kakuba 05.10.09, 09:03 W zeszłym roku ok. 15 października w C&A rozpoczęła się akcja "Szalone Ceny w C&A" Czy orientujecie się czy i kiedy będzie podobna akcja w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinas3 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 05.10.09, 09:58 Wtedy chyba były takie fajne tanie kurtki dla dzieci ? Też jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 16.10.09, 09:50 na francuskiej stronie c&a już jest oferta 15-30.10.2009 www.pubeco.fr/prospectus_brochure_promotion/O5367-ca_crazy_prices_ca.html na belgijskiej też: www.c-en-a.be/crazyprices.php pewnie za parę dni bedzie też w PL Odpowiedz Link Zgłoś
moneypenny78 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 16.10.09, 09:54 ostatnio gdzies migneła mi ulotka z "szalonymi cenami" i z tego co pamietam to chyba była data 20 lub 21 października pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 16.10.09, 09:57 ja pytałąm w tym tygodniu w katowickiej Silesii i panie dziwnie na mnie patrzyły Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba od 21 października 16.10.09, 10:26 przed chwilą dzwoniłam do Biura Obsługi Klienta C&A (namolna ze mnie baba ) akcja Szalone Ceny w Polsce zaczyna się 21 października i potrwa do 4 listopada reklamy ukażą sie w gazecie Fakt (hmm.. w zeszłym roku były w Wyborczej...) Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: od 21 października 16.10.09, 11:28 napiszcie proszę czego tyczy ta akcja - że ciuchów to wiem ale są to jakieś konkretne rabaty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: od 21 października 16.10.09, 11:41 rabatów nie będzie w zeszłym roku wyglądało to tak, że było sporo nowego asortymentu (na sezon jesień-zima) po bardzo atrakcyjnych cenach jeśli mnie pamięć nie zawodzi to rok temu kupiłam np. bluzy polarkowe dla córki po 12-15 zł/szt., spodnie jeansowe dla męża za 49 zł Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: od 21 października 16.10.09, 11:44 aaa, rozumiem no nic - to ja pewnie tysz polowac będę w śląskiej Silesi pozdrawiam i dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: od 21 października 16.10.09, 12:16 Ciekawe jak będzie w Toruniu. Wczoraj dopiero nam ten sklep otworzyli... Odpowiedz Link Zgłoś
anicaf do aleks2539 !!! 16.10.09, 13:09 ojej, a gdzie w Toruniu jest C&A???? to mój ukochany sklep ale zawsze musiałam jeździć do Bydgoszczy czy Gdańska dzięki Anka Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 Re: do anicaf !!! 16.10.09, 13:43 Na Szerokiej przy Mc Donaldzie,właśnie z niego wróciłam i kupiłam sobie fajną kurtkę ) Ciuszki fajne i cały czas będą jakieś nowe dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
andzka24 Re: do irelandi !!! 16.10.09, 19:12 ireland1 napisała: > Na Szerokiej przy Mc Donaldzie,właśnie z niego wróciłam i kupiłam > sobie fajną kurtkę ) Ciuszki fajne i cały czas będą jakieś nowe > dostawy. a jaką kupiłaś kurtke? i w jakiej cenie? szukam czegoś dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 19.10.09, 14:32 a jak to wyglądało rok temu - czy od pierwszego dnia były te same rzeczy w promocji czy stopniowo dorzucali nowe, ja się wybiorę tylko raz, bo mam daleko, a przydała by mi się jeszcze kurtka dla młodej i czapka i szalik, w sumie dla siebie też bym chciała kurtkę Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 19.10.09, 19:23 O ile pamietam, od razu rzucaja wszystko i jak sie nie jest pierwszego dnia, to pózniej juz sa tylko smetne resztki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 19.10.09, 20:15 Jest jeszcze 1 lub 2 dorzuty tego co się sprzedało. Pamiętam, bo kupowałam bezrękawnik z golfem szary i na mój rozmiar załapałam się dopiero w drugim rzucie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 19.10.09, 20:26 a to dobrze wiedzieć, bo chyba na rozpoczęcie nie dam rady podjechać mam nadzieję, że dzieciece tez dorzucają. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba już coś widać na stronce 20.10.09, 08:53 www.c-and-a.pl/crazyprices.php no na razie żadna rewelacja.. ale zobaczymy co będzie w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
mielin Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 20.10.09, 09:34 Dziewczyny, ale ja nie rozumiem tego "podniecenia" tymi szalonymi cenami. Fakt jest tanio, ale jakość C@A jest baaaardzo różna. Te porządnie i droższe serie ubrań jak np. Sixth sense, nigdy nie są w tej promocji, a jedynie najtańsze, te które zawsze leżą koło wejścia a i tak od początku są raczej niedrogie. Poza tym asortyment tej akcji jest bardzo ograniczony, to zaledwie kilka kilkanaście produktów z każdej serii. Akurat w zeszłym roku zajrzałam do sklepu w czasie tej akcji i dosłownie, moim zdaniem, NIC się nie nadawało dla mnie ani dla małej do kupienia. Poza tym już się nauczyłam, że w czasie takich akcji kupuję za dużo, rzeczy których bym normalnie NIGDY nie kupiła, na szczęście zawsze udaje mi się to odsprzedać. No ale po co brać w tym udział wiedząc o tym Moim zdaniem skórka niewarta wyprawki w przypadku C&A. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 20.10.09, 10:26 Ja juz sie nauczyłam samodyscypliny w zakupach dzieciowych (no, czasem mi sie jakies wyskoki zdarzają, ale z rzadka i nie kupuje jak leci, byle tanio. Wiem np, że spokojnie mozna kupowac w C&A bluzeczki, nawet te najtańsze, bo dobrze sie noszą. Ze spodniami miałam gorsze doświadczenia, ale w zeszlym roku kupiłam dwie pary własnie w akcji "Szalone ceny" i nosiły sie dobrze i jeszcze sie przydadzą. tak, że pewnie sie wybiore, a jesli nic mi sie nie spodoba, to nikt mnie nie zmusi do zakupu acha, pisze tylko o rzeczach dla dzieci, dla siebie watpie bym cos znalazła i pewnie nawet nie wybuiore sie na dzial damski.... Odpowiedz Link Zgłoś
malwina79 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 20.10.09, 20:55 Ja byłam dzisiaj w krakowskim C&A i rzeczy z katalogu "Szalonych cen" już były wystawione, chociaż jeszcze nie ometkowane w znaczek szalonych cemn. Generalnie nic ciekawego, może jutro coś jeszcze dorzucą. Dla dzieci były spodnie i polarki, dla kobiet swetri i jeansy, a dla mężczyzn koszulki polo. Odpowiedz Link Zgłoś
megi-84 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 20.10.09, 22:26 malwina79 czyli w krakowskim c&a sa TYLKO tez rzeczy w niskich cenach: www.c-and-a.pl/crazyprices.php myslalam, ze na jakas wieksza skale ta akcja.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonapa Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 21.10.09, 12:36 W GD we Wrocławiu straszna nędza, nie warto iść. Nie ma nic Tydzień temu byłam w tym sklepie i było bardzo dużo fajnych ubrań dla dziewczynek, w rozmiarze 134-152 Teraz śladu po nich nie ma, niemożliwe, żeby wszystko sprzedali, chyba je schowali na magazynie i powyciągali jakieś badziewie Nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
lutka27 Re: C&A -Warszawa Blue City 21.10.09, 13:36 Szkoda mojego czasu, żałuję, że nieposłuchałam niektórych z Was. Żadnych atrakcji, parę wieszków a napisem "szlone ceny", a mam wrażenie, że wszystko wygladało na towary zalegające im w magazych. Może z biegiem czasu akcja się rozkręci? Dziewczyny pisały, że raczej nie, ale jakby co piszcie jak u Was. Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba rozczarowana 21.10.09, 20:59 no tak.. byłam najbardziej napalona na tą promocję (bo rok temu kupiłam naprawdę sporo) i... teraz jestem najbardziej rozczarowana :- ( byłam dziś i NIC nie kupiłam faktycznie nic ciekawego tym razem nie było jedyne co mogę polecić to fajne bluzy polarkowe dla dzieci po 19 zł oba moje maluchy mają już po 3-4 bluzy na tą zimę więc nie kupowałam następnych były też fajne spodnie jeansowe z bawełnianą podszewką dla chłopców, dzinsy z polarową podszewką dla małych dziewczynek, czekoladowe bawełniane spodnie z haftem i bawełnianą podszewką dla starszych dziewczynek poza tym właściwie nic ciekawego... aha... na 'starszych dziewczynkach' wisiała bluza w normalniej cenie (chyba 35 zł), którą pół roku temu sprzedawali w obniżonej cenie (19 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: rozczarowana 22.10.09, 19:18 No cóż, faktycznie ta akcja im nie wyszła. Malo co jest w tej promocji, wymieszane z rzeczami w regularnych cenach - chyba liczą, że ludzie z rozpędu kupią. Ja nic nie kupiłam, jedyna w miare fajna rzecz to spodnie brązowe, ale podszewka w nich dziwna - sztywnawa i twarda, jakaś taka płócienna, zamiast miekkiej dzianiny. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia30 Re: rozczarowana 24.10.09, 11:56 A możecie mi napisać, czy są body na małą dziewczynkę w rozsądnej cenie? Albo spodenki dresowe? Bo na tych reklamach, to nic nie ma, a jak mam jechać 50km po nic, to mi się odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
ika_pop Re: 25.10.09, 18:32 orientujecie się czy znajdę coś ciekawego dla chłopca rozm.92? czy u nas w sklepach c&a jest to samo co na niemieckiej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
linka1105 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 27.10.09, 16:18 Szalone ceny w c&a są od wczoraj w sklepie w moim mieście Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 27.10.09, 17:42 a może były takie sukienki sweterkowe w kolorze rózowym, turkusowym i szarym? wczesniej w cenie 39zł, moze teraz tansze? rozmiar 98 potrzebuje, moze ktos widzial w jakiej sa teraz cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
linka1105 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 27.10.09, 19:56 tak, były za 39zł, zapamiętałam rozmiar 104, bo taki nosi moja córa, 98 też był na 99% Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra8500 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 27.10.09, 21:28 a jaka była cena pierowtna? dobrze sie nosi i pierze ta tuniczka? Odpowiedz Link Zgłoś
tina1234 Re: C&A - kiedy Szalone Ceny? 27.10.09, 22:39 Nie wiem czy o te chodzi, ale ja kupiłam taką tuniczkę sweterkową z paskiem, tylko z krótkim rękawem i golfem, były fioletowe i różowe w paski, cena 29zł, jak dla mnie śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś