sywlia 11.01.07, 17:24 dziewczyny doradźcie jaki kupić krem na zmarszczki mimiczne. Myślę o miyokin vichy, albo total effect 7 olay. Miałyście któryś z nich? Napiszcie co polecacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smellson Re: krem 30+ 11.01.07, 23:21 właśnie miałam wrzucić identyczny post ) bo za moment stuknie mi 30tka i czółko jakby się lekko pozagniatało ((( dołączam do poszukujących Odpowiedz Link Zgłoś
yomama Re: krem 30+ 13.01.07, 21:23 ja polecam ta serie)) www.drirenaeris.pl/you/ ja jestem bardzo zadowolona!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: krem 30+ 19.01.07, 22:41 Moim zdaniem Vichy jest dla nas ciut jeszcze za mocne, stosowałam, ale pani mgr z apteki mi oradziła, póki co używam kosmetyków z serii AA, naprawdę polecam, 30 stka to jeszcze nie tak wiele ), al ew krem pod oczy warto juz zainwestowac, polecam tu jednak VICHY. Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: krem 30+ 21.01.07, 11:37 ja polecam krem Eweline 25+na zmarszczki mimiczne.Sama mam po 30-stce,ale ten krem jest bardzo dobry,na dzien i na noc w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
baumgarcik Re: krem 30+ 21.01.07, 11:59 ja szukałam długo, mialam i olay i serię dr eris ale bezkonkurencyjny okazal sie kolagenowy krem thalgo wstaję co dzien młodsza tylko cena dosyc wysoka, ok 120zl choć jest bardzo wydajny, pod oczy używam także thalgo, rewitalizujący, efekry w moim przypadku rewelacyjne, oczy nie sa opuchnięte po nieprzespanych nocach (mam dwóch synków) wydają sie troszkę bardziej "otwarte", skora jest gladka i napięta, rewelacja!! polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: krem 30+ 23.01.07, 21:24 Baumgarcik, a czy te specyfiki, o których piszesz, są do nabycia tylko w gabinecie kosmetycznym, czy też gdzie indziej również? Aha mogłabyś podać dokladne nazwy tych kremów? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
baumgarcik Re: krem 30+ 23.01.07, 23:15 thalgo nie jest dostępne w sprzedaży bezpośredniej, w sklepach, możne kosmetyki tej firmy jupic tylko w salonach kosmetycznych... lub na allegro ale co do oryginalności tych sprzedawanych na allegro nie mam 100% pewności, krem kolagenowy: collagen cream thalgo, ten pod oczy: creme contur des yeux- revitalising eye contur cream, za jeden zapłacilam 123zł ten pod oczy 105zł, ale moim zdaniem warte są tej ceny, pozdrawiam!!! gosia Odpowiedz Link Zgłoś