Dodaj do ulubionych

Kalendarz biodynamiczny, czyli kiedy golić nogi, farbować włosy itd. - gdzie znaleźć

IP: *.* 14.03.03, 23:56
Cześć eMamy!Szukam po internecie i za nic nie mogę znaleźć. Czy może któraś z Was wie, gdzie można znaleźć ten kalendarz? Czasami widuję go u kogoś w wersji książkowej, chyba "Pani domu" co tydzień publikuje na bieżący tydzień, ale w jakiejś super uproszczonej wersji. Wierzę, że to działa: pewne dni są lepsze na usuwanie włosów, inne na farbowanie itp. A właśnie chcę iść się ostrzyc!PozdrawiamKundziowata
Obserwuj wątek
    • Gość: flaska Re: Kalendarz biodynamiczny, czyli kiedy golić nogi, farbować włosy itd. - gdzie znaleźć IP: *.* 15.03.03, 02:04
      Tu jest co - nieco , ale niewiele :http://www.czary.pl/kalendarz_ksi/kalendarz_ksiezycowy.htmWięc jak chcesz obciąć włosy -to masz jeszcze trzy dni ;)ewa
      • Gość: flaska Re: Kalendarz biodynamiczny, czyli kiedy golić nogi, farbować włosy itd. - gdzie znaleźć IP: *.* 15.03.03, 02:17
        Sorry , masz trzy dni jeśli chcesz żeby odrosły szybko , a jesli chcesz co by gęste były to po pełni ;)Niestety nie wiadomo co zrobić jak się chce jedno i drugie.....e.
        • Gość: kundziowata Re: Kalendarz biodynamiczny, czyli kiedy golić nogi, farbować włosy itd. - gdzie znaleźć IP: *.* 15.03.03, 11:25
          Hm, do tej pory wiedziałam, że jest dobra pora na strzyżenie i już, a to takie skomplikowane... Chciałabym po prostu, żeby strzyżenie dobrze wyszło tzn. ładnie wyglądało. No, ale przynajmniej z depilacją i regulowaniem brwi chyba nie ma problemu, bo tu zdecydowanie zależy nam, żeby włosy nie odrastały. Czyli teraz?
    • Gość: marzenna Re: Kalendarz biodynamiczny, czyli kiedy golić nogi, farbować włosy itd. - gdzie znaleźć IP: *.* 16.03.03, 11:45
      Kalendarz księżycowy na rok 2003 znajdziesz na www.kdc.plWłosy najlepiej ścinać w czasie pełni lub tuż przed nią-jutro jest dobry dzień,bo we wtorek pełnia.Najlepiej gdy księżyc jest w lwie lub pannie.Farbujemy w byku.Odchudzamy się i depilujemy gdy księżyc maleje (od pełni do nowiu) w koziorożcu,wtedy też robimy manicure i pedicure.Nie pielęgnujemy paznokci w rybach i bliźniętach. To naprawdę działa-stosuję od kilku lat.
      • Gość: kundziowata Re: www.kdc.pl IP: *.* 17.03.03, 16:53
        Czy masz na myśli "Żyj zgodnie z mocą księżyca"? Koszty przesyłki (i cena) niewygórowane, chyba się skuszę. I może jeszcze zdążę do tego fryzjera dziś? Chociaż ja nie chcę, żeby mi szybko włosy odrastały! Nie mam czasu co chwila latać podcinać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka