11.01.07, 17:24
dziewczyny doradźcie jaki kupić krem na zmarszczki mimiczne. Myślę o miyokin
vichy, albo total effect 7 olay. Miałyście któryś z nich? Napiszcie co polecacie.
Obserwuj wątek
    • asiab_2004 Re: krem 30+ 11.01.07, 20:54

• smellson Re: krem 30+ 11.01.07, 23:21
        właśnie miałam wrzucić identyczny post smile) bo za moment stuknie mi 30tka i
        czółko jakby się lekko pozagniatało sad(((
        dołączam do poszukujących smile
    • yomama Re: krem 30+ 13.01.07, 21:23
      ja polecam ta seriesmile))
      www.drirenaeris.pl/you/
      ja jestem bardzo zadowolonasmile!!
    • agatha_mama Re: krem 30+ 19.01.07, 22:41
      Moim zdaniem Vichy jest dla nas ciut jeszcze za mocne, stosowałam, ale pani mgr
      z apteki mi oradziła, póki co używam kosmetyków z serii AA, naprawdę polecam,
      30 stka to jeszcze nie tak wiele wink), al ew krem pod oczy warto juz
      zainwestowac, polecam tu jednak VICHY.
      • grzanka23 Re: krem 30+ 21.01.07, 11:37
        ja polecam krem Eweline 25+na zmarszczki mimiczne.Sama mam po 30-stce,ale ten
        krem jest bardzo dobry,na dzien i na noc w jednym.
    • baumgarcik Re: krem 30+ 21.01.07, 11:59
      ja szukałam długo, mialam i olay i serię dr eris ale bezkonkurencyjny okazal sie
      kolagenowy krem thalgosmile wstaję co dzien młodszasmile tylko cena dosyc wysoka, ok
      120zl choć jest bardzo wydajny, pod oczy używam także thalgo, rewitalizujący,
      efekry w moim przypadku rewelacyjne, oczy nie sa opuchnięte po nieprzespanych
      nocach (mam dwóch synków) wydają sie troszkę bardziej "otwarte", skora jest
      gladka i napięta, rewelacja!! polecam!!
      • philo77 Re: krem 30+ 23.01.07, 21:24
        Baumgarcik, a czy te specyfiki, o których piszesz, są do nabycia tylko w
        gabinecie kosmetycznym, czy też gdzie indziej również?
        Aha mogłabyś podać dokladne nazwy tych kremów? Dzieki
        • baumgarcik Re: krem 30+ 23.01.07, 23:15
          thalgo nie jest dostępne w sprzedaży bezpośredniej, w sklepach, możne kosmetyki
          tej firmy jupic tylko w salonach kosmetycznych... lub na allegrosmile ale co do
          oryginalności tych sprzedawanych na allegro nie mam 100% pewności, krem
          kolagenowy: collagen cream thalgo, ten pod oczy: creme contur des yeux-
          revitalising eye contur cream, za jeden zapłacilam 123zł ten pod oczy 105zł, ale
          moim zdaniem warte są tej ceny, pozdrawiam!!!
          gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka