alkra 19.11.03, 14:31 Zaczynają sie chłody i pasuje zakupić krem odpowiedni na zimę. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiazdka19 Re: Krem na zimę 20.11.03, 21:39 to zalezy czy sie malujesz na codzien czy nie bo jesli tak to wystarczy krem nawilzający bo dodatkowa ochrone otrzymasz dzięki fluidowi a jesli nie to jak ci odpowiadaja tluste kremy to polecam Avon dla całej rodziny lub Niveaa najlepszy jest ten dla dzieci Nivea Baby na mróz. Odpowiedz Link Zgłoś
alkra Re: Krem na zimę 24.11.03, 13:52 Właśnie chodzi mi o krem inny niż nawilzający, by nie zawieral wody, a przy tym nie był zbyt tłusty Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka19 Re: Krem na zimę 24.11.03, 17:28 w takim rzie polecam Avon dla całej rodziny.....a! włsaniemi przyszedł na mysl jeszcze jeden krem garniera taki w pomaranczowym słoiczku lub tubce.Uzywałam go calą zimę w zeszłym roku i jest godny polecenia.....ze tez o nim zapomniała Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: Krem na zimę 05.12.03, 21:38 Ja mam bardzo fajny Dermiki krem na zimę. Jest dobry i bardzo ładnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś