ,że płakałam ,a potem było mi zimno, ale efekt szokujący! Ja karmię więc o diecie moge tylko pomarzyć...
        • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 04.03.03, 13:59
          Cześć Awetom :-)))Po przeczytaniu Twojego postu przypomniałam sobie, że śmiałyśmy się z siostrą mojego męża że na opakowaniu tej dietki powinni napisać w działaniach ubocznych - ZACHODZENIE W CIĄŻĘ !!! :crazy: Jak stosowałam tą dietę po raz pierwszy, po tygodniu musiałam przerwać ponieważ okazało się że jestem w ciąży :-)), i może nie było by nic w tym dziwnego ale:1. wcześniej starałam się ok. roku i nic2. chyba było to "niepokalane" poczęcia, bo ani razu nie było w dni płodne3. siostra mojego męża Magda po diecie Cambridge zaszła w ciążę4. koleżanka Magdy z pracy również po Cambridge zaszła w ciążęTakże jak widać coś w tym jest, zapytałam wtedy mojego ginekologa czy ta dieta nie zaszkodzi dzidzi (stosowałam ją na początku nie wiedząc że jestem w ciąży), powiedział że nie zaszkodzi (na szczęście :-))))Teraz stosując ta dietę jestem bardzo ostrożna !!!! Pozdrawiam Aga
          • Gość: Awetom Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 04.03.03, 17:49
            Droga Ago!Powinniśmy producenta tej diety zaskarżyć o alimenty!!!Moja przyjaciółka, która urodziła 2 miesiące temu , a nie mogła karmić właśnie ją rozpoczęła.Na razie cierpi na lekką depresje i nie muszę dodawać,że chwilowo nie marzy o kolejnym dziecku!!Chwytam za telefon,żeby ją ostrzec, bo się dziewczyna potnie!Bądź ostrożnasmile)))Ewa
          • Gość: Miśk@ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 04.03.03, 20:39
            Tak jest CIĄŻA MUROWANA :lol: ja też-nawet dwukrotnie zaszłam w ciążę zaraz po "zaaplikowaniu" sobie tej dietki :lol: Teraz choć leży w domu boję się jej ruszyć -po co kusić los ;) ???
        • Gość: beatach Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! do Awetom IP: *.* 05.03.03, 12:21
          Kochana Awetom mozesz mi laskawie przeslac informacje jak ta dieta wygladala. Bom strasznie napalona na nia :crazy:McChrob@aol.comZ pozdrowieniamiBeataCh
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! Usycham dalej - już IP: *.* 04.03.03, 20:30
      Cześć :-)))Dziś mija 4 dzień mojego piekiełka bez papu, ale trzymam sie mocno !!!Pozdrawiam Was Wszystkie Głodna Aga
    • Gość: malgosia.dz Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 05.03.03, 11:06
      Podziwiam Waszą wytrwałość... :benetton:Zastanawiam się czy ja w ogóle dałabym radę znieść takie katusze...? :ouch:Lubię jeść ( i to bardzo!) dlatego żywię się zgodnie z dietą niełączenia produktów. Efekty są zadawalające, a i nie tracę przyjemności z jedzenia. No, ale 10kg w ciągu miesiąca nie da się zrzucić... :crazy: Życzę powodzenia!Małgosia :hello:
    • Gość: emama Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 05.03.03, 12:08
      Napiszcie mi proszę kochane co to za dieta i gdzie ją można zdobyć. Potrzebuję troszkę zrzucić a nie mam kiedy ćwiczyć.Piozdrawiam. Asik
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! Usycham 5 dzień ! IP: *.* 05.03.03, 19:13
      Cześć :-)))Dziś 5 dzień mojej katorgi (przed chwilą wąchałam zapiekanki, które robił mąż) !Ale cały czas będę myśleć, jak będę wyglądała po całej dietce.Pozdrowienia dla Wszystkich dziewczynAga Głodna I
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! Małe INFO na temat IP: *.* 05.03.03, 19:16
      Dieta składa się z zupek, koktajli, ostatnio chyba weszły nawet jakieś kisiele czy budynie (nie wiem dokładnie).Zupki mają smaki: grzybowa, jarzynowa, kurczak z grzybami, pomidorowa (wszystkie ochydne w smaku - przynajmniej dla mnie, mojej przyjaciółce która juz kończy tą dietkę smakują). Koktaję: capuccino, kakaowy, waniliowy, truskawkowy (ja daję radę wypić tylko kakaowy).Generalnie wygląda to tak: 3 x dziennie torebeczka (bez znaczenia czy koktajle, czy zupki), 2 litry wody (najlepiej niegazowanej, herbata bez cukru, kawa bez cukru (herbata i kawa bez ograniczeń). I tu się kończy, bo nic poza tym ! Nic a nic ! 0 do kwadratu! Przeważnie stosuje się 3 tygodnie diety ścisłej (same torebki), w 4 tygodniu dieta mieszana - 2 x torebka + jeden niskokaloryczny posiłek nie przekraczający 400 kcl, 5 tydzień 1 x torebka + 2 niskokaloryczne posiłki.Także dieta trwa 5 tygodni, ale niestety na tym sie nie kończy, później przez ok. 1 miesiąc dietka 1000 kalorii (po to aby nie było efektu jojo).Siostra mojego męża schudła na tej diecie (przez 5 tygodni 13 kg), było to 1,5 roku temu i do tej pory nie przytyła.na całą kurację potrzeba 84 torebki (policz sobie, bo nie wiem czy dobrze policzyłam), ja kupowałam 1 torebkę w cenie 6 zł.Jestem z Warszawy i kupowałam dietę na ul. Powstańców Śląskich (nie pamiętam numeru). Ale rzeczywiście trzeba zajrzeć do internetu, może tam bedą namiary na inne miasta.PozdrawiamAga
      • Gość: Rosa* Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! Małe INFO na temat IP: *.* 05.03.03, 19:47
        Agaja w kwestii formalnej (pocieszenie)1. możesz pić colę light lub pepsi light- jeżeli lubisz oczywiście. Nie jest to zabronione, ja piłam kiedy byłam na Cambridge i konsultantka mi to wyraźnie powiedziała. Ponadto można sobie pozwolić (rzadko bo rzadko ale zawsze) na 1 kieliszek czerwonego wina, co przydatne bywa zwłaszcza podczas wyjść ;)2. Zupki już wkrótce zaczną Ci smakować. Przechodzisz teraz fazę krytyczną (ja wtedy nei mogłam patrzec na zupki, po prostu mi się wszystko- za przeproszeniem- cofało), która mija i zupy zaczynają smakować (choć trudno w to uwierzyć). Ja pod koniec diety stałam się fanką jarzynowej, której na poczatku szczerze nie znosiłam.Rosa
        • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! Małe INFO na temat IP: *.* 05.03.03, 20:33
          Hej :-)))Trochę mnie pocieszyłaś, miejmy nadzieję że zaczną mi smakować, bo inaczej będę najnieszczęśliwszą dietowiczką.Colę light nawet lubię.DziękiPaAga :-)))
          • Gość: Oliwia Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! Małe INFO na temat IP: *.* 06.03.03, 14:17
            Aga,powiedz mi jak to jest, że wciąż czujesz głód? Na stronie internetowej kilku konsultantów twierdzi, że po 72 godzinach występuje zjawisko łagodnej ketozy i brak uczucia głodu. A Ty tu cierpisz już 5 dzień. Biorę się za Camridge od kwietnia i boję się, że nie wytrzymam z głodu właśnie.Pozdrawiam i życzę wytrwałościAda
            • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! Małe INFO na temat IP: *.* 06.03.03, 18:41
              Cześć :-)))Wytrzymać oczywiście można, ale bardzo ciężko. Ja też słyszałam (od konsultantki), że uczucie głodu mija. Niestety mi nie minęło, może nie jest to głód czysto fizyczny (nie burczy mi w brzuchu), ale bardziej psychiczny. To, że nie mogę nic zjeść oprócz "pysznych" zupek lub koktajli spędza mi sen z powiek. Ale trzymam się ! Ty napewno też wytrzymasz. Czego kobiety nie robią dla wyglądu.Pozdrawiam i życzę powodzeniaAga :-))
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Ja chcę pizzy !!! Usychanie - dzień 6 IP: *.* 06.03.03, 18:44
      Cześć :-)))Usycham już 6 dzień i jedyne co mnie pociesza to to że coraz mniej dni do końca mojej męki. Nie ważę się jeszcze (zważę się po zakonczeniu diety) i npiszę jaki efekt.Dziś została mi jeszcze jedna "wspaniała" zupeczka.PozdrawiamAga :-)))
      • Gość: _Tosiaa_ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! - dzień 6-u mnie też :) IP: *.* 06.03.03, 20:58
        Mi równiez mija dzisiaj 6 dzień ale herbalife :grin: po ciężkich pierwszych trzech dniach teraz jest super :bounce:piję rano kktail ,potem kawka , w południe obiadek (najczęściej ryż z warzywami albo same warzywa albo jajka )w połączeniu z tabletkami daje poczucie sytości ,wieczorem znowu koktail i tak.....po 6 dniach ważę mniej o prawie 3 kilogramy :grin: :bounce: :grin: :bounce:Naprawdę polecam :hap:Gosia :hello:
        • Gość: mamatka Re: Dieta Cambridge - potworność !!! - dzień 6-u mnie też :) IP: *.* 10.03.03, 23:35
          Gosiu trzymaj się!!Ja kiedyś stosowałam tą dietę i zrzuciłam 14 kilo w 3 mce.Niestety niedługo potem zaszłam w ciążę i brałam tyle leków i leżenia że mój organizm szybko nadrobił z nawiązką. Teraz mam 2 dzieciaków i niestety kilogramy. Nie stać mnie na całą dietę ale mam w lodówce koktail(dostałam w prezencie). Zachęciłaś mnie i chyba się za niego zabiorę.Dorota
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Usychanie - dzień 7 IP: *.* 07.03.03, 20:38
      Cześć :-)))Dziś 7 dzień (to już calutki tydzień), nie wiem jak to wytrzymałam, ale jeszcze dwa razy tyle przede mną.Dziś "katowałam" się słownie, opowiadałam siostrze męza na co mam ochotę, na makaronik, na pizzę. A tak serio szczytem moich marzeń jest gotowana pierś z kurczaka i gotowane warzywka. Po nocach śnią mi się koszmary np. że zjadłam pasztet (??? - dlaczego pasztet).Dziś jeszcze zupka i lulu, bo ledwo chodzę. Rano wizyka z dzieckiem u neurochirurga, który nas wysłał do antropologa. I tak teraz prawie umieram, bo nie mam siły.PozdrawiamAga
      • Gość: _Tosiaa_ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Usychanie - dzień 7 IP: *.* 08.03.03, 09:41
        Aga ja w swoim katowaniu poszłam dalej :lol:Byłam wczoraj w restauracji :hap: znajomi siedzieli i zajadali pizze ,taką z serem i ... i ... nio cud :hap:a ja siedziałam zapijając mineralną z cytryną :lol:to sie nazywa trening silnej woli co ? :lol:Gosia powodzenia na nastepny tydzien :hello:
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna - ale nie bardzo !!! Usychanie dzień - 8 IP: *.* 08.03.03, 21:07
      Cześć :-)))Podziwiam Cię Tosiaa_ !!! Ja pewnie też bym nic nie zjadła, ale jeszcze pewniejsze jest to żebym nigdzie nie poszła ! Bo chyba bym umarła widząc jak inni jedzą jakieś pyszności. Dziś już mój 8 dzień, i widzę że coraz bardziej się przyzwyczajam ! Tak jak odchudzałam się parę lat temu (wtedy dieta-1000 kcal), nauczyłam się lubić głód. śmieję się z koleżanką, że odchudzimy się tak, że będziemy wkładać sobie kamienie do kieszeni, żeby nas wiaterek nie porwał. A swoją drogą, co za wariat wymyslił, że kobieta musi być chudziutka ?No ale..., odzchudzam się dalej.Pozdrowienia dla wszystkichAga :-)))
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Dzień 9 - trzymam się dalej ! IP: *.* 09.03.03, 20:59
      Czesc Siuniu!Prosze o instrukcje stosowania Pulanny( kremu i zelu) by byly efekty.Za rady z gory dziekuje!!!!!!!!Pozdrowienia Natalia
    • Gość: _Tosiaa_ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 10.03.03, 19:54
      Byłam dziś u mojej konsultantki :bounce:2 cm mniej w talii , 2 mniej w biuście (ciekawe co na to mój luby ;) :lol: i 3 mniej w biodrach :bounce:Podoba mi sie ! :hap: :lol: :hap: :lol: Gosia :hello:
      • Gość: mamatka Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 10.03.03, 23:41
        Nie tu Ci odpowiedziałam Gosiu.Gratulacje.Powodzenia.Też się za siebie zabieram.Tylko jeszcze muszę wyjśc z psychicznego dołka bo jak mi żle to jem.Ale idzie wiosna...Trzymaj się. Dorota
        • Gość: _Tosiaa_ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 11.03.03, 16:26
          dziekuję Dorotka :jap: Trzymam sie całkiem niźle ,naprawdę doskonała dieta :)A powiedz jak było u ciebie z efektem jojo ?Pozdrowiska Gosia :hello:
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! dzień 11 !!! IP: *.* 11.03.03, 21:11
      Cześć :-)))Dzis mija 11 dzień dietki i jakimś wielkim cudem jeszcze zyję !!! Cały czas marzę o wielkiej pizzy, ale przecież pomarzyć dobra rzecz, nic innego mi nie pozostało. Nie waże się jeszcze, ale wizualnie widzę że jest mnie zdecydownie mniej, i to mobilizuje mnie do dalszej męki.PozdrawiamAga
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Dzień 14 IP: *.* 14.03.03, 19:28
      Cześć :-))Dziś 14 dzień i jeszcze żyję ! Piszę ten post abyście nie pomyslały że się poddałam. Jeszcze tylko tydzień ścisłej diety i wreszcie zjem coś normalnego, choćby kawałaek marchewki.PozdrawiamAga
      • Gość: marcy Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Dzień 14 IP: *.* 14.03.03, 21:58
        No teraz to juz musisz wytrwac! Caly swiat na Ciebie patrzy i trzyma kciukismile))
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Dziś mija koszmarny 16 dzień. IP: *.* 16.03.03, 19:20
      Cześć :-))Trzymam sie jeszcze i głoduję. Ale jeszcze tylko do piatku, i będę mogła coś oprócz paskudztwa zjeść. Oczami wyobraźni widzę tą gotowana pierś z indyczka razem z warzywkami ! :-)PozdrawiamAga
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 20.03.03, 21:12
      Cześć :-)Jak zwykle odzywam sie po to żeby przypadkiem ktoś nie pomyslał że się poddałam. Trzymam się dalej i to mocno. Zupki wychodzą mi co prawda bokiem, ale już jutro ostatni dzień ścisłej diety i w sobotę bedę mogła zjeść coś bardziej dla ludzi (planuje gotowaną pierś z warzywami).Jeszcze się nie ważę, ale wizualnie jest mnie o wiele mniej :-))).Odezwę się niedługo :-)):hello:Aga
      • Gość: kadyga Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 20.03.03, 22:37
        Electra gratulacje, jesteś wielka. Twoje zmagania zachęciły mnie, chcę kupić te torebki, tylko gdzie? Może któraś z emam poleci kogoś w Wawie, bo sie obawiam, żebym nie kupiła jakiejś podróbki.Podpowiedzcie proszę.PozdrawiamKatarzyna mama Franka
        • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 21.03.03, 10:15
          Cześć :-))Ja kupowałam w Warszawie na ul. Powstańców Śląskich. A jak kupowałam rok temu to od konsultantki, mam jej wizytówkę, ale nie wiem czy jeszcze się tym zajmuje (jest szansa że tak, bo jak u mnie była to mówiła że zajmuje się tym już b. dawno). Prześlę Ci namiary na priv. ona przyjeżdża do domu.pozdrawiamAga
          • Gość: kadyga Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 21.03.03, 12:11
            Aga, dzięki za namiary, już zadzwoniłam i się nawet umowiłam. Zaczynam od jutra - hahasmileSłuchaj, powiedz czy naprawdę nic nie jadłaś oprócz tych torebek??? Nic a nic???Jeśli wolno spytać, to ile udało Ci się schudnąć?????PozdrawiamKatarzyna mama Franka
            • Gość: Iza2 Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 21.03.03, 12:47
              Kadyga ja schudłam 8 kilo po 21 dniach. Nie zjadłam nic a nic poza zupkami. Nie wolno!! Bardzo ważne jest też żeby po diecie min. 1 miesiąc stosować dietę 1000 kalorii, zapobiegnie to jo-jo. Ja stosowałam 2 miesiące i efekt - w sumie 12 kilo. Rok po ciąży brakuje mi do tej wagi sprzed ciąży ok. 2 kilo. Jak przestanę karmić to chcę jescze raz się pokatować i osiągnąc wagę idealną 58 kilo ( czyli tak o 8 mniej niż dzisiajsmile ).Elektra ciekawa jestem ile schudnieszsmile. Super że udało Ci się dotrwać do 20 dnia.Pozdrawiam Iza
              • Gość: ochotka Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 21.03.03, 13:37
                A gdzie mozna kupic Herbalife?
                • Gość: _Tosiaa_ Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 21.03.03, 13:50
                  Ochotka wejdz na strone herbalife znajdziesz tam adresy konsultantówGosia :hello:
            • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 21.03.03, 14:45
              Hej Kasia :-))Na razie nie wiem ile schudłam, bo postanowiłam że zważę się dopiero po zakończeniu całości. Ja oprócz 3 tygodni ścisłej, bedę stosowała 4 tydzień - 2 x zupka + 1 x posiłek, i 5 tydzień - 1 x zupka i 2 x posiłek (oczywiście niskokaloryczny). Zważę się 5 IV, to Wam napiszę ile schudłam. Na tej diecie ścisłej nie wolno nic innego zjeść. To rzeczywiście męczące i mam czasami dość.Dla mnie momentem przełomowym było zważenie się w hipermarkiecie na wadze która bez litości wskazała wagę 90 kg :-(((.Od grudnia zaczęłam się odchudzać (w swieta jadłam normalnie) i jak zaczynałam Cambridge 1 III ważyłam 75 kg.Także w kwietniu napiszę Wam ile mi ubyło na samej Cambridge.Na tym moja dieta się nie skończy, po Cambridge zaczynam 1000 kalorii i ciągnę dotąd aż będę ważyła ok. 51 kg.Daleka dróżka przede mną :-))Ale nie dam się :-)))PozdrawiamAga
              • Gość: kadyga Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 22.03.03, 15:56
                Hejka, przede wszystkim to Ci elektra gratuluję! Powiem szczerze, że zaimponowałaś mi :))))Pomyślałam, że ja też muszę się za siebie wziąść i jak wiesz, już się zaopatrzyłam w to co trzeba i od dziś, tj od soboty - 22 marca zaczęłam !Zaczełam rano od zupki pomidorowej, okropieństwo ! Bleee...Ha! ja wybredna co do jedzenie nie jestem (co zresztą widać :) ), ale to mi ledwo przez gardło przeszło. Teraz zjadłam grzybową, no.. deczko lepsza. Da się zjeść !Jest ciekawie. ;) Mam nadzieję, że wytrwam te 5 tygodni - pojechałam po całości i też przyjełam wariant pięciotygodniowy.Trzymajcie za mnie kciuki !PozdrawiamKatarzyna mama Franka
                • Gość: ulcik Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 22.03.03, 20:07
                  Kadyga !!!!!!Ja zaczynam .. w poniedziałek !! Już się boję :( ;) a zupki śniły mi się dzisiaj całą noc :(ulcik
                  • Gość: kadyga Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 23.03.03, 14:37
                    Ulcik, nie jest źle, tylko trzeba się psychicznie nastawić. Powiem tak, dziś, tj. drugiego dnia jeść mi się nie chce w ogóle, myślę, że to te zupki powodują uczucie sytości. Tylko oczywiście nie katuj się zasiadając ze wszystkimi do stołu i wąchająć jedzonko.Damy radę ! Co to jest w porównaniu z wojną!PozdrawiamKatarzyna mama FrankaPS Elektra dzięki za wsparcie !
                    • Gość: ulcik Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś 20 dzień !!! IP: *.* 23.03.03, 19:49
                      Hej :)Dzięki :) :)Jeść normalnie w domu będą jadły tylko moje dzieci :) :) Moja Mama, i mój chłop i ja = dieta !!Cambridge !!więc może zapach dobrych jedzen będzie mi obcy bo moja Mama obiecała ..... gotować i karmić moje szkraby !!!Trzymaj się a ja od jutra!!ulcik
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziś mija 22 dzień :-) IP: *.* 22.03.03, 20:53
      Cześć :-)))Dziś już zjadłam wreszcie warzywka z piersią z indyczka (oczywiście gotowane). Jest świetnie :-))Jak pisałam wczesniej daleka droga jeszcze przede mną, ale i tak się nie poddam, bo chyba warto walczyć, żeby wreszcie poczuć się lepiej spoglądając w lustereczko :-)))Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za wszystkie dziewczyny zaczynające dietkę :-)))Ulcik i Kadyga trzymajcie się !!!Aga
      • Gość: Oliwia Re: Dieta Cambridge - potworność !!! -electra! dzięki za mobilizację! IP: *.* 24.03.03, 16:32
        Dziś zaczęłam Cambridge i mam nadzieję zniknąć o jakieś 10 kg za 3 tygodnie. Dzięki Twoim postom i zacięciu stwierdziłam, że też mogę.Mam nadzieję, że wytrzymam. Trzymam kciuki za pozostałe mamy na diecie.Ada
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziewczyny :-) Czytam i czytam i widzę że zapanowała Cambridge- IP: *.* 24.03.03, 19:17
      Hej :-)Dziś 24 dzień i zjadłam na obiadek gotowane udko kurczaczka bez skórki. Jeszcze żyję, ale wielka pizza przed moimi oczami wciąż rośnie i rośnie.Z niecierpliwością czekam na koniec tej dietki. 1000 kalorii jakoś przetrwam, choć w święta zamierzam jeść normalnie. Mamusia obiecała zrobić mi prawdziwy tatarek.PozdrawiamAga
      • Gość: MARTA233 Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziewczyny :-) Czytam i czytam i widzę że zapanowała Cambridge- IP: *.* 24.03.03, 22:16
        CZESC TAK CZYTAM I CZYTAM I TEZ BYM NA TO POSZŁA ALE.....KARMIE PIERSIA CZY MOZNA TO STOSOWAC?
        • Gość: ulcik Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Dziewczyny :-) Czytam i czytam i widzę że zapanowała Cambridge- IP: *.* 25.03.03, 07:01
          Zdecydowanie NIE MOŻNA w czasie karmienia piersią !!!ulcik
    • Gość: electra Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 29.03.03, 22:42
      Trzymam się dalej :-))To tak dla informacji :-))Aga
      • Gość: fasola Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 30.03.03, 19:20
        hej hejja sobie zamówiłam przez internet wczoraj za 5,40 torebka + mikserek gratis i zaczynam od przyszłego tygodnia (zależy kiedy przyjdzie przesyłka)wybrałam wariant 10- dniowy; zobaczymyjakie da efektytrzymajcie się i buziakimagda
        • Gość: ulcik Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodna !!! Pocieszcie, bo uschnę !!! IP: *.* 30.03.03, 22:15
          podaj adres :)please :)dzięki ulcik
    • zmarta Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodn 05.08.03, 13:08
      Odszukałam wątek, zaopaytrzyłam się w torebki i zaczynam - dziś mój pierwszy
      dzień, może będzie mi łatwiej wytrzymać z Wami.Pozdrawiam.
      • giovanka Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodn 06.08.03, 09:35
        trzymam kciuki.Ja się odchudzałam tą dietą 21 dni w maju, schudłam osiem kilo a
        po diecie na 1000 kcal jeszcze 2 kilo w 3 tygodnie.I trzumam wagę, chociaż za
        bardzo się nie oszczędzam.Chce jeszcze zrzucić z 6 kilo ale to już racjonalnie
        na 1200 kcal.
        Pozdrawiam,
        Aska
      • zmarta Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodn 08.08.03, 11:41
        Dzięki za kciuki na pewno się przydadzą. Jak dotąd trzymam się dzielnie ale to
        dopiero trzy dni. Jak narazie nie jest najgorzej cały czas wyobrażam sobie jak
        będę wyglądać. To działa. A efekty o jakich piszesz są imponujące. Pozdrawiam.
        • ania9620 Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodn 08.08.03, 15:13
          ta dieta jest całkim całkim dzięki niej rzuciłam 17 kg naprawdę nie było tak
          zle minęło już 3 miesiece i waga stoi z 80 kg wylądowałam na 63 teraz
          chciałabym schudnąć jeszcze ok 6 kg ale już nie tą dietą pozdrawiam napradę
          wspaniale jest schudnać
      • zmarta Re: Dieta Cambridge - potworność !!! Jestem głodn 13.08.03, 22:29
        Napiszę, że trzymam się dzielnie jak na razie. A to już ponad tydzień. Waga
        mniejsza o cztery kilo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka