10.07.03, 13:25
kochane emamy!
mam zamiar zamówić stanik z firmy Avocado. czy któraś z Was korzystała z tej
firmy i ma jakieś doświadczenie. troche nie wiem jak się do tegozabrać. niby
swoj rozmiar znam ale nawet przymierzając mam problem z kupne, no bo mała mam
pod biustem a duży biust smile))
Nie wiem jaki model wybrać...kilka mam upatrzonych, ale może wiecie jak to
wygląda w rzeczywistości.
z góry dziękuję

micha
Obserwuj wątek
    • miszelina Re: staniki 10.07.03, 21:10
      czy nikt nic nie wiem na ten temat? aż mi się wierzyc nie chce!!!!!!!!!!!!!
      poradźcie, pliiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz
      • mamamajusi Re: staniki 11.07.03, 11:08
        tylko mogę się przyłączyć do zapytania. Ten biust po półtorarocznym karmieniu
        to juz chyba tylko dobry stanik uratuje, polećcie coś proszę .
        • zalma Re: staniki 11.07.03, 11:32
          ja też myślę o zamówieniu bielizny z tego sklepu i tak jak Ty szukam opini.
          Oferta wygląda dość uczciwie, ale hm...sama nie wiem...
          Sprawdzonym przez mnie sklepem jest natomiast www.biust.pl Staniki są tańsze
          niż w tradycyjnym sklepie, dla duzych biustów mają rewelacyjną, jeśli chodzi o
          jakość, trwałość, wykonanie i "nośność ciężkich cycuchów", Felinę, poza tym
          oferta w tym sklepie baaardzo szeroka, a przesyłkę otrzymuje się 2 dni
          pózniej.Pozdrawiam.
      • mamabasi Re: staniki 11.07.03, 13:34
        Ja może nie całkiem na temat. Wczoraj kupiłam sierpniowe ELLE, a tam na okładce
        nagie zdjęcie Emanuelle Beart. Powiedźcie, czy to mozliwe, że 37-letnia
        kobieta, matka dwojga dzieci, może mieć taki piekny biust? Ja mam 29 lat, jedną
        córeczkę, którą karmiłam 2 lata i piersi jak u murzynki wink
        Pozdrawiam
        • kicia_edziecko do mamybasi 11.07.03, 13:49
          Wydaje mi się to możliwe. Ja mam prawie 33 latka i mimo ponad rocznego
          karmienia, nadal całkiem ładne cycuszkiwink
          Pozdrawiam
          • agunia38 Re: do mamybasi 11.07.03, 13:59
            ja zamawiałam, na avokado i na www.bisut.pl, w obu przypadkach byłam b.
            zadowolona: staniczki są dobrej jakości, dobrze się noszą/piorą, przesyłka
            dotarła szybko, raz zwracałam towar - nie robili problemów. polecamsmile))
          • agunia38 Re: do mamybasi 11.07.03, 14:00
            www.biust.pl

ps. ja rodziłam w wieku 35 lat, co prawda mi się powiększył cellulitis, ale
            cycki są jakie były, ładnesmile
    • aluc Re: staniki 11.07.03, 15:07
      na avocado staniki ładne, ale dla mnie trochę mało delikatne - przystosowane do
      dużego biustu - fakt, ale ja wolę trochę lżejsze

zamówiłam natomiast ostatnio kostium kąpielowy i rewelacja smile dawno tak dobrze
      nie wyglądałam w bikini

nie ma problemu ani ze zwrotem, ani z wymianą

z biust.pl zamawiam triumpha - największy plus to taki, że można duże rozmiary
      zamawiać w ilościach półhurtowych, w sklepie jak mają to zwykle jeden
      egzemplarz i to niekoniecznie w takim kolorze, jak trzeba
      • miszelina Re: staniki 11.07.03, 17:25
        no to trochę mi pomogłyście
        sprawdzę www.biust.pl

dzięki, dzięki dzięki

micha
        • miszelina Re: staniki 11.07.03, 21:48
          a jak z rozmiarami? bo różnie to bywa, miseczka miseczce nie równa a i obwody
          też różne. Czy avocado 70 to 70 czy więcej? wolałabym by było mniej
      • pesteczka5 Re: staniki 22.07.03, 12:16
        O Boże... jak dobrze w klubie... Gdzie nie patrzą jak na słonia w kropki, gdy
        wymieniam rozmiar (jak można mieć przy 70-75 miskę F???)

Aluc, jaki ten kostium zamawiałaś? Ja też chcę wyglądać tak dobrze jak nigdy!!!
        No, realnie , jak nigdy po urodzeniu chłopców... Właśnie przegladałam ofertę.
        Pieniądze nie grają roli, wydałabym ostatnie...

Pozostaję z nadzieją, że wyjdę na plażę z tarczą (w postaci dobrego
        kostiumu) smile))
        • pub111 Re: staniki 23.07.03, 22:52
          a jak zamowic z avokado, napiszcie prosze bo mam tez duze cycuszkismile 75f i
          chcialoby sie normalny ladny namiotsmile
          bardzo dzieki
          • pesteczka5 Re: staniki 24.07.03, 09:02
            www.avocado.com.pl
            Można zamówić przez internet, listownie lub telefonicznie - adresy na ww.
            stronie.
            No to pa
            • pub111 Re: staniki 26.07.03, 22:23
              wielkie dzieki
              pa
    • literki Re: staniki 07.08.03, 18:46
      Drogie Panie,
      Moje doświadczenia są następujące:
      Jakis czas temu koleżanka namówiła mnie na wizyte w sklepie o wiele mówiącej nazwie ATUT w Warszawie (Grochowska), o którym pojawiaja się wzmianki w gazetach. To mały sklepik z dużym wyborem, ale jego główną zaletą sa panie sprzedające (przeszkolone odpowiednio). Wygląda to tak, że pani zaprasza do przymierzalni, rozbierasz się do połowy, wchodzi pani i - czasem trochę dotyka, ale NIGDY w sposób niemiły, zawsze "profesjonalnie" - ocenia stan piersi. Potem sama decyduje o rozmiarze i fasonie, uczy tez, jak zakładać stanik, o czym pamiętać w ciągu dnia itp.
      Mój pierwszy kupiony tam biustonosz nijak się miał do tego, co nosiłam wcześniej (75B, dostałam... 70E!), na początku myślałam, że mi żebra połamie... Teraz kupuje tylko to, co mi panie dadzą iuważam, że nigdy nie miałam tak dobrze dobranych staników.
      Mieszkam na Śląsku, czasem odwiedzam stolicę i wtedy rezerwuję sobie czas na ATUT. Panie polecają nosic metkę ze stanika w portfelu i jak jeden się zniszczy, kupować dokładnie taki sam.
      Panie sprzedaja triumphy, feliny i inne markowe biustonosze.
      Polecam serdecznie!

ps. uprzedam jeszcze raz, że wchodząc tam, trzeba zaakceptować "atutowe" waruki gry smile WARTO.
      • ann_mart Re: staniki 08.08.03, 08:13
        To prawda, że bardzo dobrze tam dobierają staniki. Też korzystałam i przy
        minimalnych zabiegach kosmetycznych (krem do piel. biustu Yves Rocher) po
        tygodniu biust wyglądał trochę lepiej, ale musiałam też nosić na noc. I okazało
        się, że zły jego stan wynikał nie z karmienia tylko ze źle dobranego rozmiaru
        stanika
    • aptasz Re: staniki 08.08.03, 08:30
      podajcie, proszę, dokładny adres tego sklepu na Grochowskiej.

pozdrawiam
      Milly
      • ann_mart Re: staniki 08.08.03, 10:56
        Chyba Grochowska 93. W każdym razie pomiędzy Zółkiewskiego a Kwatery Głównej,
        jadąc od centrum po lewej stronie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka