Dodaj do ulubionych

żel do biustu AA - problem.

07.12.03, 22:12
Na Mikołaja kupiłam sobie żel do biustu AA bo podobno dobry i można stosować przy karmieniu piersią. Dzisiaj po kąpieli postanowiłam sobie biust ujędrnić i jakież było moje zdziwienie gdyż mimo usilnych prób żel nie chce opuścić pojemniczka. Próbowałam ja (jestem wytrwała- jakieś 10 minut), próbował mój mąż i nic. No i co teraz? Reklamować jutro? A może ktoś miał podobny problem i zna jakiś sposób...?
Pozdrawiam.
Aśka
Obserwuj wątek
    • dollores1 Re: żel do biustu AA - problem. 08.12.03, 14:48
      Czy chodzi o ten różowy żel w atomizerze? Jeśli tak to nie ma tam
      żadnego "magicznego" zamknięcia czy zabezpieczenia, więc pewnie pompka jest
      uszkodzona. Spróbuj jeszcze kilka razy nacisnąć pompkę, jeśli żel nie wyleci to
      reklamuj.
      A skąd wiesz że możan stosować przy karmieniu piersią? Na pojemniku nie ma
      żadnej wzmianki, a ulotke dawno już wyrzuciłam.
      Pozdrowionka
      • jasik2 Re: żel do biustu AA - problem. 08.12.03, 20:27
        Właśnie o ten żel chodzi. Skoro u Ciebie wszystko działało bez problemów to znaczy, że muszę go wymienić w aptece. Dobrze, że zachowałam paragon.
        O tym, że można go stosować przy karmieniu piersią wiem bo wyczytałam to w jakiejś gazecie no i jest też napisane na opakowaniu (tym papierowym), cytuję: "Zalecany do stosowania w okresie ciąży i karmienia".
        Podobno efekty są widoczne już po 3 tygodniach hihihi, chciałabym to zobaczyć... ale nie zaszkodzi spróbować.
        Dzięki za upewnienie mnie, że to nie ze mną coś jest nie tak.
        Pozdrawiam.
        Aśka
    • lidek0 Re: żel do biustu AA - problem. 17.12.03, 11:35
      A na opakowaniu napisane, że mozna uzywac przy karmieniu? ja polecam AWT
      własnie dla mam w ciązy i karmiących, rewelacja i wychodzi z tubki
    • cyferki Re: żel do biustu AA - problem. 20.02.04, 08:33
      Dziewczyny, a gdzie kupiłyście ten żel? Szukam go już ze 3 miesiące i nie mogę
      znaleźć. Pomóżcie.
      I jak efekty? Naprawdę jest taki rewelacyjny??
      Pozdrawiam
      Wiola, mama 2-letniego Leszka
      121277.website.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka