alfa36 08.10.09, 10:34 Widzialam wczoraj w ccc kozaki dla synka (4 latek). Są na zamek ale mają też sznurowki. Niby męskie, ale jakos mi przypominają kozaki dla dziewczynki. Ładne jak dla mnie. Warto je kupic? Skórzane to one nie są. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1.dod Re: Kozaki z CCC dla chlopca 08.10.09, 14:48 nie polecam tej firmy dla dziecka,mój jeszcze mówić nie potrafił a płakał strasznie w tych butach,póżniej się okazało,że całą nogę miał zmarszczoną od potu,zresztą moja znajoma ma taką samą opinię o tych butach Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 08.10.09, 22:34 Dzięki. Wybiorę się do deichmana w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 08.10.09, 23:55 tych kozakow nie widzialam ale w ubieglym roku i 2 lata temu kupowalam wlasnie z CCC i bylo ok.nic sie nie dzialo-ani sie noga nie pocila ani but nie przemakal.ja bylam zadowolona-tym bardziej ze cena dobra a synek tez sie nie skarzyl i butki chetnie wkladal. zreszta kupujemy tam buty dla niego na wszystkie pory roku Odpowiedz Link Zgłoś
edzia_79 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 09.10.09, 08:16 moj starszak ma zimowe buty z ccc na nic sie nie skarzy,noga nie jest spocona a buty nie przemakaja i sa bardzo cieple corka miala w zeszlym roku kozaczki z gufo i tez bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
beata77_h Re: Kozaki z CCC dla chlopca 09.10.09, 08:16 U nas też od 2 sezonów buty zakupowane w CCC sprawdzają się. Synek nigdy nie miał nóżki ani przepoconej ani zmarzniętej, buciki nigdy nam nie przemokły. Mieliśmy kozaczki GUFO. Ja polecam. Dla porównania kupowaliśmy też kozaczki Bartek i jak dla mnie niczym widocznie się nie różniły... Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 09.10.09, 12:27 Te, o ktorych piszę są takie jak gufo na stronie internetowej, tylko, że te ze strony są do nr 25. U nas w sklepie są to chlopięce kozaczki do nr 30 (chyba). Są one z napisem action boy, ale w necie ich nie znalazlam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia2005 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 09.10.09, 14:08 Mój synek miał te kozaczki w zeszłym roku i byłam bardzo zadowolona. W tym roku również planowałam je zakupić, ale Kacperek ma już rozmiar 31, a te buciki niestety są do rozmiaru 30. Tutaj są te buciki: www.allegro.pl/item773241908_kozaczki_dla_chlopca_rozmiar_29.html Odpowiedz Link Zgłoś
mk271 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 09.10.09, 14:32 a właśnie kupiłam te action boy. w zeszłym roku miałam gufo i byłam bardzo zadowowlona. nózka się nie pociła i nie przemakały. te są nawet trochę podobne, a nawet wydaje mi się,że trochę solidniejsze. nie wiem czy da sie zalinkować ale spróbuę. mamy te ( bliźniaki): www.ccc.eu/katalog/kolekcja_dziecieca/#Pman_StoHigh_M15_I3430080000008 i te: www.ccc.eu/katalog/kolekcja_dziecieca/#Pman_StoHigh_M15_I3430090000005 Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 09.10.09, 16:11 ja w tamtym roku pierwszy raz kupiłam te z ccc- action boy dla swojego malucha i byłam bardzo zadowolona, nie przemakały, noga sie nie pociła- super za bartka musiałabym zapłacić ze trzy razy tyle w tym roku też będe kupowała w ccc Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Kozaki z CCC dla chlopca 11.10.09, 23:17 Dzięki. Kupilismy te, ktore w linku podala karolcia 2005. Może one są zeszloroczne, skoro nie ma ich w obecnym netowym katalogu. W każdym razie nam (dziecku, mi, tatusiowi) podobają się. Odpowiedz Link Zgłoś