Dodaj do ulubionych

plastyka brzucha

10.03.09, 10:29
Jesli temat nie na to forum,to odeslijcie do wlasciwego.Marzy mi sie
poprawienie wygladu brzucha.Ktos sie orientuje ile to kosztuje,a przede
wszystkim gdzie najlepiej to zrobic na Slasku?Bede wdzieczna za jakiekolwiek
wskazowki.
Obserwuj wątek
    • dagbe Re: plastyka brzucha 10.03.09, 10:52
      Ja szukałam informacji tutaj:
      www.beautywpolsce.com/forum/
      Skarbnica wiedzy smile Znalazłam lekarza, umówiłam się na wizytę ale ostatecznie na
      operacje się nie zdecydowałam, więc z własnego doświadczenia nic nie poradzę.

Pozdrawiam,
      Dagmara
      • 3-mamuska Re: plastyka brzucha 11.03.09, 13:01
        mam kolezanke, ktora to robila,miala straszna skore jak u staruszki ma skore
        cienka i nad pepkiem i pod nim rostepy.miala przesowany pepek odrywana skore od
        miesni do samego biustu ,nadmiar wyciety.chodzila scisnieta pasem,i zgieta w pol
        bo skora byl tak naciagnieta ze nie mogla sie wprostowac przez pare
        dni,kosztowalo ja to 6 tysiecy plus koszy pobytu w klinice ok 4 dni robila to w
        kobelnikach kolo Poznania.stan jej brzucha by zly,ale bardzi nie podoba mi sie
        blizna oa kosci o kosci biodrowej dziewczyna jst cuda i ta blizna na tych
        kosciach,okropnie.z poczatku byla sino fioletowa teraz juz troche lepej, zblaklo
        jej to.Amiala zalozone 2 saczki bardzonisko we wlosach lonowych i po nich
        zostaly jej 2 slady.wsumie okropne choc ja tez cgetnie pozbylabym sie skory ale
        tylko pod pepkiem bo na niej mam rostepy nad pepkiem nie mam nic. pozdrawiam jk
        juz zrobisz to napisz jak wyszlo ona jest zadowolona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka