PISZĘ BO MOŻE KOMUŚ SIĘ TO PRZYDA

więc objechałam wszystkie okoliczne sklepy w poszukiwaniu odpowiedniego fotelika dla syna (3latka,104cm,17-18kg) i nie zdecydowałam się na NIC (byłam pooglądać żeby przymierzyć i kupić na allegro i nadal nie wiem co kupić), cenowo najpierw miał być do 300zł dzisiaj oglądałam już nawet takie za 600-700zł i też do końca nie były takie jakbym chciała...
- Polskich (coneco, baby design i innych wynalazków) nie oglądałam "bo nie" zostały skreślone na samym początku.
- graco logico: okazało się że tapicerka jest sztuczna i bardzo śliska coś jak gruby stylon (mój syn byłby mokry tzn miałby mokre włosy gdyby w nim zasnął), potem oglądałam
- graco logico lx comfort i ten mógłby ewentualnie być gdyby nie te przyciski od regulacji szerokości zagłówka, sprzedawczyni nie mogła sobie z nimi poradzić i po zrobieniu tego zagłówka na wąsko lub szeroko zagłówek miał wyczuwalne luzy... taka tandeta,
- graco aerologic comfort ze specjalną siateczką na siedzeniu, regulowaną szerokością zagłówka i tapicerką ze wstawkami ze skóry był bardzo ładny z wyglądu ale ta siateczka na siedzeniu nadawała się tylko na zimę, jest to taka jakby plecionka z żyłki, w dotyku trochę niemiła i miałam obawy że latem w krótkich spodenkach trzeba by podłożyć pod pupę poduszeczkę
- casualplay navigator protect, był ładny miał fajną regulację oparcia, ale był twardy i wąski
Ja z pośród obejrzanych zastanawiam się nad jednym z trzech:
-concord lift evo (bez PT)- miękki i przyjemny
-graco logico lx comfort - środek siedzenia i oparcia wykonany z bawełnianej siateczki a boki z tego samego śliskiego stylonu co graco logico (bez x comfort)
-bebe confort moby- ten wydawał mi się najbardziej komfortowy (szeroki i miękki) tylko cena trochę wysoka... a używanego nie chcę, muszę pomyśleć
ALE SIĘ ROZPISAŁAM