patapi 27.10.09, 20:02 gdzie kupujecie gitarę dla dziecka? pozd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azyli Re: gitara 28.10.09, 09:58 Zabawkę dziecięcą, czy prawdziwą? Ja tez bede szukac, ale zabawki. Kiedys widzialam fajną drewnianą w Tesco, ale ostatnio tam nie bywam, wiec nie wiem czy jeszcze są. Odpowiedz Link Zgłoś
patapi Re: gitara 28.10.09, 10:32 witm. mam na myśli taką do nauki gry. nie wiem czy zdać się na internet czy wybrać się do sklepu muzycznego? polecają gitarę Hohnera w internecie - nie chciałabym wydawać za dużo kasy bo mam kreatywnych chłopców i gitara może im służyć też do innych celów!? czy ta z internetu bedzie dobra? a w sklepie co ja sprawdzę - nie znam się. pozd Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: gitara 28.10.09, 10:49 Też się właśnie zastanawiam nad zakupem dla chrześniaka (12 lat). Od jutra ma być w ofercie Lidla: www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20091029.p.Gitara Jest firmy Clifton. Cena przystępna, ale oprócz tego nic więcej nie wiem. Tez nie chciałabym wydać za dużo kasy, bo nie wiem czy zapał do gry nie minie... Odpowiedz Link Zgłoś