basis1 12.05.03, 13:05 szpinak to znaczy ile? duzy/swierzy owoc to jaki najlepiej przeciez np banany tucza? grzanka z jakiego chleba? to chyba wszystko acha jeszcze o ktorej lunch a o ktorej objad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anlenki Re: kilka pytań o 13stce 13.05.03, 09:55 zajrzyj na forum fitness, tam nic tylko kopenhaska i kopenhaska Odpowiedz Link Zgłoś
basis1 Re: kilka pytań o 13stce 13.05.03, 12:18 ale gdzie te forum fitness mozesz mi dac jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
bea4oliv Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 07:58 forum fitnes jest na forum czas wolny, podforum fitnes, wchodzi sie przez link po lewej stronie, świetne rady , można sie dużop dowiedzieć na temat mechanizmów odchudzania nie tylko 13-ką, mnóstwo rad i uwag polecam bea Odpowiedz Link Zgłoś
siunia_edziecko Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 02:58 Na 13-tce schudłam 10 kg Ja jadłam 1/2 opakowania szpinaku mrozonego Grzanka - jadłam taka jak sucharki, z pieczywa razowego (bo wole taką niż z pszennego)ale pszenne można Godziny posiłków - ja jako, ze strasznie boję sie i nie lubię głodu zrobiłam po swojemu; śniadanie - wiadomo, kawa na rozruch z rana lunch - ok. 14,00-16,00 w zależności od dnia, bo raz byłam bardzo głodna a raz mniej obiad - jadłam jako kolacje między 20,00 a 23,00 , bo na głodnego chyba bym nie zasnęła Efekt - 10 kg mniej i wlazłam we wszystkie ciuszki sprzed ciąży - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
siunia_edziecko Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 02:59 zapomniałam o owocu - ja mimo wszystko pochłaniałam banany - Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 09:33 Ja jestem trzeci dzien na tej diecie i juz jest 2,5kg. mniej. Lunch jem ok. 13tej.(trzeba zachowac odstep miedzy kawa a pierwzym posilkiem przynajmniej 4godz.) Ostatni posilek nie powinien byc pozniej niz o 18tej. ale zdarza mi sie o 19tej. Mysle, ze przy odrobinie silnej woli kazdemu moze sie udac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basis1 Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 12:37 wow jak dobrze zagadac do kogos kto tez sie katuje ja mam 2 dzien i kreci mi sie w glowie wczoraj poszlam o 20 spac bo myslalam ze zjem lodowke z korzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 13:41 Jak tylko jestem glodna to pije wode i jakos udaje mi sie oszukac glod. Zawzielam sie strasznie i nie popuszcze taki mam przynajmniej plan powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
hella100 Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 13:46 basis1 napisała: > wow jak dobrze zagadac do kogos kto tez sie katuje ja mam 2 dzien i kreci mi > sie w glowie wczoraj poszlam o 20 spac bo myslalam ze zjem lodowke z korzeniami Hej, widze ze jestes tez na forum fitnes Odpowiedz Link Zgłoś
sonieczka Re: kilka pytań o 13stce 14.05.03, 21:21 Hej mamuski, jestem na dietce razem z mezusiem od 8 dni. Efekty sa. Ja -5, maz-4. Nie jest tak strasznie jak sie wydawalo na poczatku. Po Kopenhadze przezucamy sie na Monagniak czyli nie tyle na diete co zdrowy i madry sposob odzywiania. Nareszcie czuje sie lekka i pelna optymizmu(moj staruszek tez). Zegnam z radoscia kilogrmy ostale sie po ciazy i 2 latach karmienia. Jezeli moge sluzc jaka rada to prosze na priva davella@rogers.com pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
bea4oliv Re: kilka pytań o 13stce 15.05.03, 15:42 witam w gronie 13. Zaczęłam ją dzisiaj, po gruntownym przygotowaniu teoretycznym. Głównie czerpałam informacje na forum fitness.Mam nadzieję że wytrwam.Najgorsze jest znalezienie czasu na ćwiczenia przy 11 miesięczniaku, dzisiaj mały skakał ze mną - ale się śmiesznie gibał. Na fitnesie wyczytałam, że ćwiczenia aerobowe przyspieszają spalanie tłuszczu a 13 ma głównie takie zadanie więc gdzieć w ciągu dnia ( najlepiej rano, na czczo musze te pół godziny do 45 min wygospodarować) Łączę się z wszystkimi trzynastkowymi odchudzaczkami. bea Odpowiedz Link Zgłoś