mama_kasi85 03.05.08, 16:50 Jak wyglądać pięknie przy rozmiarze 44, braku funduszy na fajne ciuchy , nie mówiąc już o salonach kosmetycznych,fryzjerach czy kosmetykach za 50 zł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiab_2004 Re: Relatywne piękno 04.05.08, 11:58 ja też mam rozmiar 42/44 i uważam sie za zadbaną kobiete. sporo robie sama w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi85 Re: Relatywne piękno 04.05.08, 15:42 Ja też dbam o siebie,ale mimo wszystko nie czuję się dobrze, gdy widzę eleganckie kobiety,które stać na makijaż,kosmetyczki,fryzjerów i super ciuchy... Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Relatywne piękno 07.05.08, 00:44 Nie ma co się porównywać, bo zawsze znajdzie się - w/g nas - ktoś ładniejszy, zgrabniejszy, elegantszy etc. Jeśli chodzi o ciuchy polecam polowania w lumpeksach (można tanio, ładnie, markowo i oryginalnie się ubrać). Jeśli dobry fryzjer ładnie zetnie Ci włosy to potem tylko wystarczy trochę im pomóc w ułożeniu po umyciu. Makijaż? Hmm, dla mnie wystarczy mieć ładnie wyregulowane brwi, dobry tusz do rzęs i błyszczyk, ale podstawą i tak jest zadbana cera (teraz polecam krem tonujący rozświetlający Vichy). Wiem też - teoretycznie hmmm jak schudnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi85 Re: Relatywne piękno 07.05.08, 19:45 O! Ja też wiem Właśnie jestem na diecie kopenhaskiej. Mam nadzieję, że wytrwam i chociaż rozmiar mi się trochę zmniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Relatywne piękno 08.05.08, 15:48 A ćwiczysz? Bo moim zdaniem wszelkie diety są g... warte, jeżeli siedzi się przed telewizorem zamiast uskuteczniania spacerów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kasi85 Re: Relatywne piękno 09.05.08, 21:34 Ćwiczyć mi się nie chce,ale za to często i długo chodzę na spacerki z córką Odpowiedz Link Zgłoś
kleo2809 Re: Relatywne piękno 10.05.08, 21:07 Ja noszę rozmiar 48 i uważam,że wcale nie trzeba mieć góry pieniędzy żeby dobrze się czuć i dobrze wyglądać.Przede wszystkim przestać się porównywać do innych i zaakceptować siebie taką jaką się jest.Podpisuję się pod wypowiedzią jednej z koleżanek,że wystarczy dobry tusz do rzęs,ładny błyszczyk i piękny uśmiech na twarzy a od razu poczujesz się lepiej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Relatywne piękno 10.05.08, 21:09 No cóż, może jednak warto by się przemóc? Odpowiedz Link Zgłoś
kleo2809 Re: Relatywne piękno 10.05.08, 21:21 Nie twierdzę,że nie robię nic aby ten stan zmienić ale zanim przyjdą wyniki to trzeba sobie jakoś radzić. :-} Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Relatywne piękno 18.05.08, 17:42 Ćwiczyć mi się nie chce,ale za to często i długo chodzę na spacerki z córką Odpowiedz Link Zgłoś