olamaj29 06.04.09, 14:36 Kręci któras?? Po jakim czasie widac efekty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiorzynka Re: Hula hop 06.04.09, 18:48 udaję ,że kręcę.Tzn.robię takie ruchy bioder, jak przy kręceniu- efekty są po jakichś 5,6 dniach przy ok.20 minutach dziennie.Boczki i brzuch się wyszczuplają Odpowiedz Link Zgłoś
barbami Re: Hula hop 06.04.09, 18:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=91832598 Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: kiedys probowalam krecic, ale nie potrafie:) 06.04.09, 19:09 nie nauczylam sie i juz chyba nigdy nie naucze. zreszta brak mi cierpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.sunshine Re: kiedys probowalam krecic, ale nie potrafie:) 06.04.09, 19:16 a gdzie kupiłyście bo ja szukałam po sklepach i dziecięcych i hipermarketach i nie mogę znaleźć ( Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: kiedys probowalam krecic, ale nie potrafie:) 06.04.09, 19:21 w sportowym wisi ich na pęczki Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: 06.04.09, 19:26 Krece, a mam takie wypasione : www.sz-wholesale.com/uploadFiles/060704173528s..jpg Juz dwa razy krecilam (raz w styczniu i tak ze dwa tygodnie temu), a efektow nadal brak . Odpowiedz Link Zgłoś
kangoashja Re: 07.04.09, 10:48 'majenkir' ja też kupiłam takie hh na allegro jakies 3 tygodnie temu i wczoraj się wkurzyłam bo zauważyłam ,ze popękało w 3 miejscach i już raczej się nienakręcę ( a sprzedawca nie chce uznac rekl) Co do efektów to kręcę tak jak już mówiłam od 2,5 tyg codziennie po 45 -60 minut. ( Oczywiście na początku było krócej bo byłam tak posiniaczona ze szok) no i spadło mi 4 kg w tali mniej 5 cm, w biodrach 4 i w udzie 1,5cm. Wynalazek pierwsza klasa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kangoashja Re: Hula hop 08.04.09, 08:16 Ja miałam je około tygodnia, a i tak kręciłam codziennie aż poprostu zlały mi się w jedną masę, wyglądało to okropnie. Musiałam zrobić przerwy dwa dni bo wyjechałam i po powrocie siniaki były już słabsze i kręciło się pierwszorzędnie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kasia161069 Re: Hula hop 09.04.09, 09:20 A ja krece prawie od 2 miesiecy - prawie codziennie tak 20-30 minut i efekty sa - mnie w pasie , wałki tez takie mniejsze do tego łykam BIO-CLA Z ZIELONĄ CHERBATĄ I MNIEJ JEM dzis w pracy jak przyszłam w dresie to kolezanka mi powiedziała ze mam juz przestac sie odchudzać bo juz jestem ołaska jak deska fajnie tak usłyszec ze efekty sa widoczne teraz świeta bedzie gorzej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sz.a.m Potwierdzam DZIAŁA:-) 09.04.09, 13:20 krece dwa i pół tygodnia - tak po 15- 30 min dziennie. Takim kupionym na allegro - ciezkie z kulkami masujacymi. Siniaki juz mi znikneły. Do tego staram sie nie tyle mniej co regularnie jesc. No i funduje sobie jeszcze peeling kawowy dwa razy w tygodniu. ponad 4 centymetry w pasie. Z wagi nie wiecej jak połtora kilo ale i tak sie ciesze bo przestaje wygladac jak wałek - talia mi sie pojawia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: A co robicie z rekami?? 10.04.09, 23:46 To pytanie glownie do tych dziewczyn co kreca dluzej jak 20-30 minut. Co robicie z rekami? Ja juz probowalam przy sobie trzymac, w gorze, za glowa, roznie, ale po 20 minutach juz mi przeszkadzaja Jak krecicie? W jednym kierunku? Zmieniacie strony? Ja zmieniam, a wlasnie tez po jakis 20 minutach wszystko zaczyna mi sie "krecic" i juz nie wiem jak krecic Czy to kwestia cwiczen i wprawy (Krece dopiero ok tygodnia)? Odpowiedz Link Zgłoś
kangoashja Re: A co robicie z rekami?? 11.04.09, 09:08 Wydaje mi się ,że to kwestia wprawy i tego jak długo kręcisz. Ja kręcę zawsze ok. 1 godzinki . Staram się jednego dnia w jedną stronę a drugiego w drugą. Co do rąk, no cuż plączą mi się przy tym kręceniu ale zakładam je sobie na szyję, lub gdy je tez chcę trochę poćwiczyć to wyprostowuję na boki wtedy czuję każdy mięsień w ramionach , albo zakładam kciuki za ramiączka od stanika i tak sobie wiszą a ostatnio nic z nimi nie robię bo moje szajśne hula hop zakupione na allegro rozpadło się w kilku miejscach i nie mam czym kręcić Jakie macie hh bo muszę kupić bo nie wytrzymam a nie chcę znów się nabić w butelkę ( łajza nie chce mi uznać reklamacji po 3 tygodniach od kupna i kręcenia) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.chonly Re: A co robicie z rekami?? 11.04.09, 14:20 No mi trudno sie wypowiedziec, bo po pierwsze kupilam moje hula hoop w DE, a po drugie to tak krotko krece, ze nie wiem czy i kiedy sie rozpadnie (mam nadzieje, ze nigdy). Swoja droga koles moim zdaniem musi uznac reklamacje. Odpowiedz Link Zgłoś
kangoashja Re: A co robicie z rekami?? 13.04.09, 21:24 On ma to w d.... Sprzedaje zwykły szajs ściągnięty z Chin i wstawia do swego sklepiku sportowego. Żadnej gwarancji. Dno. Odpowiedz Link Zgłoś
sz.a.m Re: A co robicie z rekami?? 14.04.09, 09:15 ja kupiłam na allegro tez jakąs chińszczyzne ale juz trzeci czy czwarty tydzień i jest ok. allegro.pl/item580552839_nowosc_kolo_hula_hop_z_masazem_promocja.html Co do rąk - albo trzymam za ramiączkami stanika sciagając łopatki, albo rozkładam szeroko żeby sie dodatkowo umartwić ale najcześciej po prostu czytam ksiązke. Polecam. Przyznaje ze w swieta troche sobie odpusciłam i kreciłam do 10 -15 min dziennie ale dzis rano udało mi sie wyrobic 20 minutowy poranny plan. Odpowiedz Link Zgłoś