mysiam 11.11.03, 15:18 Szukam kremu,maseczek intensywnie nawilżających-ostatnio kosmetyvzka powedziała mi ,że mam koszmarnie suchą cerę .Mam już 30 wiosen....więc ...czekam na Wasze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marga_ret Re: Krem intensywnie nawilżający 11.11.03, 18:04 Ja szczerze polecam "SOS Masque SOIF INTENSE" z serii Bio Specific Yves Rocher (sloiczek z niebieska naklejka). Blyskawicznie sie wchlania, co jest dla mnie wazne, bo nie znosze jak mi cos dlugo "lezy" na twarzy. Ten preparat jest normalnie dosyc drogi (ponad 50 zl) ale w Yves Rocher prawie zawsze sa jakies promocje i za kazdym razem udaje mi sie go kupic o ok. 30% taniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Krem intensywnie nawilżający 12.11.03, 09:02 też polecam ci tę maseczkę, jesat super. Ja używam jej na noc zamiast kremu. Żaden inny krem nawet Vichy nie dał sobie rady z przesuszoną skórą dopóki nie kupiłam tego kremu-maseczki Yves Rocher i też zawsze udawało mi sie go kupić w promocji. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko02 Re: Krem intensywnie nawilżający 12.11.03, 10:06 Ja używam też krem z tej samej serii (bio specific re-hydratation) na noc. Nic lepszego do tej pory nie miałam. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia73 Re: Krem intensywnie nawilżający 12.11.03, 11:57 polecam wszystkim krem nawilżający o przedłużonym działaniu o nazwie Hydrain2 (czy jakoś tak) firmy Dermedic - tylko w aptece. Kosztuje cos ok 35zł i jest rewelacyjny - możesz sobie poczytać opinie na www.Wizaż.pl agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
mamaimarta Re: Krem intensywnie nawilżający 12.11.03, 12:50 A ja polecam baaardzo mocno krem La roche Possay - Hydraphase XL. POczytaj o nim na: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php? cmd=details&itemid=1628 Pozdrawiam MM Odpowiedz Link Zgłoś
soraya1 kosmetyczka 14.11.03, 21:32 polecam z wlasnego doswiadczenia zabiegi nawilzajace u kosmetyczki i krem Aqua Beauty Nivea Visage, lekka konsystencja i co dla mnie najwazniejsze ma filtry, powinnas pamietac o zimnych dniach i ochronie dodatkowej ze wzgledu na naczynka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: kosmetyczka 16.11.03, 19:13 mam 28 l, kosmetyczka na wakacjach powiedziała mi, ze mam cere jak 40 -tka!! Polecila mi krem/ sa małe i duże opakowania/ dr Scheller, krem pigwowy. Kupiłam w sklepie kosmetycznym, w aptekach chyba tez są. Dla mnie jest bardzo dobry, bo różnego rodzaju maseczki na mnie nie działają. pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
olaart Re: Krem intensywnie nawilżający 17.11.03, 19:05 Szukaj a aptece - La Roche Possay i Avene oraz polski Dermedic. Odpowiedz Link Zgłoś