mamba1234 21.06.08, 19:32 Któraś próbowała? Ja kupiłam na Allegro i jestem miło zaskoczona, fajnie masuje, chudnę, no ale nie jem, więc nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikm Re: Hula hop anionowe 21.06.08, 23:54 Hej! Ja się właśnie zastanawiam nad zakupem takowego Też patrzyłam na allegro i nie wiem które kupić, bo ofert mnóstwo. Zastanawam się dlaczego jedne koła są po ok. 40 zł, a inne po 80 zł. Czy te tańsze to jakieś podróbki? Które jest lepsze? Poradzcie drogie mamy, które wybrać i czy wogóle warto w takie inwestować?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: Hula hop anionowe 22.06.08, 19:14 Droższe są chyba te z 2 rzędami wypustek masujących. Ja kupiłam takie www.allegro.pl/item382288000_anionowe_kolo_hula_hop_nowosc_super_cena.html Te za 39.3 jakieś takie byle jakie się wydają. Koło jest fajne, ciężkie, dobrze się nim kręci, naprawdę nieźle masuje, aż mam siniaki na brzuchu, ale w ulotce też o tym było. Jestem super zadowolona z tego zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_mamamaciunia Re: Hula hop anionowe 27.06.08, 13:41 hmmm ja kupiłam podobne ale to boli jak cho***ra !! czy po jakimś czasie brzuch się uodparnia i już tak nie boli ? bo ja zakręcę parę razy i nie moge wyrobić ... napisz prosze jakie masz uwagi n/t pozdr marta Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: Hula hop anionowe 27.06.08, 17:26 Tak, boli na początku, ja nawet siniaki miałam, ale później już wszystko jest ok, bardzo przyjemny masaż. Odpowiedz Link Zgłoś
aldafryc Re: Hula hop anionowe 28.06.08, 09:10 Też mam takie koło! Jestem bardzo zdowolona! Ale zawsze przed kręceniem ubieram bluzę, żeby siniaków nie było...)) Odpowiedz Link Zgłoś