k.wita 17.01.07, 18:57 Dziewczyny, jak to sie pije? Najpierw spananie, potem oczyszczanie i dopiero potem stabilizacja? Mam nadzieje, ze dobrze rozumiuje? Pil to juz ktos? I jakie sa efekty? pozdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginek Re: System Slim Figura 18.01.07, 14:38 Ja piję te herbatki, dopiero zaczęłam, najpierw spalanie, potem oczyszczanie i na końcu stabilizacja. Szczerze mówiąc nie wierzę w cudnowne właściwości tej herbaty. Jestem na Diecie South Beach i picie tej herbaty wspomaga moje odchudzanie.Tylko wspomaga, bo nie sądzę żeby ta herbata odchudzała )Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: System Slim Figura 19.01.07, 09:47 Również nie wierzę w odchudzanie tych herbatek ;/ ale piję - nawet mi smakują Jestem na 1 etapie )Może działają na przemianę materiiiii.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 Re: System Slim Figura 22.01.07, 14:01 Piłam kiedyś regulavit zaczynalo sie od 3 potem 2 i 1. Pomogło, w sumie pijąc tą herbate plus sporadyczne ćwiczenia zgupiłam ok 10 w ciągu 6 miesiecy.. Tak ze jest możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś