gerandia 15.06.07, 07:55 Ja jestem po trugiej sesji i jest super czuje sie zrelaksowana, odprężona, odstresowana a poza tym mam nadziej na jakies efekty wyszczuplajace ale na to musze poczekac jeszcze - super sprawa jak dla mnie, ktos jeszcze na to chodzi MIlego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes123 Re: roller masaż - próbowałyście 15.06.07, 18:32 Ja właśnie kupiłam takowe urządzonko do mojego salonu.Wcześniej chodziłam do fitness klubu,teraz mam swoje.Rolluję się codziennie - efekty kozackie ) Ja jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_78 Re: roller masaż - próbowałyście 15.06.07, 19:24 A co to jest?? I ile kosztuje zabieg, ewentualnie urządzenie?? Może i ja się skuszę?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: roller masaż - próbowałyście 15.06.07, 19:55 a ja bylam umowiona i nie moglam pojsc bo do mnie @ przyszła, a chcialam sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
deyani Re: roller masaż - próbowałyście 15.06.07, 20:36 Ja byłam raz, na próbnym, darmowym masażu. Zrelaksował mnie on niewyobrażalnie, ledwo doszłam do samochodu. Po takim zabiegu, klientka powinna mieć zagwarantowany leżaczek żeby sie przespać Kosmetyczka powiedziała mi,że na skutek odchudzający to nie mam co liczyć. Po pierwsze ja jestem za gruba, po drugie taki masaż pewne efekty daje, ale niestety, cudów nie sprawia. Powiedziała jeszcze, że nie można z niego korzystać codziennie i lepiej nie fundować sobie tej przyjemności za wiele. Chodzi o serce, krążenie i coś tam jeszcze. Godzinny seans kosztuje 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: roller masaż - próbowałyście 15.06.07, 20:39 hi hi a mi powiedziala ze nie mam co liczyc ze schudne bo za malo mam do zrzucenia... tylko sie skora lepiej ukrwi... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: roller masaż - próbowałyście 23.06.07, 12:35 jesli macie problemy z pekajacymi naczynkami na nogach to nie jest to urzadzenie dla was. ja mialam az wylewy od naczynek na udach i bolalo to.efekt zerowy. lepsza,aczkolwiek drozsza jest Endermologia-efekty widoczne po sesji 10 X Odpowiedz Link Zgłoś