jagodziana 31.10.09, 11:05 Witam, mam pytanie kiedy obciązaja karte za zakupy? Napisali mi ze przesylka wyslana a nawet nie mam zablokowanej kwoty ? Niestety nie mam doswiadczenia z tego typu zakupami? bede wdzieczna za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
87martucha Re: Amazon uk pytanie ? 31.10.09, 13:11 Zaraz po zakupie. Nie bardzo wiem co znaczy "zablokowana kwota"?. Moze bank Ci jeszcze nie zaksięgował...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia0012 Re: Amazon uk pytanie ? 31.10.09, 14:56 Gdy klikniesz ostatnią opcję przy zakupie,bank wtedy powinien zablokować daną kwotę. Pieniądze pobierają z chwilą wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
mama2chlopcow Re: Amazon uk pytanie ? 31.10.09, 16:07 przy okazji zapytam, czy z amazon.uk wysyłają bezpośrednio do Polski? Jeśli tak to jakie są to koszta? Wiem że z Amacon.com wysyłka Polamerm jest chyba $3 1funt? Czyli wychodzi jakieś $9 za ok. 1kg wysyłki morskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: Amazon uk pytanie ? 31.10.09, 22:12 Tak na amazon.co.uk wysyłaja do Polski bezposrednio bez posrednikow. Wysylka zalezy od tego co zamawiasz. Ja zamawialam dwie zabawki i wysylka wyszla 6 funtow. Generalnie wyszlo mnie w sumie tak jakbym kupila jedna zabawke na allegro bez kosztow przesylki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś