mbw78 06.12.06, 16:54 CZy ktoś wie coś o adopcji bez pośrednictwa OAO? Jestem po 2 wizytach, które niestety mnie znięchęciły do korzystania z pomocy ośrodka, pragnę zacząć starania na własną rękę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skwaragrzegorz Re: bez pośrednictwa OAO 07.12.06, 07:44 czesc mam na imie grzes ! dla znajomych i przyjaciol skwarek wiesz tez mialem podobne odczucia wzgledem oao w ktorym staralem sie o adopcje wiec postanowilem dzialac na wlasna reke i moze juz w wigilie bede ojcem malenkiej dzidzi ktora wezme wprost ze szpitala jesli chcesz poklikac o sytuacji prawnej i sposobie zalatwienia adopcji ze wskazaniem to odezwij sie Skwaragrzegorz@interia.pl albo numer gg 8365594 lub na gg do mojej znajomej ktora wyjasni ci wszystko dokladniej jeszcze moze niz ja jej numer gg to 6199174 maryla Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_majka Re: bez pośrednictwa OAO 08.12.06, 09:43 zawsze mozesz zmienić ośrodek... Odpowiedz Link Zgłoś
kasialu Re: bez pośrednictwa OAO 15.12.06, 12:53 Polecam zmianę OAO. Trafiliście widocznie na nieodpowiednie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś